Skocz do zawartości

Mały bukmacher...;p

Featured Replies

Opublikowano

Niewarto.

PS: Miałem fantastyczny weekend, prawdopodobnie najlepszy w karierze

z 500zł zrobiłem ponad 4000 zysku.  Niemniej hazard to (pipi)a i potrafi sie mscic wiec odpuszczam na troche

• Odpowiedzi 593
  • Wyświetleń 94,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Hehe, pewniak w piłce nożnej   Pewniak                                           pewniak, hehe w piłce noznej

• Mecz Tottenhamu był wyrównany. Trafił się pod koniec karny. Jednak mecz mógł pójść w obie strony. Nadal warto było postawić. Nie ma co się plaskać w głowę, że postawiłem zakład przy kursie 25 i coś ni

• Może nie ten mecz obstawiali, bo nie ma takiego klubu jak Stuttgard, jest tylko Stuttgart.

Opublikowano

z tym arsenalem to cie ponioslo troche xd

ale chyba tez cos obstawie dzisiaj

Opublikowano

Wiem :) , Tak sobie na wariata postawiłem. Runda rewanzowa narazie sporo niespodzianek przynosi ;)

Opublikowano

Ten moment gdy do wzięcia leży 700zł, a 3/4 meczów weszło i w 92. minucie w ostatnim z nich jest rzut karny. Zaawansowany stan przedzawałowy i łzy w oczach. Karny... przestrzelony :good2:

oaod34.jpg

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Nie boisz sie grac takich tasm? Mnie to swego czasu zgubilo (gralem po 2-4 zdarzenia na kuponie kursy w okolicach 1,5-1,8) i przegralem sporo pieniedzy. 

Opublikowano

ja na singlach raz w przod duzo raz w tyl duzo , ostatnio tylko w tyl a same single i to na zywo tylko w bet365

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Sugeruje stawiac duza kase na pojedyncze zakłady . Final Europa League dla Sevilli po kursie ok. 1,55 i Barcelone w finale LM po kursie 1,60

Dobry zwrot i moim zdaniem pewne typy

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Niemcy, Irlandia północna, Serbia. Tak ładnie weszło a je.bany gang albani z danią wszystko popsuł :/

Opublikowano

Co tam na dzisiaj ? IMO realne to Albania, Irlandia Północna i Rumunia - 3 mecze i kurs 27.

Opublikowano

Dzięki za ciekawy pomysł. Na faworytów w eliminacjach stawiać raczej nie warto. Ale czy Albania da radę? Trzymamy kciuki. 

w stsie, kurs tylko 18

Edytowane przez Cosmos

Opublikowano

No na faworytach ciężko coś ugrać, mały kurs a zazwyczaj dają dupy.

Ja stawiam na bet365:

Albania 5,25

Irlandia Płn. 2,70

rmunia 1.90

Opublikowano

ja dzisiaj lekka fantazja i 10zl postawione na 6 zdarzen:

bialorus - luksemburg 1

slowenia - estonia 1

szwecja - austria 1

moldawia - czarnogora 2

anglia - szwajcaria pow 2,5

litwa - san marino pow 2,5

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

To może trochę NBA, zawsze obstawiałem piłkę nożną, ale to sport bardzo niepewny, na razie weszły mi 44 mecze na 4 , coupon to 3/4.

Slask Wroclaw - Cracovia Krakow1
LKS Lodz - Lech Poznan2

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Dwa dni temu koleś oje.bał firmę, dla której pracuje na 362109.64 PLN z jednego zakładu 6zX (28 zakładów składowych) o łącznej stawce 13941.20 PLN:

Detroit Pistons v Chicago Bulls  Chicago Bulls     2.25   Won     

Cleveland Cavaliers v Golden State Warriors  Golden State Warriors     2.30   Won     
  Konjuh, A v Kasatkina, D  Kasatkina, D     1.444   Won     
  Witthoeft, C v Zheng, S  Zheng, S     2.375   Won     
  Puig, M v Pliskova, Kr  Puig, M     1.285   Won     
  Gulbis, E v Chardy, J  Chardy, J     1.30   Won     
  Mueller, G v Fognini, F  Mueller, G     1.727   Won     
  Sock, J v Fritz, T  Sock, J     1.40   Won  

:reggie:

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

No to chwalic sie swoimi tasmami na euro za 2zl 

ja dzisiaj za(pipi)e taka na 20 meczow gdzies

Opublikowano

Ja póki co ultra bezpiecznie pierwszą  kolejkę, żeby złą passę odwrócić

P8EWFR0.jpg

A i tak się pewnie coś wypier/doli  :pechowiec:

Opublikowano

w 85 minucie zwątpiłem i wycofałem zakład żeby uratować całe 4,34 zł  :dafuq:

Teraz to już w ogóle gra o wysoką stawkę na przypale 

QqmsfxX.jpg

Opublikowano

Ja takie postawilem, ale jedyne na co licze to podbice emocji przy ogladaniu meczykow xd

13413614_1028371427212581_43708108922810   13445248_1028371437212580_76483913549499   13344589_1028371433879247_68285558768282

Opublikowano

Dobrze, że przypomniałeś, dawno nie obstawiałem niczego innego niż podstawowe. No to jeszcze tak.

ByiObNJ.jpg

Opublikowano

O kur wa a ja mam dylemat czy zamykac czy czekac na Anglie bo cala reszta na obu kuponach siadla

Opublikowano

U mnie oczywiście już się wyje/bało na rożnych Walii, ale uratowałem 3 zeta i znowu muszę odrabiać straty.

Opublikowano

Meksyk - Chile ciekawy mecz z dobrymi kursami

ale nie wiem na kogo postawić :P