Skocz do zawartości

Mały bukmacher...;p

Alec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Jak nie wyjdę z tego zwycięsko to rzucam bukmacherkę w ci.ul.

to nie jest takie proste xD

Co Ty powiesz... na 9 meczów wczoraj postawionych łącznie za 30 zł weszły mi 2. Nie mam pytań. Co za szajs :/ Ale odegram się... :>

Opublikowano
No ja pier.dolę. Nie stawiam więcej na Polskę (X2 !!). Jasny ch.uj. Z el. do MŚ z wsadzonych 9 zł wyciągnąłem całe 4. Wkur.wiłem się, wpłaciłem następne 50 zł i teraz poszły zakłady na Amerykę płn. i płd., po dyszkę za zakład. Jak nie wyjdę z tego zwycięsko to rzucam bukmacherkę w ci.ul.

schowek01bl7.th.jpgthpix.gif

MATHIU. nie tylko ty wtopiłeś na POLAKACH, ja prawie wszystko przegrałem :angry:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Do 85. min. dzisiejszych meczów w Serie A byłem właścicielem ponad 100 zł zrobionych z 3. (postawione 3 remisy, kurs 34.22). Oczywiście jak to w takich przypadkach bywa, Lazio i Sampdoria jednak zdecydowały się strzelić swoje decydujące bramki w 85'. Generalnie ch.uj wielki i szelki.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Właśnie wtopiłem ostatnie 2 zł na bwinie. W sumie poszło się kochać 150 zł w ciągu 3. miesięcy. Jak widać ten typ "zarabiania na życie" nie do końca mi wychodzi, to też dziękuję bardzo za taki interes i kończę moją jakże burzliwą i pełną emocji karierę bukmachera XD

Potypować sobie na forumie mogę, ale za kasę już nie gram.

...kur.wa, tyle piwa przeje.bane...

Opublikowano

No właśnie... też mi Udine zaje.bało kupon. Na drugim Napoli nie raczyło nawet zremisować (X2 z Atalantą). Wczoraj Arsenal dał du.py... i tak to szło od kolejki do kolejki, wygrywałem 12 zł, wtapiałem 16. Szkoda nerwów, jak dla mnie.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Postawilem 200zl na Milan, do wygrania 60 zl. Trudno mi sobie wyobrazic, ze dadza dupy u siebie z Catania i do tego po tak fatalnej serii. Lepszego meczu na przelamanie i na zaklad nie mozna bylo sobie wyobrazic, wiec nie ma co sie zastanawiac.

Opublikowano

Obsolete. z Milanem to nic nie wiadomo, ja też postawiłem na Milan i dodałem jeszcze 3 mecze do jednego kuponu ale za mniejszą stawkę, widze że ty poszedłes na całość ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Na bet-at-home w kasynie jest do odebrania bonus w wysokości 15 PLN. Zeby go wypłacic na zakłady sportowe trzeba wykonać łaczny obrót na kwote 600 PLN.

Jednak wszystko to co wygramy ponad te 15 PLN jest nasze i mozna spokojnie przeznaczyc na zakłady albo wypłacić na konto bankowe.

Promocja trwa do 26.12 kase dostaja tylko konta zarejestrowane przed 14.12.

Warto spróbować, ja ugrałem ponad stówke i wyplacilem na konto.

Opublikowano

Macie lby na karku (wiecie gdzie kosic latwy pieniadz), ja rozwalam systemy ja jednorekich bandytach ostatnio. Tam to sami przyszli milionerzy sie skupiaja, wiec warto podpatrzec jakie maja biznes plany na przyszlosc. No i budzet sie wspiera, a po tlustej wygranej najdrozsze kolorowe driny dla calej elity barowej/klubowej.

• 2 miesiące temu...