Wredny 9 706 Opublikowano 14 października 2017 Opublikowano 14 października 2017 Wiadomo, że to tylko dla miłośników filmideł Davida Cage - ja tam kiedyś chętnie obadam, bo mimo swych wad lubię Fahrenheit, Heavy Rain, a nawet Beyond Two Souls. Cytuj
Moldar 2 273 Opublikowano 14 października 2017 Opublikowano 14 października 2017 Mnie się podobało, no ale mam już spory przesyt takich gier, więc na premierę na pewno nie :/ Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 14 października 2017 Opublikowano 14 października 2017 Bardzo lubię dzieła Cage'a mimo niektórych niespójności fabularnych i martwi mnie to co napisał Orzeszek. Cytuj
mattaman 294 Opublikowano 14 października 2017 Opublikowano 14 października 2017 Ja żadnych problemów technicznych nie miałem. Rozgrywka typowo Cageowa z małymi , ale ciekawymi usprawnieniami (odtwarzanie sceny która sie wydarzyła z odnajdywaniem dowodów). Graficznie było bardzo całkiem, całkiem. Czekam. Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 30 października 2017 Opublikowano 30 października 2017 Bardzo fajny materiał. Beyond opuściłem, ale ten tytuł trzeba mieć na uwadze. Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 30 października 2017 Opublikowano 30 października 2017 Fantastyczne, czy muzykę robi Clint Mansell? bo chyba tlyko on to tak potrafi. Powinni wołać policję do mieszkań gdzie wybrano opcje DO NOTHING ;] Cytuj
SlimShady 3 438 Opublikowano 30 października 2017 Opublikowano 30 października 2017 Nie wiem czy się mylę, ale takiego motywu w grach jeszcze chyba nie było albo występuje bardzo rzadko. Przed tym materialem zerowy hajp, ale teraz czekam. Cytuj
Cedric 1 313 Opublikowano 30 października 2017 Opublikowano 30 października 2017 A myślałem, że tylko mi ten kawałek pod koniec przypomniał soundtrack ze Źródła. Jest coś na rzeczy. Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 30 października 2017 Opublikowano 30 października 2017 Fajnie jakby Mansell zrobił muzykę. Cytuj
YETI 11 045 Opublikowano 30 października 2017 Autor Opublikowano 30 października 2017 Emołszon wkracza na nowy poziom, ojciec znęcający się nad swoją córką. Ciekawe czy będzie można strzelić mu w łeb Karą, bo na trailerze chyba córka zabiła tatuśka. No fajnie, taki Łowca Androidów sie szykuje, czekam :) Cytuj
kacprzak1991 196 Opublikowano 31 października 2017 Opublikowano 31 października 2017 Chata z heavy rain? Cytuj
YETI 11 045 Opublikowano 31 października 2017 Autor Opublikowano 31 października 2017 Tak, to znaczy bardzo podobna. Cytuj
mersi 804 Opublikowano 12 grudnia 2017 Opublikowano 12 grudnia 2017 (edytowane) będzie co grać w przyszłym roku, tym bardziej jak ktoś lubił heavy rain, ja się jaram i z chęcią zobaczę czy chociażby będzie dało radę np żeby nie udało się uratować tej dziewczynki i gościu jednak by wystrzelił z broni, wychodząc z pomieszczenia z soczystym napisem na końcu "mission failed" Edytowane 12 grudnia 2017 przez mersi Cytuj
Kyokushinman 38 Opublikowano 12 grudnia 2017 Opublikowano 12 grudnia 2017 O ile HR jeszcze w miare dało rade to po nim z tego co widzę niedługo gry tego całego filmowca od siedmiu boleści osiągną poziom dna. Ja tam emocji nie widzę. Już lepiej ograć dobrą grę lub obejrzeć ciekawy film niż czekać na to pseudo coś. 1 1 Cytuj
SlimShady 3 438 Opublikowano 12 grudnia 2017 Opublikowano 12 grudnia 2017 (edytowane) mersi, no wlasnie w tym cala zabawa, żeby nie było napisu mission failed, tylko gra jak HR zaadaptowala się do naszych wyborow. Kyoku przecież ten fragment z klotnia w domu był kozacki, widziales takiego rzeczy w grach? Nie mowiac o trailerze Kara, który wyszedł dawno, dawno temu, jak tam nie było emocji to nie mam pytan. Edytowane 12 grudnia 2017 przez SlimShady Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 12 grudnia 2017 Opublikowano 12 grudnia 2017 Heavy Rain to straszny kasztan był, ale fakt, faktem ten trailer w domu cudo. Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 12 grudnia 2017 Opublikowano 12 grudnia 2017 mi sie na premiere heavy rain bardzo podobalo, pierwsza polowa byla nudnawa ale druga juz w pyte, od tego czasu zadna gra tego typu nie zrobila na mnie wrazenia (nawet forsowane na forumku life is strange czy pierwszy sezon walking dead) wiec pewnie i detroit mnie nie porwie, wyrwie sie pewnie kiedys uzywke jak cena spadnie do powiedzmy poziomu czterech biletow do kina Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 12 grudnia 2017 Opublikowano 12 grudnia 2017 LiS i WD w porównaniu do HR było po prostu dobrze napisane. Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 12 grudnia 2017 Opublikowano 12 grudnia 2017 Dobrze, że tym razem Cage nie robi wszystkiego i ma scenarzystów, którzy - przynajmniej mam taką nadzieję - nie pozwolą mu się zapędzić za daleko, bo po Omikronie wszystkie pomysły wymykały się spod kontroli w pewnym momencie :| Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 30 grudnia 2017 Opublikowano 30 grudnia 2017 W dniu 30.10.2017 o 17:57, Square napisał: Bardzo fajny materiał. Beyond opuściłem, ale ten tytuł trzeba mieć na uwadze. Sorry za odkop, ale dopiero teraz obejrzałem ten trailer, miałem go wrzucić, ale widzę że już jest. Co do Beyond, to celuj w promocję na PSS, za 33 zeta można wyrwać odnowioną wersję. Mnie edycja z PS3 ominęła, ukończyłem dopiero remasterka i byłem w niezłym szoku:) Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 30 grudnia 2017 Opublikowano 30 grudnia 2017 Myślałem nad tym czy nie brać razem z HR, bo chętnie bym sobie zagrał jeszcze raz, ale nie wiem czy warto jeżeli mam wersję na PS3. Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 30 grudnia 2017 Opublikowano 30 grudnia 2017 Mam pudełkową wersję HR na PS3, ale kupiłem właśnie remastery na PS4, jakoś na początku zabawy z PS4. No i tak pozbierałem trochę tych remasterów i w pewnym momencie patrzę, że więcej mam remasterów niż normalnych gier. Ale to nic, bo w cyfrze można mieć pełno remasterów i to za takie piniondze jak bilet do kina. A dla mnie to bilet do starych czasów PS3. Tyle że w nowej, lepszej oprawie. Oj, niby 3 piwa, a jakoś siekły HR nawet nie ruszyłem, bo mam go dość po ograniu wersji PS3, ale Beyond jest... dziwiłem się że taka gra powstała za czasów PS3. I w sumie wyszła dość późno i mało osób mogło zagrać - ja nie zagrałem na premierę. Na końcu będziesz miał ciary ze wzruszenia Polecam - ograj przed Detroit. Cytuj
kotlet_schabowy 2 733 Opublikowano 30 grudnia 2017 Opublikowano 30 grudnia 2017 4 godziny temu, Square napisał: Myślałem nad tym czy nie brać razem z HR, bo chętnie bym sobie zagrał jeszcze raz, ale nie wiem czy warto jeżeli mam wersję na PS3. Te "remastery" to chyba tylko podbicie rozdziałki dostały, bo fpsów nadal 30 (nie przypominam sobie, żeby coś przycinało na PS3), zresztą Beyond to czołówka grafiki na trójce, więc śmiało można zaliczać na starym sprzęcie. Sama historia jest może trochę bardziej kiczowata niż HR, ale z tych dwóch tytułów to Beyond mocniej utkwił mi w pamięci. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi