Opublikowano 16 marca 201213 l Spokojnie. No i tak jak pisałem - radzę wykorzystać bonusy gdzie się da, a później zdecydować się na "tego jednego".
Opublikowano 16 marca 201213 l Michał, wydaje mi się, że to nie dla Ciebie. No chyba, że chcesz się po prostu pobawić, ale jak chcesz na tym robić jakiś piniondz, to może skieruj swoją energię i finanse ku czemuś innemu. Poza tym jako ciekawostkę podam, iż gra u zagranicznych buków internetowych jest przestępstwem skarbowym zagrożonym karą grzywny do 720 stawek dziennych albo karą pozbawienia wolności do lat 3 albo obiema tymi karami łącznie, a w wypadkach mniejszej wagi - karą grzywny jak za wykroczenie skarbowe. Ale to bardziej taka ciekaowstka, bo praktyczne zastosowanie tego przepisu jest prawdopodobnie nikłe, a być może żadne. o ku.rwa będę siedział... Nie wystarczy jedynie zapłacić podatku od wygranej? Czy Tusk ustawił to tak żebym mógł grać jedynie na Fortunie? No to idź do skarbówki i powiedz, że chciałbyś zapłacić podatek od wygranej uzyskanej w wyniku popełnienia przestępstwa skarbowego. I to nie Tusk tak to "ustawił", bo ten przepis obowiązuje od ponad 12 lat. OK, wszedłem w 1. link z google (http://www.surebety....-hazardowa.html) i wyskoczyło, że ten przepis jest niezgodny z prawem UE. Napisałem, że zastosowanie przepisu jest prawdopodobnie nikłe, a być może żadne. W każdym razie chyba nie doszło jak na razie do żadnego sporu na tym tle, ale też nikt się nie wychyla, pomimo funkcjonowania poglądu o niezgodności tego przepisu z prawem unijnym. Tak w ogóle, abstrahując od słusznosci wyrażonego w artykule poglądu, to podałeś link do artykułu, który opiera się jedynie na konsultacji z "jakimś" prawnikiem. Wynika z niego tylko tyle, że "jakiś" prawnik powiedział, że ten przepis jest niezgodny z prawem unijnym. Na przyszłość radzę nie polegać na takich "fachowych" źródłach.
Opublikowano 16 marca 201213 l Bet365 Na bwinie wszystko sie przegrywa i na dodatek po wplacie od razu nie wyplacisz
Opublikowano 16 marca 201213 l bwin to chyba najwiekszy bukmacher w necie i myslisz ze bylyby jakies waly ? Ja wplacalem i wyplacalem i bylo wszystko ok. Swego czasu czytałem dość sporo o czerstwych akcjach w przypadku wysokich wygranych na bwinie. W ogóle bwin jest chuiowy i nie warto tam grać, ma najbogatszą ofertę ale i najniższe kursy i mogą zrobić z byle czego problem.
Opublikowano 16 marca 201213 l bwin to chyba najwiekszy bukmacher w necie i myslisz ze bylyby jakies waly ? Ja wplacalem i wyplacalem i bylo wszystko ok. Swego czasu czytałem dość sporo o czerstwych akcjach w przypadku wysokich wygranych na bwinie. W ogóle bwin jest chuiowy i nie warto tam grać, ma najbogatszą ofertę ale i najniższe kursy i mogą zrobić z byle czego problem. Jak czerstwych?
Opublikowano 17 marca 201213 l Moim zdaniem większość buków łatwo nie da wytargać od siebie znacznej części gotówki. Osobiście spotkałem się z taką sytuacją na stronie Betclic jak i Unibet. Potrafią wytargać punkt z regulaminu, że mogą sobie zablokować możliwość wypłaty wygranych pieniędzy (Unibet) lub przeciągać wypłatę w nieskończoność - czyli jakieś 2 miesiące (przy odpowiadaniu błyskawicznie na wszystkie ich mejle - zarówno Unibet jak i Betclic). Bwin z tego co pamiętam potrafił wprowadzić natychmiastowe limity na zakłady maksymalnie 50 euro na dane spotkanie. Co do kursów oferowanych przez nich w pełni się zgadzam. Szata graficzna robi swoje dla początkujących. Poza tym wystarczy przeszperać google żeby znaleźć masę komplikacji związanych z wypłatami na większości (jeśli nie wszystkich) stronach bukmacherskich. Jednak moim zdaniem przynajmniej połowa z tych osób w jakiś sposób złamała regulamin buka (konto na chomika i tym podobne xD) i stąd późniejsze problemy.
Opublikowano 5 kwietnia 201212 l Zalogowałem się na bet365. I mam pytanie dot. weryfikacji tożsamości. Są tam 3 metody, żeby potwierdzić tożsamość. Jakiś telefon zwrotny, przepisanie kodu z paszportu lub wpisanie kodu z listu który do nas przyjdzie. List przyszedł, kod wpisałem, wyskoczyło że weryfikacja zakończona pomyślnie. No i pytanie czy muszę zrobić coś jeszcze żeby wypłacali mi kase? Wystarczy tylko przepisanie tego kodu z listu czy jeszcze trzeba się z czymś pieprzyć?
Opublikowano 5 kwietnia 201212 l Tak na prawdę przekonasz się dopiero przy próbie dokonania takiej wypłaty.
Opublikowano 5 kwietnia 201212 l gram sobie jakoś od niecałego tygodnia na bwin, skusił mnie bonus podwojenia kwoty. Średnio idzie, ale od 2 dni zawsze codziennie jakiś kupon wchodzi, więc licze na podtrzymanie dobrej passy ;p. typy na dziś Valencia - AZ X kurs 4.60 Metalist - Sporting 1 kurs 2.10 kurs na remis valencii to jakaś masakra, więc się skusiłem za dyszkę do wyciągniecia 96.60 zł
Opublikowano 6 kwietnia 201212 l Zalogowałem się na bet365. I mam pytanie dot. weryfikacji tożsamości. Są tam 3 metody, żeby potwierdzić tożsamość. Jakiś telefon zwrotny, przepisanie kodu z paszportu lub wpisanie kodu z listu który do nas przyjdzie. List przyszedł, kod wpisałem, wyskoczyło że weryfikacja zakończona pomyślnie. No i pytanie czy muszę zrobić coś jeszcze żeby wypłacali mi kase? Wystarczy tylko przepisanie tego kodu z listu czy jeszcze trzeba się z czymś pieprzyć? Wystarczy, ale zawsze możesz ogarnąć ten telefon zwrotny. Zadzwoni miła pani w celu potwierdzenia tożsamości, odpowie na Twoje pytania itp. Wtedy będziesz mógł już spać spokojnie;)
Opublikowano 10 kwietnia 201212 l No ta przesiadka z betclica do bet365 dobrze mi zrobiła. Wczoraj obstawiłem malaga - racing santander 1 fulham - chelsea X i ponad 60zł za 15 wpadło. teraz obstawiłem też pare meczy na dziś i jutro i będzie dobrze.
Opublikowano 27 kwietnia 201212 l Panowie, nigdy w to sie nie bawilem, i zasadniczo grac tak ja wy nie chce, ale: dzisiaj walka najman / koksu, kursy srednio 1.85 / 1.95 wiec postawilbym na koksa aby wyciagnac 2x wiecej. Da rade to dzisiaj ogarnac na bwim albo expektcie czy olac temat i isc po zlewki do STSa na miescie ?
Opublikowano 27 kwietnia 201212 l Nie grałem ani w Bwin ani Expectcie ale zarówno w Bet-at-home, betclic czy bet365 przelewy dochodzą w 15min. Jak płaci się kartą to dochodzi w sumie natychmiast, przez Przelewy24 kaska jest na koncie u buka w 15min. Walka o 20 także przez 4h napewno się ze wszystkim wyrobisz. Ja najczęściej wpłacam kasę przez Przelewy24, czyli to chyba coś takiego jak Płacę z Allegro czyli PayU (?) więc kasa jest praktycznie momentalnie e; wczorajszy mały sukcesik Edytowane 27 kwietnia 201212 l przez Vinny
Opublikowano 3 maja 201212 l Od przyszlego sezonu chcialbym zaczac bawic sie w bukmacherke, jednak nie wiem u kogo tracic swoje pieniadze. Tak wiec podajcie swoich ulubionych bukow, u ktorych obstawiacie.
Opublikowano 29 czerwca 201212 l Zalozylem wreszcie konto na betssonie, zeby wykorzystac konczaca sie juz promocje. Wszystko wyglada bardzo fajnie - ja wplacam pieniadze, oni mi je podwiajaja, ale do max 222zl. Jednak mam pewne zastrzezenie, ktore odnosi sie do tego punktu regulaminu bonusu: Przed wypłatą środków Bonus oraz przypisana mu część wpłaty muszą zostać obrócone 6 razy po kursie nie mniejszym niż 1.5 (alternatywnie Bonus można w każdej chwili anulować i wypłacić środki) Czyli przykladowo wplacam 100zl, betsson podwaja mi te kwote i mam 200. Teraz musze obstawic wszystkie pieniadze, ktore mam na moim bukmacherskim koncie, czy tylko to 100zl otrzymane od buka? Jest jakis limit czasowy, w ktorym musze obstawic 6 zakladow? Bo chcialem zagrac w zasadzie tylko final Euro i zaczac cos grac dopiero od rozpoczecia fazy grupowej Ligi Mistrzow
Opublikowano 29 czerwca 201212 l No musisz 6 razy obrócić całym hajsem, czyli tymi 200zł. Nigdy nie słyszałem o tym żeby był jakiś limit czasowy - więc pewnie nie ma, a raczej na 100% nie ma czegoś takiego.
Opublikowano 29 sierpnia 201212 l Jakieś stronki czy fora macie by się posiłkować przy obstawianiu? I co powiecie o fortunie? 12% dla państwa idzie ale chyba nie z wygranych a z postawionej kaski, więc lajt. No ale ktoś coś o niej powie więcej? (mowa o online, bo wiadomo fortuna dobre kursy i ogolnie za(pipi)istość w "realu")
Opublikowano 17 listopada 201212 l Pamietacie jak pisalem, ze bede obstawial okazjonalnie tylko mecze LM/LE w pilke nozna? No to troche sie u mnie pozmienialo. Aktualnie obstawiam wiekszosc lig europy, a takze zaczalem typowac NBA (mam nawet maly epizod z dartem, na ktorym ostatecznie troche zarobilem). Dotychczas gralem tylko na betssonie (duze kursy i spora minimalna wyplata), a teraz przerzucilem sie na bet-at-home (mniejsze kursy, ale minimalna wyplata od 10zl), mysle tez o zalozeniu konta na sporting bet. Ogolnie bukmacherka jest calkiem fajnym sposobem tracenia pieniedzy, a emocje podczas ogladania meczow rosna o 100%.
Opublikowano 27 grudnia 201212 l Odkupuje Obstawiacie coś ostatnio? Wysłałem kupon na weekend(liga angielska). Dużo do wygrania nie jest(70zl),ale zawsze coś Mecze na weekendzik Sunderland-Tottenham 2 Aston Villa-Wigan 1 Manchaster Utd-West Brom 1 Stoke-Southampton 1 Aresnal-Newcastle 1 No zobaczymy
Opublikowano 28 grudnia 201212 l Arsenal Ci nie siądzie. Newcastle gra zaje.biście, nie przegrają meczu ze słabym Arsenalem