Skocz do zawartości

Mały bukmacher...;p

Alec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Ja dzisiaj na pewno gram Dnipro, do tego moze Swansea, Tottenham i Dynamo Kijow

puscilem, ostatnie podejscie do LE

Edytowane przez Qvstra
Opublikowano

Pierwszy raz w życiu postawiłem  i chyba wejdzie hehe:) Ahh moglem przynajmniej 100pln wstawic:/

ata Opis zakładu Rodzaj zakładu   Typ Wynik Kurs Stawka Wygrana       22.10.2013
21:52 Bayer 04 Leverkusen - Shakhtar Donetsk (Typ)
23.10.13 20:45 Zakład kombinacyjny   1 (1:0) 4:0 1x1transparent.gif9.65 10.00 PLN --     1x1transparent.gifManchester United - Real Sociedad (Typ)
23.10.13 20:45   1 (1:0) 1:0 1x1transparent.gifRSC Anderlecht - Paris Saint Germain (Typ)
23.10.13 20:45   2 (0:3) 0:5 1x1transparent.gifCSKA Moscow - Manchester City (Typ)
23.10.13 18:00   2 (1:2) 1:2 1x1transparent.gifBayer 04 Leverkusen - FC Augsburg (Typ)
26.10.13 15:30   1 O
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Mysle, czy nie postawic dzisiaj pieniedzy na Pogod i Real -1. Co myslicie?

poszlo over 2.5 w widzew - pogon i real -1

Edytowane przez Qvstra
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

10zł poszło sie yebać. Ale trudno, zaczynaja sie skoki zaczyna sie obstawianie. Dzisiaj za 20zł

Freund vs Velta 1 1,56

Stoch vs Kranjec 1 1,50

Zyła vs Kot 1 1.45

Ammann vs Deshwanden 1 1.40

Do wygrania 90zł.

Opublikowano

Obstawiacie złotą piłke? zastanawiam sie czy nie walnąc na Riberiego, dobry kurs

Ribery ma mniej więcej taką szansę na złotą piłkę, jak na to, że jakaś kobieta poleci na jego urodę. Powiedziałbym prędzej, że na Messiego jest sensowny kurs, ale mimo wszystko myślę, że Ronaldo to pewniak.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

xD znam ten ból. Ja przeważnie jak mam taką serie trafień ide obstawić i wtedy akurat nie trafiam :) życie. Choć duży hajs mam do wygrania na turniej czterech skoczni. za 30zł ponad 300. I wszystko wchodzi jak w masło tylko stoch lepszy od ammana nie :/ No ale jeszcze 3 skocznie , zobaczymy.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

U jakiego buka gracie? Mnie moj bet-at-home zaczal troche w(pipi)iac mala iloscia zdarzen na jedno spotkanie (i np. chamskie undery/overy lub handicapy w nba) oraz nizsze kursy w porownaniu do innych bukow. Plusem jest to, ze dosc szybko dostaje sie pieniadze na konto.

Opublikowano

Ja tak samo jak Butt polecam bet365. Grałem sporo na Bah'u kiedyś, zbyt mała ilość zdarzeń na mecz zabiła tego buka. W 365 też hajs idzie szybko, jeśli robisz to nawet zwykłym przelewem (min. wypłata 200 zł), to przeważnie po 3 dniach jest na koncie. Z karty wpłata/wypłata idzie natychmiast.

Opublikowano

Najszerszą ofertę sportów i najprzyjemniejsze dla każuala interfejsy mają BWIN i Bet365. Z kolei prosi używają Pinnacle ze względu na jedne z najlepszych kursów i brak limitów, kosztem niestety mocno ograniczonej oferty sportowej. Całą reszta buków stoi gdzieś pomiędzy.

No i jeśli nie znacie, to radzę zapoznać się ze stronką oddsportal.com