Skocz do zawartości

Mały bukmacher...;p

Alec

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

tylko pamiętaj frosti, tak jak z wódeczką  - byle się nie uzależnić :cool:

Opublikowano

To w co tam dzisiaj inwestujecie? Real wygra obie połowy, Real z handi -3,5? 

XDDDDDDD dobre, znajomy dał 350 złna wygraną z podpórką Legii. Przy stanie 3-2 wyciągnął łądny hajs na becie

Spoko spoko, licze na latwy i maly zarobek takze nie bede mial z tym problemu :D

No jasne... Tu jest jeszcze gorzej 

Opublikowano

Panowie mam pytanko co do Bet365 - jestem nowy w zakladach online i chcialbym wiedziec co zaznaczyc jezeli chce obstawic wygrana jednej strony badz remis?

wejdz w wydarzenie i tam masz dokładne obstawianie 

Opublikowano

Spoko spoko, licze na latwy i maly zarobek takze nie bede mial z tym problemu :D

juz myslalem ze w dobie tak spopularyzowanych zakladow sportowych ludzie wyrosli z marzen, ze jak beda grac malymi stawkami na pewniaki to sobie bez problemu latwo, bezstresowo i przyjemnie dorobia kieszonkowe w ciagu miesiaca

Opublikowano

Sorry za post pod postem ale mam jeszcze pytanie. Jak mozna obstawic kilka meczy na Bet365 zeby byly w jednym kuponie? Obstawilem kilka meczy ale sa tylko jako pojedyncze zaklady a nie caly kupon

no wybierasz sobie zdarzenia i łączy ci je w ako, nie ma w tym nic skomplikowanego

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Co za (pipi)ony Weekend

1000 zł w plecy na Barcelonie ( gol w 90)

700 zł w plecy na MU (gol w 89)

PS: (pipi)A (pipi)ONA (pipi)ANA W DUPE MAC  1000 zl Valencia w plecy  Malaga gol w 93 minucie

Edytowane przez Welna
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Nie byłem u buka już z pół roku. No i poobstawiałem na szybko dwa kuponiki. No i na jednym wczoraj bach...Nieciecza w dupe ze Śląskiem, a dałem 1. Na drugim Marsylia nie wygrała w Lille. Cóż z tego, że trafiłem zwycięstwo Wisły z Wisłą i Las Palmas po kursie 2.7.

Za tydzień może znowu się skuszę...

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Ta truskawka na torcie, kiedy drużyna z księstwa makao drugi raz w ciągu tygodnia odcina ci źródło dochodu. Oczywiście obowiązkowo trzeba czekać do 90. minuty, żeby dać strzelić ogonom mocarnej league 1

2RHsMRz.jpg

Opublikowano

Po takim meczu jak Atalanta - Juve człowiek dochodzi do wniosku, że żeby cały czas się nie wkur/wiać, to trzeba by było stawiać tylko domowe mecze Realu, Barcy i kto tam jest w pierwszej 3 w Premiership po kursie 1.02, bo wszystko inne to pier/dolony rzut monetą. Kurs prawie 1.90 na Juventus w tym meczu był trochę podejrzany, no ale widocznie wiedzieli, że Pawełek ma karnego spier/dolić.

• 2 tygodnie później...