Patricko 1 403 Opublikowano 9 kwietnia 2020 Opublikowano 9 kwietnia 2020 A nie da się po prostu kliknąć na ikonkę profilu? Jak nie to może trzeba było wejść bezpośrednio w zdjęcie i tam gdzieś w opcjach dać, że chcesz to jako profilowe. Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 13 kwietnia 2020 Opublikowano 13 kwietnia 2020 Wróciłem do GT Sport celem wbicia 40lvl (50 może kiedyś?) i porobieniu kilku prostych trofek i co zastałem? Najpiękniejszą Laguna Secę jaką widział świat w grach ever. Ten tor na wyścig F1 to cud i miód na moje zmysły. Cytuj
orion50 632 Opublikowano 17 kwietnia 2020 Opublikowano 17 kwietnia 2020 Jedziemy jutro w prywatnym lobby Laguna Seca GR.3 14 okrążeń for fun? Cytuj
Gość kufir Opublikowano 23 kwietnia 2020 Opublikowano 23 kwietnia 2020 Jest nowy patch który prócz nowego auta miał wprowadzić nowe algorytmy kar. . Zmieniło się coś czy dalej jest jak było ? Cytuj
Szajka 408 Opublikowano 24 lipca 2020 Opublikowano 24 lipca 2020 Ostatnie Gran Turismo w jakie gralem to GT4, ale gralem w nie po graniu w Forze na xboxie classic i krotko(bylo gorsze) to tez nie wspominam go i nie traktuje jako punkt odniesienia. Za to przy GT1 zarwalem miliony godz na psx. Tuningujac i "grzebiac" w furach. Zagrałem w GTS i.... Jest Dramat! Kurła nie ma tuningu. Porobiłem licencje(na plus), pare wyzwań Hamiltona, przejechałem kilka wyścigów i odinstalowałem. Cytuj
Emet 1 088 Opublikowano 14 grudnia 2020 Opublikowano 14 grudnia 2020 (edytowane) Hej Jeśli kogoś tu jeszcze interesuje GT Sport to zapraszam do obczajenia mojego kanału na YT. Znajdziecie tam kilka filmów na temat GT i nie tylko. Miło byłoby jakby ktoś przy okazji zarzucił subem i polubił jeśli jakieś video się spodoba ps. Sorrki za literówki w kilku miejscach i mój akcent "raszian-inglisz" Pracuję nad tym, nad nowymi materiałami i poprawą jakości. https://youtube.com/user/emetbp Jeden z filmików: Zapraszam Edytowane 14 grudnia 2020 przez Emet 1 Cytuj
Emet 1 088 Opublikowano 4 stycznia 2021 Opublikowano 4 stycznia 2021 Tym razem coś pochlebnego o GT Sport... Jestem ciekawy jak to będzie wyglądać w GT7 z faktycznym raytracingiem... Cytuj
PiPoLiNiO 758 Opublikowano 5 stycznia 2021 Opublikowano 5 stycznia 2021 Jest promo za 40 zł. Dodali tam w końcu jakąś ala kampanię dla singla? Jeśli tak to na ile to starcza mniej więcej? Bo ich multi to ja pie**. Dla mnie ta gra to ubogi krewny Forza ogólnie, ale no pograłbym w jakieś auta w singlu Cytuj
Luqat 968 Opublikowano 5 stycznia 2021 Opublikowano 5 stycznia 2021 Ta ala jest prawie od premiery i dodawali z aktualizacjami kolejne wyścigi, także trochę tego jest. Co prawda nie tyle co np. w GT6, nie wspominając o 4, ale ładnych parędziesiąt godzin będzie. Same endurance'y po około godzinie każdy to już daje sporo. No i jeszcze są licencje i zadania specjalne, które też potrafią napsuć krwi. Za tą cenę, to nie ma się co zastanawiać, bo ja w tej części np. multi grałem bardzo mało i głównie ze znajomymi, bo to najlepsze co może być grając po sieci, a i tak mam jakieś 300 godzin nabite. Sama przyjemność z jazdy daje radochę, a można sobie ustawić też wyścig np. w singlu wg własnego uznania, ustalając ilość okrążeń, zużycie opon i paliwa itp. Poza tym jeśli lubisz tworzyć własne customowe malowania albo robić zdjęcia, to możesz tak spędzić więcej czasu niż na torze. Nawet oglądanie galerii innych przy relaksującej muzyce w grze może zrobić Ci dobrze na wieczór przy lampce wina (piszę serio ) Cytuj
PiPoLiNiO 758 Opublikowano 5 stycznia 2021 Opublikowano 5 stycznia 2021 Właśnie nie. Interesują mnie tylko wyścigi. Wszystkie poza endurance Żadne malowania, żadne tuningi. Czyste ściganie. W tym wypadku dalej warto dać 40 zł? Cytuj
Luqat 968 Opublikowano 5 stycznia 2021 Opublikowano 5 stycznia 2021 W takim wypadku może poczekaj, aż będzie za 20 złotych No, jeżeli nawet długodystansowe odliczyć, to i tak kilkanaście/dziesiąt godzin pojeździsz. Tym bardziej, jeśli będziesz chciał kupić jakieś droższe auta Poza tym tak jak mówię, możesz ustawić wyścigi, wg własnego widzimisię, więc tak na dobrą sprawę od ciebie zależy ile tu spędzisz czasu, tym bardziej, że model jazdy jak zawsze daje radę i przyjemność, niezależnie czy grasz na padzie czy kółku. Więcej chyba nie poradzę, jeśli jeszcze masz wątpliwości Cytuj
PiPoLiNiO 758 Opublikowano 5 stycznia 2021 Opublikowano 5 stycznia 2021 My się nie rozumiemy. Dla mnie odpalanie pojedynczego wyścigu według uznania nie ma sensu żadnego. Od tego mam Forzunie. Tu chciał bym ograć długą karierę z wielką liczbą wyścigów.Dostanę to? Tak albo nie i tyle Edit: Dobra, zapomniałem, że miałem jakieś siano w portfelu, więc kupiłem Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 5 stycznia 2021 Opublikowano 5 stycznia 2021 Nie, singla tu prawie nie ma, kariery w ogóle, ot pojedyncze wyścigi jak w driveclub i nie ma tego dużo. No ale dla online warto, ciężko o lepsze Multi w wyścigach, społeczność daje radę. Cytuj
PiPoLiNiO 758 Opublikowano 6 stycznia 2021 Opublikowano 6 stycznia 2021 Ta gra jest totalnie meh. Póki grałem szkółkę to było spoko. Potem strzał w ryj od aut odbijających się od ściany, przygłupich rywali i niskiego poziomu trudności. Ale totalnie mózg zniszczył mi brak jakiegokolwiek wpływu uszkodzeń na jazdę! Tzn tych uszkodzeń które powinny być po uderzeniu w coś, bo oczywiście wizualnych nie ma w ogóle Przecież ta gierka stoi w 2010 roku, jak nie wcześniej... Cytuj
gtfan 3 211 Opublikowano 6 stycznia 2021 Opublikowano 6 stycznia 2021 (edytowane) . Edytowane 13 sierpnia 2022 przez gtfan Cytuj
REZOK 1 020 Opublikowano 6 stycznia 2021 Opublikowano 6 stycznia 2021 Singiel w tej części jest do dupy, jedyne co fajne to masterowanie trasy na złoto, bardzo fajnie mi się to ohrywalo. Singiel nudny i bez jakiegokolwiek wyzwania. Za to tryb sport to mistrzostwo świata. Najlepsze te wyścigi w mistrzostwach w multiplayerze, które odbywały się 2 razy w tygodniu, trening przed kwalifikacjami, kwalifikacje i wyścig właściwy. W sumie ok godziny na to schodziło. Satysfakcja i emocje podczas takiego wyścigu to coś czego jeszcze w wyścigach nie doświadczyłem. Bardzo dobrze rozwiązany system poziomu fair play. Uczciwość w tym trybie to ważna cecha, wczowa na Maxa i emocje sięgające zenitu. Nie wiem jak jest teraz, ale w zeszłym roku regularnie uczestniczyłem w tych mistrzostwach - genialne to było 1 Cytuj
Patricko 1 403 Opublikowano 6 stycznia 2021 Opublikowano 6 stycznia 2021 Fakt, zabawa i fair play w online mnie mocno zaskoczyły, szczególnie jak się przechodzi z innej gierki. Spędziłem w online dużo godzin i ilość zepsutych wyścigów mógłbym na palcach jednej ręki policzyć, nawet w tej startowej kategorii (już nie pamiętam skali). Jedyne co mi w multi przeszkadzało to tylko 3 eventy, które startują o danych porach. Dla mnie chory pomysł, bo jak nie trafimy z czasem na dany event to trzeba czekać te 15 minut czy 20. Naprawdę nie mogli dać większej ilości? Tak jak jakby w takim CoDzie przez tydzień można było grać na 3 mapach i w dodatku o określonych porach. Ja wiem, że to ma na celu zwiększenie populacji w wyścigu, no ale strasznie mnie to irytowało. Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 7 stycznia 2021 Opublikowano 7 stycznia 2021 Fajny motwy online ale niestety nie znalazłem na to czasu, pograłem trochę single race, challenges żeby odblokować te dające możliwość ścigania się online, i olałem dalszą grę. Wydawało mi się że online będzie działać jak kiedyś w NFS Shift, wyszykuje lobby, łączę się i jedziemy. A tutaj jest podejście bardziej kompleksowe, jeden wyścig to kupa czasu, przygotowania, trening, kwalifikacje, i sam wyścig. Mnóstwo nerwów to już nie na moje słabe serce Cytuj
eloszki 109 Opublikowano 1 lutego 2021 Opublikowano 1 lutego 2021 Ja ostatnio odpaliłem znowu gierkę. Pamiętam, że się od niej dość szybko odbiłem przez te wyścigi w tym niby singlu. Teraz zabrałem się za licencje i tu jest sztosik. Takie złotko na nurburgringu - okrążenie 7 minut bez jakichś specjalnych błędów daję ogromną satysfakcję. Cytuj
Paolo de Vesir 9 123 Opublikowano 9 lutego 2021 Opublikowano 9 lutego 2021 Ciekawe jest to odejście od podawania liczby sprzedanych kopii na rzecz liczby graczy. Cytuj
gtfan 3 211 Opublikowano 2 marca 2021 Opublikowano 2 marca 2021 (edytowane) . Edytowane 13 sierpnia 2022 przez gtfan Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi