Opublikowano 21 marca 20178 l No poprawili grafe okrutnie. Moze jednak mile sie zaskocze bo po tych filmikach z bety jednak costam pozmieniali. Edytowane 21 marca 20178 l przez Welna
Opublikowano 22 marca 20178 l te gt racery jak i jezdzenie nimi mega nudne jak dla mnie. nigdy nie lubilem tego typu aut Edytowane 22 marca 20178 l przez Andżej
Opublikowano 22 marca 20178 l minus jakies 500 aut - minus około 70 wariantów tras - minus dynamiczne warunki pogodowe - minus płynny cykl dnia/nocy - minus tryb kariery No, ale graficzka śliczna, więc kto by się przejmował takimi nieistotnymi dla racera szczegółami.
Opublikowano 22 marca 20178 l Coraz ładniej to wygląda, ale drzewa widzę nadal 16 poligonów xd, trochę słabo jak na ten czas.Czekam na bete. Edytowane 22 marca 20178 l przez Mecenas
Opublikowano 23 marca 20178 l Czy tylko mi się wydaje, czy znowu brakuje poczucia prędkości? Można się jeszcze do bety zapisać?
Opublikowano 25 marca 20178 l jeden z ciekawszych onboardow z gts, daje delikatne nadzieje, ze jednak cos moze byc z tej gry:
Opublikowano 30 marca 20178 l Na tym filmiku ładnie czuć prędkość, to była jedna z większych wad wcześniejszych GT.
Opublikowano 30 marca 20178 l W tym nowym gt to beda same sportowe auta? I mean takie z roznych cupow tylko? Czy będzie mozna pojezdzic stara dobra supra, nsxem albo pierwszym golfikiem mk1?
Opublikowano 30 marca 20178 l To tylko takie bledne wrażenie tej predkosci. Dzieje sie tak zawsze gdy nagrany jest obraz na telewizorze. Zupelnie inaczej bedzie gdy ten sam przejazd zobaczymy bezposrednio z konsoli. Nie wiem czemu tak jest ale to przeklamanie.
Opublikowano 30 marca 20178 l To tylko takie bledne wrażenie tej predkosci. Dzieje sie tak zawsze gdy nagrany jest obraz na telewizorze. Zupelnie inaczej bedzie gdy ten sam przejazd zobaczymy bezposrednio z konsoli. Nie wiem czemu tak jest ale to przeklamanie.Nie zgodzę się, mam nadzieje ze nie masz racji. :P https://youtu.be/XjZG5qvyi1c Obym dostał się do bety to rozwieje to moje wątpliwości. Edytowane 30 marca 20178 l przez eX4cT_PL
Opublikowano 11 kwietnia 20177 l Gran Turismo Sport beta dla Europy zapisy http://www.gran-turismo.com/us/news/00_4079128.html Start piątek 15.00 Wyścigi podczas weekendu – od 17:00 do 20:00 Wyścigi w dni powszednie – od 19:00 do 22:00
Opublikowano 11 kwietnia 20177 l No, akurat na długi weekend. Mam nadzieję, że wszyscy się załapiemy. Dajcie znać, jak ktoś dostanie zaproszenie.
Opublikowano 12 kwietnia 20177 l Napiszcie z jakie adresu przychodzi aby do spamu przypadkiem nie wpadło
Opublikowano 12 kwietnia 20177 l W odniesieniu do ostatniego newsa - Postęp w wykonaniu brzmienia silników jest rewelacyjny? Brawo brawo, postęp który zajął 16 LAT (licząc optymistycznie od premiery GT3)! Naprawdę jest się czym chwalić, mam dosyć ekscytowania się Gran Turismo kiedy nawet w GT6 80% modeli samochodów stanowiło czyste porty z GT4 (wydanego 12 lat temu na PS2) z podbitą rozdzielczością! Część z nich poprawili ale większość dalej pamięta poprzednią generację, pamiętam jak dumnie zapowiadali ponad 1000 samochodów w GT5, pojawiały się screeny, przechwalano się detalami, gamepley'e, była taka sama dyskusja jak o GT Sport dzisiaj, po czym okazało się, że 800 samochodów to porty z GT4 bez widoku z kokpitu (o samplach dźwięku opon z PS1 użytych w GT5 Prologue nie wspomnę) i od premiery GT5 nie udało im się tego zmienić aż zdążyła przeminąć cała generacja konsol Chociaż nie, przecież wypuścili sporego patcha do GT6 który owy ''widok z kokpitu'' dodawał ^_^ Przecież to jest jawna kpina ze wszystkich graczy którzy z braku jakichkolwiek konkretnych zmian ekscytują się najmniejsza nawet pierdołą i przymykają oczy na wszystkie inne wady, teraz zapowiedzieli Gran Turismo Sport, wrzucą ze 150 samochodów (żeby jeszcze faktycznie 150 różnych) pokażą moc PS4 i co wszyscy będą zadowoleni? A jakiekolwiek sensowne uszkodzenia pojazdów? Zobaczcie w którym miejscu jest Forza Motorsport, tam jakoś udało się to wszystko zrobić i to w dwa lata (premiera FM2 w 2007 a FM3 w 2009) pomimo tego, że także część modeli różniła się jakościowo (np. porty aut z FM2 do FM4) ale ''rewelacyjne wykonanie brzmienia silników'' nie zajęło im 16 lat! Oczywiście wszyscy miłośnicy Gran Turismo znajdą na wszystko wytłumaczenie typu, że to ''symulator jazdy a nie wypadków'' no bo przecież Gran Turismo to król :) Edytowane 12 kwietnia 20177 l przez EvilGucio