Skocz do zawartości

Gran Turismo Sport

Featured Replies

Opublikowano

Cała nadzieja w fizyce i doklepanym FFB.

Jeśli i to będzie gorsze jak w konkurencji, to ostatecznie można tą serię zaorać.

Żal patrzeć co oni z tego zrobili :/

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Wyświetleń 195 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• podpowiadam, iż zarówno gran turismo i forza motorsport, to nie są gry meteorologiczne i ich najważniejsze aspekty mają zupełnie inny charakter. jak już je odkryjesz, odpowiesz sobie na pytanie, dlacz

• Ja tam biere ;p. Jedyna wada, że dfgt nie podłączę do ps4, ale za miesiąc szykuję upgrade na thrustmaster t300. DFGT po 10 latach używania przejdzie na emeryturę ;p. Podoba mi się skupienie na online,

• Zabawne, tak niedopracowana gra, a i tak wygląda najlepiej ze wszystkich gier o tematyce sim na konsolach, a może nawet i PC... :angel:

Opublikowano

ciekawe ile beda zadac za jeden tor w dlc, jak obstawiacie?

nowe auta do kupienia pojedynczo czy w paczkach?

z torami to jest prokuratura przeciez, jeszcze wylecialy tory, ktore byly w wczesniejszych czesciach wiec wystarczylo tylko zremasterowac je pod ps4, skonczyly sie licencje czy co? czy zapowiedz ruchanka z dlc?

Opublikowano

Policja? Proszę przyjechać na PSN, bo nas ruchayo w kakao :yao:

Inna sprawa, że o tym nie pomyślałem - z drugiej strony jeżeli tak zrobią, to ciekawe ile osób się na to nabierze, a ile i jakie wiadro pomyj na nich wyleje w internetach?

Opublikowano

@ ficuś - Po pierwsze żądać, po drugie w GT6 wrzucali dodatkowe auta i tory za free, więc nie wiem o co ta epilepsja. Absolutnie nie bronię PD, za taką ilość torów i aut, ale gry jeszcze nie ma, a o żadnych płatnych dlc też nie było mowy. Także zluzujcie rajtuzy chociaż do czasu oficjalnej premiery i informacji o dalszych krokach PD. No chyba, że tak się lubujecie w pluciu jadem przed faktem.

Edytowane przez Luqat

Opublikowano

z pogoda tez echo, obstawiam, ze na premiere deszczu nie bedzie i wyjdzie w patchu za mare miechow, pewnie sie nie wyrobili bo za malo czasu mieli xddd

jezus maria to jest niesamowite, ze oni potrafili kiedys dosc sprawnie plodzic kolejne czesci z tona zawartosci i co sie z nimi po latach stalo

Opublikowano

No jeśli po premierze Sport polyphony ma zabrać się całkowicie za GT 7 to dość biednie prezentuje się to Demko. Chyba że GT 7 będzie dopiero na PS5 i wóczas bedą wspierać Sport patchami i DLC to nie będzie tragedii. 

XD

Opublikowano

no tak bo ps4 jest za słabe dla gt7, Kaz musi czekac na nowy hardware

haha prawie na glos sie smialem jak to pisalem

Opublikowano

Co oni robili przez tyle lat? Lista tych samochodów to jakiś żarcik, no nie wiem co tak słabo. O tyle dobre jest, że będzie można chociaż te demo wypróbować i jak to wszystko gra, fizyka, pogoda (tutaj też nic nie wiadomo, gdzie deszcz?), trasy i kolizja aut (tutaj też tak wszystko dziwnie wygląda, sądząc po oglądaniu paru gameplayów gt). No nic, czekać do tej premiery i można potem mieszać lub nie mieszać z błotem te całe PD.

Edytowane przez Faka

Opublikowano

czyli narazie same pozytywne wrażenia

Opublikowano

Obstawiam, że na tym się zakończą pozytywy.

No, może jeszcze graficzka będzie znośna (porównując do PC2)  :P

Edytowane przez Michał102

Opublikowano

Demo jest już do pobrania na PSS. O dziwo zapindala pełną prędkością łącza, co mi się zdarzyło po raz pierwszy odkąd korzystam z PSN.

Forza vs GT - 0-1

to tak z przymróżeniem oka :-D

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Póki co w menusach można docenić jakość modeli :P w ogóle wygładzanie krawędzi, jakieś post-procesowe i moduł oświetlenia robią wrażenie. ICE Team razem z GG i ND przeniosło pewne technologie do wszystkich silników wykorzystywanych wewnętrznie przez SONY. Zobaczymy jak to będzie w samej grze, ale raczej o wizualną kwestię nie ma się co martwić.

Opublikowano

Od kiedy można grać?

Edytowane przez easye

Opublikowano

Generalnie z tego co widziałem w becie hdr jest w GTS najlepszy i robi największe wrażenie z wielkiej trójki (GTS, FM i PCARS2)

Opublikowano

No właśnie zbieram szczenę z podłogi xD.Ależ ten HDR tutaj się prezentuje! Oby do poniedziałku :)

Wysłane z mojego ONEPLUS A3000 przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez piotrekoka

Opublikowano

Polyphony chwaliło się, że HDR w grze może wyciągać i 10.000 nitów jeśli beda takie telewizory, chyba cała siła przerobowa poszła w technologie ;p

Opublikowano

Co oni robili przez te 4 lata. Tak jak ilosc samochodow moglbym przebolec, tak ilosc torow nie. Sciagne to demko i zobacze jak gra sie prezentuje. Jak juz to kupie uzywke, by nie wspierac Polyphony portfelem.

Opublikowano

Zarówno liczba tras jak i samochodów to jakiś żart. 43 samochody drogowe... (a i to wybór jest beznadziejny) W prologach było więcej. Reszta to ich fikcyjne twory i auta wyścigowe.

Opublikowano

Wkurza mnie to rozdrobnienie na 2 fora, więc wrzucam tu mój post stamtąd ;p:

Jako, że w grach tego typu najważniejszy dla mnie jest model jazdy, wsparcie kierownic i dobry FFB, a także rozbudowany tryb online (rankingi, punkty za kulturę jazdy, ligi itp.), to GT Sport pewnie zakupię, chyba że beta mnie odrzuci. Grałem tylko w GT2 dawno temu u kumpla. 

Forza lekko mnie zawiodła, bo wyżej wymienione cechy ma dość przeciętne, oprócz modelu jazdy, ale tlyko z wszystkimi asystami na off. Fakt, gram sobie w karierę jest całkiem spoko, ale to taki Grid z większą ilością aut, nie czuję nawet w tym tytule pasji do motoryzacji. Grafika robi bardzo dobre wrażenie grając na PC ultra w 4k i hdr, ale... 

w gt sport również - betę można już włączyć. Jest tylko menu, ale wygląda znakomicie, a hdr najlepszy jaki widziałem w grach. Można to w sumie polecić jak demo tej technologii ;p. Jedynie tekstur w 4k brakuje. Po 2-3 minutach bezczynności w menu włącza się losowy wyścig demo, a raczej powtórka i jeden z torów wygląda bardzo dobrze, inny znowu dość przeciętnie. Będzie pewnie podobnie jak w FM7. Trasy będą się mocno różnić w jakości wykonania.

Opublikowano

Jakie by to FFB nie było, jaki by ten model jazdy to nie był to i tak moim zdaniem plucie graczom w twarz by wypuszczać tak obciętą grę. Liczę, że PD dostanie srogi wpi,erdol w recenzjach i ocenach tej części i ktoś się weźmie i zrobi porządek z tym burdelem.