Opublikowano 12 października 20177 l Shiet, nie udało mi sie demka pobrać. Dużo nie straciłeś. W zasadzie, to to klimatyczne odliczanie do startu było tam chyba najlepsze :D
Opublikowano 13 października 20177 l Tyle się naczytałem o grze że anulowałem preordera. Dzięki! ^_^ To samo[emoji854] W „demo” trochę pograłem ale jak dotarło do mnie, ze z singla oprócz „ala licencji” i szybkiego wyścigu ta część oferować będzie juz tylko multi to preorder został anulowany i zakupiłem prawilne PC2[emoji41]
Opublikowano 13 października 20177 l Shiet, nie udało mi sie demka pobrać. Dużo nie straciłeś. W zasadzie, to to klimatyczne odliczanie do startu było tam chyba najlepsze :D Zazwyczaj piszesz z sensem. Ale tutaj lekko bredzisz w tym temacie. Ktoś kto szuka dobrego ścigania online nie znajdzie lepszej opcji na rynku. No chyba, że uczestniczy w jakiejś lidze. Porównywanie GTS do pcars2 ma taki sam sens jak FM7 vs pcars2. Gra od slightly mad jest zupełnie czym innym niż flagowe sim racery.
Opublikowano 13 października 20177 l Wydali demo, żeby ludzie zdecydowali się nie kupować gry... fail
Opublikowano 13 października 20177 l A bedzie w tym GT granie na split screenie?No jest. Tylko na co to komu?
Opublikowano 13 października 20177 l Wydali demo, żeby ludzie zdecydowali się nie kupować gry... fail Mów za siebie, ja po kilkugodzinnym ograniu dema zamówiłem wczoraj pre order a wcale nie miałem takiego zamiaru po kupieniu niedawno PC2.
Opublikowano 13 października 20177 l Przedłużyli dostępność dema o 24h, czyli teoretycznie można grać jeszcze dziś do 17tej.
Opublikowano 13 października 20177 l Wydali demo, żeby ludzie zdecydowali się nie kupować gry... failMów za siebie, ja po kilkugodzinnym ograniu dema zamówiłem wczoraj pre order a wcale nie miałem takiego zamiaru po kupieniu niedawno PC2. Wydaje mi się że większość opinii w tym dziale jest jednak negatywnych
Opublikowano 13 października 20177 l Hejt jest spory, sam jestem zdziwiony ale najbardziej zaskoczyły mnie osoby piszące, że anulowały pre order po przeczytaniu komentarzy na forum :), rozumiem, że same nie grały i nie są wstanie ocenić czy gra im się podoba.
Opublikowano 13 października 20177 l Przedłużyli dostępność dema o 24h, czyli teoretycznie można grać jeszcze dziś do 17tej.Do 23.
Opublikowano 13 października 20177 l Mogliby równie dobrze przedłużyć do końca świata i tak bym w to nie grał Tak słabej gry dawno nie widziałem - auta prowadzą się dramatycznie, dźwięk to w ogóle porażka, a oprawa graficzna (fakt, w 2k) woła o pomstę do nieba. Ja nie wiem jak w XXI w. można stworzyć tak słaby produkt?
Opublikowano 13 października 20177 l Dla naiwnych fanbojów to idealna gra do dymania na kasę, dlc, premium itp buahaha
Opublikowano 13 października 20177 l Tutaj nawet nie bardzo będzie na czym dymać? No bo jak? Chyba, że jako DLC dadzą upgrade grafiki, dzwięku i całego gameplay'a Albo w ogóle niech dadzą upgrade do FM7 albo PC2 - dwa różne pakiety z możliwością wyboru
Opublikowano 13 października 20177 l Mi tam się model jazdy bardzo podoba, ale brakuje mi wibrujących spustów :D Trudniej wyczuć kiedy tracę przyczepność. Na grafikę też nie narzekam, oświetlenie w tej grze to coś cudownego (chociaż otoczenie trasy rzeczywiście nie powala). Wkurza mnie tylko AI które notorycznie spycha z toru.
Opublikowano 13 października 20177 l Tu już nawet nie chodzi o spychanie z toru, tylko oni jadą swoim zaprogramowanym idealnym torem i nie zauważają, że ktoś im stoi na drodze :D Nie wiem - mnie model jazdy nie przekonał w ogóle, ten w FM7 mi bardzo odpowiada i przynajmniej jedno już wiem na pewno - GTS nie kupię na bank :D Teraz wypada się jeszcze zmierzyć z PC2 ;)
Opublikowano 13 października 20177 l Dla naiwnych fanbojów to idealna gra do dymania na kasę, dlc, premium itp buahaha Na odpowiednim poziomie jak zawsze, coś konstruktywnego wniosłeś tą informacją w temacie Gran Turismo Sport.
Opublikowano 13 października 20177 l Jak zwykle najbardziej zainteresowani się wypowiadają. Kolega smalec musi jeszcze z 20 razy wszystkim powiedzieć, że to syf, kiła i mogiła, nie będzie grał, nie kupi, a kto zagra ten debil. Szkoda czasu na takich.
Opublikowano 13 października 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ja tam biere ;p. Jedyna wada, że dfgt nie podłączę do ps4, ale za miesiąc szykuję upgrade na thrustmaster t300. DFGT po 10 latach używania przejdzie na emeryturę ;p. Podoba mi się skupienie na online, sportowej otoczce, aczkolwiek rozumiem ludzi niezadowolonych z singla. Co do AI, to faktycznie często spycha, ale dokładnie to samo mam w FM7 jeśli nie gorzej. Wielokrotnie w wyścigu dostane w tyłek lub bok. W GTS przynajmniej trochę lepiej radzi sobie z wyminięciem stojących obiektów na torze ;p. w fm7 nic się nie zmieniło: Z brakiem czucia prędkości nie mam problemów. Z kamery z kokpitu jest idealnie, w sumie podobnie jak w Assetto. Choć kamera z za samochodu faktycznie jest groteskowa, bardzo sztywna. Powtórki za to wyglądają wyśmienicie (kadry kamery, praca zawieszenia w autach, deformowanie się opon na zakrętach). Silniki lepiej brzmią w FM7, natomiast zawieszenie, turbo, skrzynia biegów bardziej podoba mi się w GTS. Graficznie i tu i tu jest nierówno. Są miejsca na torze wyglądające bardzo dobrze jak i te znacznie biedniejsze. I w GTS i w FM7 są płaskie drzewa. HDR lepszy w GTS, tekstury w FM7. W grę Turn10 gram na PC w ultra 4k. Jakość aut na podobnym poziomie, w FM7 lepsze odbicia na lakierze ;p. Wzorem znakomitego modelu jazdy dalej jest dla mnie Assetto Corsa, GTS i FM7 zauważalnie odstają, ale dalej jeździ się w nich przyjemnie. GTS świetne do multi, FM7 do kolekcjonowania pokemonów, tzn aut. Szkoda tylko, że forzavista jest taka biedna. Zero informacji o autach, ciekawostkach itp. W GTS informacji jest całkiem sporo o każdym aucie, ale samych aut mniej ;p. W każdym razie fm7 i gts świetnie się uzupełniają.
Opublikowano 13 października 20177 l No i tak, to można rozmawiać, ale widać nie wszyscy potrafią. Ja głównie gram ze zderzaka i też nie widzę problemu z poczuciem prędkości. Co do kamery, to w opcjach pauzy możesz zmieniać sztywność kamery i ""ruchomość" auta czy jak to tam zwał. Można też przybliżyć kamerę pościgową i całkiem przyjemnie się jeździ, a dodatkowo można podziwiać fury :)
Opublikowano 13 października 20177 l Dla naiwnych fanbojów to idealna gra do dymania na kasę, dlc, premium itp buahaha Dziękuję, że po raz kolejny podzieliłeś się z forumowiczami swoim jakże wnikliwym spojrzeniem na o grę. Już nie mogę się doczekać jaka będzie Twoja jutrzejsza opinia.