Square 8 603 Opublikowano 25 czerwca 2019 Opublikowano 25 czerwca 2019 9 minut temu, grzybiarz napisał: To już w CTR lepsze jest uczucie pędu. Zawsze w Arcade jest większe poczucie prędkości. Arcade > Sim. Cytuj
Paolo de Vesir 9 123 Opublikowano 23 sierpnia 2019 Opublikowano 23 sierpnia 2019 Czy w GTSa da się grać offline? Robiłem research i wychodzi na to, że niby da się, ale nie zapisuje progresu albo, że w ogóle nie pozwala uruchamiać żadnego wyścigu (wtf?). Jak to wygląda w praktyce? Cytuj
Luqat 968 Opublikowano 23 sierpnia 2019 Opublikowano 23 sierpnia 2019 Można grać w trybie Szybkiej gry, robić malowania i fotki, których wcześniej nie można było zapisać (fotek jak i malowań). Resztę też można robić, ale jak wyjdziesz z gry bez połączenia chociaż na chwilę z siecią, to stracisz postęp, a raczej go nie uzyskasz. Także, ogólnie grać możesz we wszystko (oprócz trybu online ofkors ), ale zapiszesz offline tylko to co na początku. Z innej bajki, to w następnym tygodniu kolejna aktualka z 5ma autami, nową realną trasą, której jeszcze w serii nie było (podobno) i na 99% deszcz. Jestem ciekaw i czekam. Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 23 sierpnia 2019 Opublikowano 23 sierpnia 2019 playstion polska organizuje konkurs na najszybsze okrazenie Tokio Express South...fura dowolna xD szczegoly na fejsiku Cytuj
Labtec 3 646 Opublikowano 27 sierpnia 2019 Autor Opublikowano 27 sierpnia 2019 W dniu 23.08.2019 o 08:56, Luqat napisał: Z innej bajki, to w następnym tygodniu kolejna aktualka z 5ma autami, nową realną trasą, której jeszcze w serii nie było (podobno) i na 99% deszcz. Jestem ciekaw i czekam. https://blog.eu.playstation.com/2019/08/26/gt-sports-1-43-update-detailed-ahead-of-tomorrows-launch/ GTO Cytuj
bartiz 1 615 Opublikowano 27 sierpnia 2019 Opublikowano 27 sierpnia 2019 Deszcz na jednej trasie xDDDD Cytuj
Ma_niek 860 Opublikowano 27 sierpnia 2019 Opublikowano 27 sierpnia 2019 Dalbym jakies urlopy chlopakom zeby sie nie przemeczyli w tym Polyphony. Zmienne warunki amtosferyczne na ps10 1 Cytuj
Gość kufir Opublikowano 24 września 2019 Opublikowano 24 września 2019 (edytowane) Ile obecnie jest samochodów w GT Sport ? W sklepie można je kupować, ale czy można je też odblokować z poziomu gry za "wirtualne pieniądze" ? Edytowane 24 września 2019 przez kufir Cytuj
Luqat 968 Opublikowano 24 września 2019 Opublikowano 24 września 2019 (edytowane) https://gran-turismo.fandom.com/wiki/Gran_Turismo_Sport/Car_List Tak trudno chyba nie jest znaleźć? Chyba oczywiste, że można je kupić w grze, a nie tylko na psn. Poza tym codziennie można dostać jedno auto w losowaniu, po przejechaniu dystansu "dziennego treningu" - ponad 40 kilometrów. No i pełno aut uzbierasz robiąc testy, licencje itp. Edytowane 24 września 2019 przez Luqat Cytuj
Gość kufir Opublikowano 24 września 2019 Opublikowano 24 września 2019 (edytowane) Godzinę temu, Luqat napisał: https://gran-turismo.fandom.com/wiki/Gran_Turismo_Sport/Car_List Tak trudno chyba nie jest znaleźć? Chyba oczywiste, że można je kupić w grze, a nie tylko na psn. Poza tym codziennie można dostać jedno auto w losowaniu, po przejechaniu dystansu "dziennego treningu" - ponad 40 kilometrów. No i pełno aut uzbierasz robiąc testy, licencje itp. Ale tam nie ma wszystkich aut dlatego pytam. Tamta lista jest nie aktualna, pytam o aktualną A w multi są wreszcie wyścigi podzielone na typ kamery ? Np. Wyścigi sterowane tylko z kokpitu ? Edytowane 24 września 2019 przez kufir Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 24 września 2019 Opublikowano 24 września 2019 46 minut temu, kufir napisał: Ale tam nie ma wszystkich aut dlatego pytam. Tamta lista jest nie aktualna, pytam o aktualną A w multi są wreszcie wyścigi podzielone na typ kamery ? Np. Wyścigi sterowane tylko z kokpitu ? skad wiesz ze nieaktualna ? moze na gran-turismo.com bedzie pelna lista...mysle ze warto tam zerknac a w ktorej grze byl podzial na wyscigi ze wzgledu na kamere? moze na prywatnych pokojach takie rzeczy Cytuj
Luqat 968 Opublikowano 24 września 2019 Opublikowano 24 września 2019 Sądzę, że jest aktualna, bo są dodane auta z ostatniej aktualizacji. No i czemu miałaby być nieaktualna? Nie ma wyścigów z podziałem na kamerę, nawet chyba w prywatnych lobby. No i co to znaczy wreszcie? Ktoś obiecywał taki podział? Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 24 września 2019 Opublikowano 24 września 2019 8 minut temu, Luqat napisał: Sądzę, że jest aktualna, bo są dodane auta z ostatniej aktualizacji. No i czemu miałaby być nieaktualna? Nie ma wyścigów z podziałem na kamerę, nawet chyba w prywatnych lobby. No i co to znaczy wreszcie? Ktoś obiecywał taki podział? Kolega zadaje czasem "gloopie" pytania...jak z kamera czy pytajac o pelna liste samochodow po czym wie lepiej ze nie jest to pelna lista xD Cytuj
Gość kufir Opublikowano 25 września 2019 Opublikowano 25 września 2019 (edytowane) Przepraszam wszystkich za głupie pytania. Co do listy samochodów gdzieś w mało profesjonalnej recenzji jak się okazuje słyszałem że można pojeździć Lambo Galardo.... Tego auta nie ma na liście więc stąd moje DYRDYMAŁY Co od kokpitu i podziału wyścigów na taki widok.... w każdej grze wyścigowej brakuje mi takiego podziału , gram zawsze z widoku "kokpit" bo jest fajniej, realniej, trudniej i w zmaganiach on line ciężko rywalizować z graczem który gra kamerą "zza auta" .... Edytowane 25 września 2019 przez kufir Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 25 września 2019 Opublikowano 25 września 2019 Godzinę temu, kufir napisał: gram zawsze z widoku "kokpit" bo jest fajniej, realniej, trudniej i w zmaganiach on line ciężko rywalizować z graczem który gra kamerą "zza auta" .... No to tu większość graczy gra właśnie z kamery z środka oraz z maski. Zwyczajnie najlepiej na nich czuć samochód i trasy 1 Cytuj
Gość kufir Opublikowano 26 września 2019 Opublikowano 26 września 2019 Gdzie w tej grze w których opcjach można edytować HUDa ? Szukałem wczoraj i nic ... Cytuj
Luqat 968 Opublikowano 26 września 2019 Opublikowano 26 września 2019 Sprawdzałeś podczas gry w menu pauzy? Cytuj
Gość kufir Opublikowano 26 września 2019 Opublikowano 26 września 2019 NIe, szukałem tylko w głównym MENU przed rozpoczęciem jakiegokolwiek wyścigu Cytuj
Gość kufir Opublikowano 27 września 2019 Opublikowano 27 września 2019 Sprawdziłem podczas wyścigu mogę jedynie przybliżyć lub oddalić kamerę. A gdzie można włączyć lub wyłączyć HUD ? Oraz dostosować to co chcemy aby nam wyświetlało ? Cytuj
Luqat 968 Opublikowano 27 września 2019 Opublikowano 27 września 2019 Musisz dobrze popatrzeć, bo jest tam opcja włączenia tego co chcemy mieć na ekranie. W sumie nie ustawisz dokładnie tego co chcesz, bo są 3 opcje: 1.wszystko włączone, 2. info o wyścigu, czyli mapka, czasy i pozycje albo 3. wszystko wyłączone. Cytuj
Gość kufir Opublikowano 2 października 2019 Opublikowano 2 października 2019 Jeździ ktoś na Thrustmaster T300 GTE ? Dobrze ta kierownica działa w tej grze ? Cytuj
YETI 10 988 Opublikowano 4 października 2019 Opublikowano 4 października 2019 Całkiem ok, ale do tego z GT3 wiele brakuje. Cytuj
Labtec 3 646 Opublikowano 7 października 2019 Autor Opublikowano 7 października 2019 bardziej e-sportowo niż klasyczny duch wyścigów Cytuj
elegance 0 Opublikowano 10 października 2019 Opublikowano 10 października 2019 Witam, Panowie proszę o podpowiedź, bo chcę kupić Gran Turismo Sport i czy brać podstawową wersję czy np. kolekcjonerską? Te dodatkowe kredyty, auta i naklejki są warte ? Proszę o opinie, dziękuję! Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 10 października 2019 Opublikowano 10 października 2019 Bierz podstawke. Jest tyle kontentu teraz, że nie ma sensu brać nic za dodatkową kasę. Co chwilę dostajesz samochód, kasy jest dużo. Dla mnie była by to strata mamony. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi