Michał102 870 Opublikowano 12 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 Shiet, nie udało mi sie demka pobrać. Dużo nie straciłeś. W zasadzie, to to klimatyczne odliczanie do startu było tam chyba najlepsze :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Cykomaton 99 Opublikowano 13 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 Tyle się naczytałem o grze że anulowałem preordera. Dzięki! ^_^ Cytuj Odnośnik do komentarza
elvis004 284 Opublikowano 13 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 Tyle się naczytałem o grze że anulowałem preordera. Dzięki! ^_^ To samo W „demo” trochę pograłem ale jak dotarło do mnie, ze z singla oprócz „ala licencji” i szybkiego wyścigu ta część oferować będzie juz tylko multi to preorder został anulowany i zakupiłem prawilne PC2 Cytuj Odnośnik do komentarza
mattaman 294 Opublikowano 13 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 Shiet, nie udało mi sie demka pobrać. Dużo nie straciłeś. W zasadzie, to to klimatyczne odliczanie do startu było tam chyba najlepsze :D Zazwyczaj piszesz z sensem. Ale tutaj lekko bredzisz w tym temacie. Ktoś kto szuka dobrego ścigania online nie znajdzie lepszej opcji na rynku. No chyba, że uczestniczy w jakiejś lidze. Porównywanie GTS do pcars2 ma taki sam sens jak FM7 vs pcars2. Gra od slightly mad jest zupełnie czym innym niż flagowe sim racery. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 13 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 A bedzie w tym GT granie na split screenie? Cytuj Odnośnik do komentarza
OsciBosci 22 Opublikowano 13 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 Wydali demo, żeby ludzie zdecydowali się nie kupować gry... fail Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 13 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 A bedzie w tym GT granie na split screenie? będzie Cytuj Odnośnik do komentarza
mattaman 294 Opublikowano 13 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 A bedzie w tym GT granie na split screenie?No jest. Tylko na co to komu? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
GoltaR 42 Opublikowano 13 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 Wydali demo, żeby ludzie zdecydowali się nie kupować gry... fail Mów za siebie, ja po kilkugodzinnym ograniu dema zamówiłem wczoraj pre order a wcale nie miałem takiego zamiaru po kupieniu niedawno PC2. Cytuj Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 13 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 Przedłużyli dostępność dema o 24h, czyli teoretycznie można grać jeszcze dziś do 17tej. Cytuj Odnośnik do komentarza
OsciBosci 22 Opublikowano 13 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 Wydali demo, żeby ludzie zdecydowali się nie kupować gry... failMów za siebie, ja po kilkugodzinnym ograniu dema zamówiłem wczoraj pre order a wcale nie miałem takiego zamiaru po kupieniu niedawno PC2. Wydaje mi się że większość opinii w tym dziale jest jednak negatywnych Cytuj Odnośnik do komentarza
GoltaR 42 Opublikowano 13 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 Hejt jest spory, sam jestem zdziwiony ale najbardziej zaskoczyły mnie osoby piszące, że anulowały pre order po przeczytaniu komentarzy na forum :), rozumiem, że same nie grały i nie są wstanie ocenić czy gra im się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza
mattaman 294 Opublikowano 13 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 Przedłużyli dostępność dema o 24h, czyli teoretycznie można grać jeszcze dziś do 17tej.Do 23. Cytuj Odnośnik do komentarza
Matriks_1111 288 Opublikowano 13 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 Mogliby równie dobrze przedłużyć do końca świata i tak bym w to nie grał Tak słabej gry dawno nie widziałem - auta prowadzą się dramatycznie, dźwięk to w ogóle porażka, a oprawa graficzna (fakt, w 2k) woła o pomstę do nieba. Ja nie wiem jak w XXI w. można stworzyć tak słaby produkt? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 13 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 Dla naiwnych fanbojów to idealna gra do dymania na kasę, dlc, premium itp buahaha 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Matriks_1111 288 Opublikowano 13 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 Tutaj nawet nie bardzo będzie na czym dymać? No bo jak? Chyba, że jako DLC dadzą upgrade grafiki, dzwięku i całego gameplay'a Albo w ogóle niech dadzą upgrade do FM7 albo PC2 - dwa różne pakiety z możliwością wyboru Cytuj Odnośnik do komentarza
Ma_niek 857 Opublikowano 13 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 Kiedy recki będą? Cytuj Odnośnik do komentarza
marcin33 599 Opublikowano 13 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 Mi tam się model jazdy bardzo podoba, ale brakuje mi wibrujących spustów :D Trudniej wyczuć kiedy tracę przyczepność. Na grafikę też nie narzekam, oświetlenie w tej grze to coś cudownego (chociaż otoczenie trasy rzeczywiście nie powala). Wkurza mnie tylko AI które notorycznie spycha z toru. Cytuj Odnośnik do komentarza
Matriks_1111 288 Opublikowano 13 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 Tu już nawet nie chodzi o spychanie z toru, tylko oni jadą swoim zaprogramowanym idealnym torem i nie zauważają, że ktoś im stoi na drodze :D Nie wiem - mnie model jazdy nie przekonał w ogóle, ten w FM7 mi bardzo odpowiada i przynajmniej jedno już wiem na pewno - GTS nie kupię na bank :D Teraz wypada się jeszcze zmierzyć z PC2 ;) Cytuj Odnośnik do komentarza
GoltaR 42 Opublikowano 13 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 Dla naiwnych fanbojów to idealna gra do dymania na kasę, dlc, premium itp buahaha Na odpowiednim poziomie jak zawsze, coś konstruktywnego wniosłeś tą informacją w temacie Gran Turismo Sport. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 13 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 Jak zwykle najbardziej zainteresowani się wypowiadają. Kolega smalec musi jeszcze z 20 razy wszystkim powiedzieć, że to syf, kiła i mogiła, nie będzie grał, nie kupi, a kto zagra ten debil. Szkoda czasu na takich. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. bocieque 123 Opublikowano 13 Października 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 Ja tam biere ;p. Jedyna wada, że dfgt nie podłączę do ps4, ale za miesiąc szykuję upgrade na thrustmaster t300. DFGT po 10 latach używania przejdzie na emeryturę ;p. Podoba mi się skupienie na online, sportowej otoczce, aczkolwiek rozumiem ludzi niezadowolonych z singla. Co do AI, to faktycznie często spycha, ale dokładnie to samo mam w FM7 jeśli nie gorzej. Wielokrotnie w wyścigu dostane w tyłek lub bok. W GTS przynajmniej trochę lepiej radzi sobie z wyminięciem stojących obiektów na torze ;p. w fm7 nic się nie zmieniło: Z brakiem czucia prędkości nie mam problemów. Z kamery z kokpitu jest idealnie, w sumie podobnie jak w Assetto. Choć kamera z za samochodu faktycznie jest groteskowa, bardzo sztywna. Powtórki za to wyglądają wyśmienicie (kadry kamery, praca zawieszenia w autach, deformowanie się opon na zakrętach). Silniki lepiej brzmią w FM7, natomiast zawieszenie, turbo, skrzynia biegów bardziej podoba mi się w GTS. Graficznie i tu i tu jest nierówno. Są miejsca na torze wyglądające bardzo dobrze jak i te znacznie biedniejsze. I w GTS i w FM7 są płaskie drzewa. HDR lepszy w GTS, tekstury w FM7. W grę Turn10 gram na PC w ultra 4k. Jakość aut na podobnym poziomie, w FM7 lepsze odbicia na lakierze ;p. Wzorem znakomitego modelu jazdy dalej jest dla mnie Assetto Corsa, GTS i FM7 zauważalnie odstają, ale dalej jeździ się w nich przyjemnie. GTS świetne do multi, FM7 do kolekcjonowania pokemonów, tzn aut. Szkoda tylko, że forzavista jest taka biedna. Zero informacji o autach, ciekawostkach itp. W GTS informacji jest całkiem sporo o każdym aucie, ale samych aut mniej ;p. W każdym razie fm7 i gts świetnie się uzupełniają. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 13 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 No i tak, to można rozmawiać, ale widać nie wszyscy potrafią. Ja głównie gram ze zderzaka i też nie widzę problemu z poczuciem prędkości. Co do kamery, to w opcjach pauzy możesz zmieniać sztywność kamery i ""ruchomość" auta czy jak to tam zwał. Można też przybliżyć kamerę pościgową i całkiem przyjemnie się jeździ, a dodatkowo można podziwiać fury :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hal Emmerich 253 Opublikowano 13 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 Dla naiwnych fanbojów to idealna gra do dymania na kasę, dlc, premium itp buahaha Dziękuję, że po raz kolejny podzieliłeś się z forumowiczami swoim jakże wnikliwym spojrzeniem na o grę. Już nie mogę się doczekać jaka będzie Twoja jutrzejsza opinia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Matriks_1111 288 Opublikowano 13 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 Jutrzejsza będzie taka, że wczoraj miał rację Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi