Opublikowano 28 września 201410 l Wczoraj weszły mi pięknie wszystkie sobotnie 8 meczyków Premierleague w tym dwa remisy do przerwy Liverpool - Everton i Arsenal - Tottenham . Z 5 zł zrobiło się 170 Gram tylko Anglię 5 zł na kolejkę dla zabawy . Wystarczy że raz czy dwa razy wygram i cały sezon na zero
Opublikowano 3 października 201410 l To wrzuć następną kolejkę Ja akurat Anglii unikam jak ognia...zawsze mi coś tam nie wejdzie.
Opublikowano 3 października 201410 l za mlodu anglia to byl pewniak do obstawiania bo liczyl sie united, liverpool i arsenal i potem 30 pikt roznicy jak w podstawowce odbstawialem to wiele moich kuponow to byly jedne i te same typy - united, liverpool, arsenal, celtic, rangers i np barcelona i real :D - nawet nawet wchodzilo
Opublikowano 3 października 201410 l Ja polecam Championship - mega fajne kursy i bardzo łatwo trafić remis; Natomiast LE unikam jak ognia - totalny random. Edytowane 3 października 201410 l przez Faranell
Opublikowano 3 października 201410 l za mlodu anglia to byl pewniak do obstawiania bo liczyl sie united, liverpool i arsenal i potem 30 pikt roznicy jak w podstawowce odbstawialem to wiele moich kuponow to byly jedne i te same typy - united, liverpool, arsenal, celtic, rangers i np barcelona i real :D - nawet nawet wchodzilo stawianie np. 6 "pewniaków" to lipa, każdy ma kurs typu 1,20 i zazwyczaj jeden da dupy. Już wolę dać 1 mecz z kursem 2.0 niż 5x 1,20
Opublikowano 3 października 201410 l @ Up - dokładnie. Staram się w ogóle nie stawiać spotkań z kursem poniżej 1,80 - przeważnie oscyluję w granicach 2-3,50 kursu na jednym spotkaniu - max 3 spotkania na kupon i nie powiem, jest bardzo ok:)
Opublikowano 3 października 201410 l uwierz mi ze za mlodu postawienie 2zl by wyciagnac z 6-7pewniakow 20-30zl bylo wporzo
Opublikowano 4 października 201410 l Właśnie, w liceum miało się za to taniego winiacza, pizzę i niezapomniany wieczór Dziś trzeba coś wygrać.
Opublikowano 22 października 201410 l Jak dzisiaj typujecie? Ja na pewno gram galatasaray (czysta jedynka lub 1dnb) i juve+bts bayer - zenit lub basel lub benfica
Opublikowano 25 października 201410 l Ciężko coś powiedzieć. Kilka dni temu kursy na Chelsea były wyższe, ale jak przedwczoraj Jose powiedział, że Costa ma jednak szansę zagrać, to pospadały. Mourinho 2 razy w tym roku powiedział, że Costa ma jednak szansę zagrać. Raz strzelił gola, a drugi raz hattricka. A teraz miałby do czynienia z "obroną" Manchesteru, także ten. W tamtym sezonie Jose pierwszy mecz zagrał bardzo zachowawczo, jakby bał się United. Potem po kilku następnych meczach Moyesa jakoś tak to się rozluźniło i drugi mecz to był kontrolowany wpier,dol. Ja bym jednak stawiał na czystą dwójkę. Edytowane 25 października 201410 l przez ragus
Opublikowano 12 listopada 201410 l u niektorych bukmacherow mozna miec pierwszy zaklad za darmo. w expekt jest on do 222zl, w betclic do 200zl, a w williamhill do 25€/£. jak to dziala? w pierwszych dwoch wystarczy wplacic 222/200zl puscic zaklad z trzema mozliwymi wynikami (np. mecz pilki noznej) po kursie minimalnym 1.50 i czekac na rozstrzygniecie. jak wejdzie to mozemy wyplacic calosc od razu, bez zadnego obracania, jak nie wejdzie to nie ma problemu i caly depozyt mozna wyplacic blyskawicznie. w przypadku williamhill jest troche inaczej, bo tam freebet jest do 25€/£, czyli jak wplacimy przykladowo 15€ to dostajemy darmowy zaklad na 15€. i jest ta sama zasada co u poprzednich bukmacherow - nie ma zadnego obracania bonusem itp.
Opublikowano 14 listopada 201410 l w Betclic zakład musi mieć jedno zdarzenie zeby zaliczyło zaklad za darmo? czy mogę kilka meczy w jednym zakladzie dać i stawke 200zł?
Opublikowano 15 listopada 201410 l 7. Jeżeli zakład wielokrotny okaże się przegrany, ponieważ jeden z jego zakładów składowych bedzie nietrafiony, wtedy gracz otrzyma zwrot stawki maksymalnie do 200 zł w postaci freebeta w zakładach sportowych Betclic. https://pl.betclic.com/zwrot-stawki-200-zl-w-betclic-g454
Opublikowano 19 listopada 201410 l beka? http://www.biztok.pl/gospodarka/jest-pierwszy-skazany-za-gre-u-internetowych-bukmacherow-prawo-zaczelo-dzialac_a18845 w ogóle jak to jest bo daaawno już nie grałem, coś się rzeczywiście w tej kwestii zmieniło? Jakbym chciał pograć na bet365 albo BAH to mogę bez jakiś zmartwień przelać tam hajs prosto z konta bankowego? czy lepiej się bawić w skrilla czy coś w tym stylu?
Opublikowano 19 listopada 201410 l ja przelewam albo przez przelewy24 (zazwyczaj pieniadze sa na koncie blyskawicznie, chociaz ostatnio cos sie stalo i szly prawie godzine), albo przez karte. ze skrill nigdy nie korzystalem i nie mam zamiaru
Opublikowano 14 grudnia 201410 l No Genua nie przegrała meczu od września, więc Roma za łatwo nie ma. Dodatkowo mają za sobą w środku tygodnia męczący fizycznie i psychicznie mecz w LM. Jakieś 0-0 mnie nie zdziwi. Stawiać przeciwko Villarrealowi tuż po wygranej 4-0 z Sociedad to też typ chyba mniej pewny, niż się wydaje. (w trakcie meczu) Perin wyleciał, no to trochę ułatwia sprawę xd. Edytowane 14 grudnia 201410 l przez ogqozo
Opublikowano 14 grudnia 201410 l na pocieszenie jeszcze atletico przegralo. pamietam ze jak obstawialem kombinacje i cos mi nie weszlo to modlilem sie zeby nastepne mecze tez sie zesraly zeby bylo mniejsze wkur wienie ze nie tylko przez jeden typ przegralem xd
Opublikowano 24 lutego 201510 l ostatni zagrany w promocji betsafe windowanie kursow przez co zagralem to po kursie 3.0. minusy tej promocji sa takie ze bede musial czekac do 26 na wyplate nadwyzki i bede nia musial raz obrocic zanim bede mogl ja wyplacic
Opublikowano 10 marca 201510 l Czy warto ryzykować pieniądze na bonus 200% dla nowego użytkownika w bet 365? Czy lepiej zacząć bez bonusu?