Cedric 1 313 Opublikowano 24 maja 2018 Opublikowano 24 maja 2018 O i masz! Arhn.eu mówi, że bardzo mu się podobało: Cytuj
Mędrzec 9 Opublikowano 24 maja 2018 Opublikowano 24 maja 2018 To ze jakis Arhn.eu mowi ze mu sie bardzo podobalo, to jest najmniej wazne, najwazniejsze jest co ty sadzisz o mistrzu Caegu, tworcy boskiego Farhenheita, az zal ze nie bylo trylogii. 2 Cytuj
Schranz1985 680 Opublikowano 24 maja 2018 Opublikowano 24 maja 2018 Jak dla mnie to nie ma gadki, oceny sa dobre/bdb a demko kazdy kto chcial to ogral.Ta gra to nie mainstream, ale swoich koneserów znajdzie.A opinie trzeba sobie wyrobic samodzielnie.Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka Cytuj
Mikołaj 348 Opublikowano 24 maja 2018 Opublikowano 24 maja 2018 (edytowane) Uwielbiam filmowogrowe odskocznie na luźny wieczór. Life is Strange, gry Telltale wciągałem wszystkimi moimi otworami. A więc gdzie najtaniej Detroita dorwać, ktoś coś? Edytowane 24 maja 2018 przez Mikołaj 1 Cytuj
qraq_pk 371 Opublikowano 24 maja 2018 Opublikowano 24 maja 2018 https://io9.gizmodo.com/the-opening-of-detroit-become-human-is-some-dumb-butt-1826270803 No to jednak typowy Cage jest typowy. Ogram jak będzie za 10 ojro. Cytuj
Wredny 9 548 Opublikowano 24 maja 2018 Opublikowano 24 maja 2018 3 godziny temu, Mędrzec napisał: To ze jakis Arhn.eu mowi ze mu sie bardzo podobalo, to jest najmniej wazne, najwazniejsze jest co ty sadzisz o mistrzu Caegu, tworcy boskiego Farhenheita, az zal ze nie bylo trylogii. Tak czytam już któryś z Twoich postów i dochodzę do wniosku, że nawet trollować to trzeba umieć - chyba, że za cel obrałeś sobie wypowiedzi zayebiście kontrastujące z Twoją ksywką - wtedy wychodzi Ci to idealnie Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 24 maja 2018 Opublikowano 24 maja 2018 (edytowane) Jeśli ktoś gra już czy może powiedzieć jak jest z audio? Można bez problemu mieszać angielski voice i polskie napisy? pytanie o polską dytrybujcę Edytowane 24 maja 2018 przez Fanek Cytuj
Plugawy 3 684 Opublikowano 24 maja 2018 Opublikowano 24 maja 2018 W demie można było tak ustawić, w pelniaku strzelam, że pewnie też. Cytuj
YETI 10 988 Opublikowano 24 maja 2018 Autor Opublikowano 24 maja 2018 Eurogamer jak zawsze, dobra recenzja. Cytuj
kes 1 462 Opublikowano 25 maja 2018 Opublikowano 25 maja 2018 14 godzin temu, Fanek napisał: Jeśli ktoś gra już czy może powiedzieć jak jest z audio? Można bez problemu mieszać angielski voice i polskie napisy? pytanie o polską dytrybujcę Jak najbardziej. Gra automatycznie uruchamia się z polskim audio po wykryciu języka w dashu o czym informuje nas miła pani android a później pyta czy chcemy zachować te ustawienia czy jednak coś zmienić wtedy jest pełen wybór w tym angielski voice plus polskie napisy. Wgl polski dub xdd garąco nie polecam. 1 Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 25 maja 2018 Opublikowano 25 maja 2018 13 godzin temu, YETI napisał: Eurogamer jak zawsze, dobra recenzja. te recenzje czytane z kartki, bieda Cytuj
Mani 685 Opublikowano 25 maja 2018 Opublikowano 25 maja 2018 (edytowane) Najlepsze recki ma easy allies (dawne gametrailers). Edytowane 25 maja 2018 przez Mani 3 Cytuj
PiPoLiNiO 758 Opublikowano 25 maja 2018 Opublikowano 25 maja 2018 Wziąłem dziś. Nie żałuję. Gram z dubbing Grafa zacnie się prezentuje. Sterowanie bywa irytujące. Jestem fanem Beyond, więc jak ktoś lubił to polecam. 2 1 1 Cytuj
Ins 5 757 Opublikowano 25 maja 2018 Opublikowano 25 maja 2018 (edytowane) Typowa gra Cage'a z irytującym sterowaniem i czasem dziwnymi cięciami/przeskakiwaniem akcji, ale tematyka świetna (dla mnie oczywiście), gra aktorska na wysokim poziomie i przepiękna oprawa powodują że nie mogę się oderwać. Oby tylko nie było jakiś fabularnych bzdur i będzie dobrze. Edytowane 25 maja 2018 przez Ins 2 Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 26 maja 2018 Opublikowano 26 maja 2018 (edytowane) Pogralem dzis razem moze ze 2h (tylko) ale juz moge powiedziec, ze jest lepiej niz sie spodziewalem. Idealnie trafia ten temat androidow po wczoraj obejrzanym jeszcze Ja robot, a niedawno Ex Machina. Niby proste sprzatanie domu i zmywanie naczyc w jednym epizodzie, a jest w tym cos wiecej niz glupie wciskanie przyciskow Fajnie male elementy buduja caly klimat gry i dobrze, ze poszczegolne scenki nie sa dlugie. Oby cala historia dala rade Graficznie czasami zdarzaja sie slabsze textury w tle, ale nawet sie nie czepiam o to. Postacie swietne zrobione, momentami bardzo filmowo i urywa czapke. Tak pewnie beda wygladaly postacie w grach open world w nastepnej generacji Edytowane 26 maja 2018 przez Fanek Cytuj
PiPoLiNiO 758 Opublikowano 26 maja 2018 Opublikowano 26 maja 2018 Dla mnie gra jest lepsza niż gow, który robił się nudny z czasem.Teraz byle do Spiderman Cytuj
Mani 685 Opublikowano 26 maja 2018 Opublikowano 26 maja 2018 Kurde kręci mnie by kupić. Nigdy w gry Cage'a nie grałem choć ponoć są to spoko przygodówki czyli coś co na dziś dzień mnie kręci. Cena chyba szybko będzie spadać (podobnie jak God Of Boy) więc może wpierw Heavy rain i Beyond w oczekiwaniu na price dropa. @Ins I jak do tej pory wrażenia? Bo recki kręcą by kupować. Cytuj
MEVEK 3 506 Opublikowano 26 maja 2018 Opublikowano 26 maja 2018 7 minut temu, PiPoLiNiO napisał: Dla mnie gra jest lepsza niż gow, który robił się nudny z czasem. Teraz byle do Spiderman Było grać na wymagajacym, a nie easy Cytuj
PiPoLiNiO 758 Opublikowano 26 maja 2018 Opublikowano 26 maja 2018 Było grać na wymagajacym, a nie easy Grałem. Żeby grać na easy musiałbym mieć Twój charakter Cytuj
MEVEK 3 506 Opublikowano 26 maja 2018 Opublikowano 26 maja 2018 1 minutę temu, PiPoLiNiO napisał: Grałem. Żeby grać na easy musiałbym mieć Twój charakter To nie ja tu narzekam. Przecie ja sie świetnie bawię na GMGoW. Cytuj
PiPoLiNiO 758 Opublikowano 26 maja 2018 Opublikowano 26 maja 2018 Narzekam, bo gra robiła się nużąca, a nie łatwa. Chociaż łatwa trochę też później.A Detroit to ciągle coś. Fajne zwroty akcji. Grafika jeszcze lepsza niż w GoW. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 26 maja 2018 Opublikowano 26 maja 2018 Nie wiem. Ale mam uczulenie jak czytam teksty typu. Grafa lepsza niz w GoW. Lepsza moze byc w kolejnej części tego samego tytulu a nie kompletnie innego, z inna skalą świata, koncepcja czy qurwa nawet taką podstawa jaką jest silnik gry. po co te idiotyczne porównania? 1 Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 26 maja 2018 Opublikowano 26 maja 2018 Tak samo jak porownania samochodow nie maja sensu. Albo zawodnikow w pilce noznej. Albo kosiarek. 1 Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 26 maja 2018 Opublikowano 26 maja 2018 (edytowane) Właśnie skończyłem na jednym posiedzeniu. Zacząłem jakoś o 12-13. Ojezu jakie to dobre było. Mimo że na końcu dokonałem troche złych wyborów i zakończenie nie było tak satysfakcjonujące to wiem ze jutro lecę od nowa, tym razem dokonując innych wyborów. Fabuła mnie bardziej wciągnęła niż w Heavy Rain. Praktycznie każdy wybór ma znaczenie i ciężko znaleźć osoby które przy pierwszym podejściu miały dokładnie takie samo zakończenie. Po przejściu obczaiłem trofea i juz się bałem ze trzeba będzie odkryć wszystkie opcje w schematach (a jest tego w uj) ale na szczęście nie ma czegoś takiego więc platyna powinna być łatwa jak ktoś gra dla wirtualnych pucharków. PS. Moje miasto (Zgierz) płonie a ja cały dzień napierdzielam w interaktywny film. Ciężkie życie gracza. Edytowane 26 maja 2018 przez wojnar Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 27 maja 2018 Opublikowano 27 maja 2018 (edytowane) Wlaczylem na chwile i wlasnie 3h mi przelecialy przy detroit wciaga strasznie, grafika momentami chyba bije uncharted, ten moment sledztwa conora w domu 0_0 To tobie 12h zajelo przejscie? na jakis wyscig grasz czy cos? Edytowane 27 maja 2018 przez Fanek Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi