PlastikowySmalec 60 Opublikowano 17 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 (edytowane) Można włączać kierunkowskazy i światła, tego konkurencja czyli F7 nie ma, myślę że to duży plus i powód takiej oceny i ceny http://www.ppe.pl/recenzje/3516/gran-turismo-sport-recenzja-gry.html jeden z plusów : bo to gran turismo Edytowane 17 Października 2017 przez PlastikowySmalec Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 17 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 (edytowane) Można włączać kierunkowskazy i światła, tego konkurencja czyli F7 nie ma, myślę że to duży plus i powód takiej oceny i ceny To jest opcja specjalnie dla polaków, można jak na autostradzie mrugać kierunkowskazami żeby zjezdżali z drogi. Warte każdej złotówki. https://www.youtube.com/watch?v=h7YWM2-jvx0 Niektórzy powiedzą, że to taki Prologue - nie głoście herezji! Jeśli wydaje Wam się, że wyznacznikiem dobrej zabawy są liczby, to mająca 700 fur w swoim garażu, siódma odsłona Forzy wygląda śmiesznie na tle tytułu z poprzedniej generacji - Gran Turismo 6, która to oferowała dokładnie 1197 maszyn. Tak wiem, jestem złośliwy, ale takie są fakty. Mimo to zapraszam do recenzji... Recka pro, coś w stylu he he he a u was to murzynów bijo. Edytowane 17 Października 2017 przez Bartg Cytuj Odnośnik do komentarza
Hal Emmerich 253 Opublikowano 17 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 W wydanej wersji nie można się ścigać w warunkach deszczowych (nie wiadomo kiedy będzie można i czy w ogóle), a oczekiwane przeze mnie z zainteresowaniem zadania z serii Racing Etiquette to nie są grywalne misje, a... uwaga... dwa kilkuminutowe filmiki z komentarzem. Wspaniałe rozwiązanie PD. Już widzę jak krótkie wideo nauczy niecierpliwych Januszy ścigałek, pragnących jak najszybciej dostać się do trybu Sport, odpowiedniego zachowania się na torze i reguł CRC. O budzącym śmiech zestawie torów, w którym brakuje m.in obecnych w GT6 Spa, La Sarthe czy Ascari już nie wspominam. Dobrze, że znalazło się miejsce dla 3-4 tras rajdowych, które nikogo. Serio, PD? Na to czekaliśmy przez te 4 lata? Tymczasem Kaz: https://www.instagram.com/p/BaUp8h-FfN3/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 382 Opublikowano 17 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Cieszy się bo frajerzy łyknęli tą samą grę po raz enty, nie dość że wyciął cały singiel to ludzie i tak lecą do sklepów :D Pewnie nawet palcem nie kiwnął, a hajsik się zgadza :D Też bym tańczył z radości :D Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 17 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Nie rozumiem ludzi zdziwionych, że komuś, kto grał w GT od jedynki (np ja) nie podoba się pójście tylko w online. Bo takie czasy, fejsbuczki, twitche, multi single hiv. Jakby był rok 2015, wyszłoby takie GT Sport z online z okrojoną zawartością jako przetarcie przed GT7 zapowiedziane na koniec 2017 roku to byłoby mega, super, coś do zaostrzenia apetytu. A tak na 99% beda leciec darmowe i niedarmowe DLC przez najblizsze 3 lata, a GT7 pewnie na PS4 nigdy nie zawita, bo modele są już pod PS5 zrobione Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 17 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Moim zdaniem trzeba się już pogodzić i pożegnać tę wspaniałą markę Gran Turismo [*]. Cytuj Odnośnik do komentarza
mattaman 294 Opublikowano 17 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Czyli można zamknąć wątek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Heviro (Fanboy BDG) 155 Opublikowano 17 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Dla mnie brak singla w GT przekreśla tą grę. Nie zamierzam płacić 200 złotych za scigałke "po sieci" . Domyślam się że "7" wyjdzie kiedy ps5 będzie na rynku. Cytuj Odnośnik do komentarza
GoltaR 42 Opublikowano 17 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Jeszcze parę godzin i startujemy, osobiście nie mogę się już doczekać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Cedric 1 313 Opublikowano 17 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 (edytowane) Ostatnie strony wątku można podsumować tylko w jeden sposób :D Edyta: będzie jeszcze 12 GB patch na wejściu, który dodaje m. in.... intro :D http://www.playstationlifestyle.net/2017/10/17/12gb-gran-turismo-sport-update-1-02-out-now/ Edytowane 17 Października 2017 przez Cedric Cytuj Odnośnik do komentarza
GoltaR 42 Opublikowano 17 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Patch do wersji 1.02 już się wczoraj ściągał. Cytuj Odnośnik do komentarza
oran 18 Opublikowano 17 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Ja mam jeszcze digital deluxe nawet xD Wy narzekacie, a ja demem się obesrałem z radości, dobrze mi się grało. Ni to symulator, ale też nie arkejd jak nfs. Dla mnie dobre w ch.uj, misję w ogóle mega mi się podobały. Gram też w forze i już mi się ona znudziła, pewnie zaraz mi się znudzi gran turismo, ale mam chociaż (pipi)a jego mać ikonkę alfy w avatarze. Warto było zapłacić za deluksa!!!!!!1 Cytuj Odnośnik do komentarza
marcin33 599 Opublikowano 17 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 17 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 (edytowane) wygląda super nic dziwnego, że nie pokazywali tego wcześniej, na ich miejscu też bym się wstydził Edytowane 17 Października 2017 przez asax Cytuj Odnośnik do komentarza
columbo 1 108 Opublikowano 17 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 (edytowane) lepiej niż życieja tam widzę płyn do spryskiwaczy, a nie deszcz. Dobrze że skończyłem na piątej części Edytowane 17 Października 2017 przez columbo Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 17 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 czyzby po jubileuszowym patchu z deszczem powtorzyla sie sytuacja z drivecluba? Cytuj Odnośnik do komentarza
Hal Emmerich 253 Opublikowano 17 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Cóż za wysiłek z ich strony, dawać deszcz jedynie do gymkhany, którą da się pokonać w 20 sekund. Przypominam słowa Kaza z grudnia 2014: “Everything will be running naturally,” Yamauchi assured us. “PS3 was much, much more difficult. The high quality of data that we have being rendered on the PS4 I think is going to make an incredible difference.” He went on to reveal a little more of his vision for how the first Gran Turismo on PS4 will feel. “For GT7, myself and my staff have a clear vision: to do everything we couldn’t do in GT6,” Yamauchi revealed. “We want to make it very Gran Turismo. By that I mean it’s going to be a game that matches the very era that we live in, in 2015 or 2016.” Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 17 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 przeciez to mowil o gt7 a nie gt sport cwaniaczek jeden xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Hal Emmerich 253 Opublikowano 17 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Taktyk. Cudownie to rozegrał. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 17 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Czekam na GT7. Cytuj Odnośnik do komentarza
rado 5 Opublikowano 17 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 17 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Widzę model jazdy jak w nfs, auto skacze na tarkach i zero poślizgu buehehehe 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 18 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 Już nie mogę patrzeć na ten Nurburgring. Cytuj Odnośnik do komentarza
GoltaR 42 Opublikowano 18 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 Zapis z nauki jazdy nie przenosi się z dema, zostają tylko czasy a samą jazdę trzeba rozegrać jeszcze raz. W sumie dobrze bo znowu wpada za to darmowy samochód. W wyścigach online pojawiły się 3 eventy. Dwa są planowane na 4 i 5 listopada i maja znaczek FIA. Ciekawi mnie jak to będzie wyglądać. Gra prosi o maila użytkownika, będzie wysyłać info z wydarzeń w GTS. Dawno już nie miałem takiego oporu, żeby wyłączyć grę i zbierać się do pracy :), jest moc. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
fakir87 2 Opublikowano 18 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 Polecam Media Expert wersja z padem za 359zł - za ten tytuł jak za darmo :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi