Gość ragus Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Jak tam panowie dzisiaj, wygrywacie jakieś pieniądze? Kusi mnie bardzo te 4.20 na Napoli. Cytuj Odnośnik do komentarza
KarolJanuszGejmingu 466 Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 (edytowane) Kurde,nie wstawialem tutaj zadnych typow bylem na plusie ponad 200F Dzis cos postawie na LM i zaloze sie,ze przegram. Napoli dobrze gra,ale chyba z Arsenalem u siebie bedzie ciezko. Zagram chyba na BTS Edytowane 1 Października 2013 przez KarolFanbojSony Cytuj Odnośnik do komentarza
lukaszt_89 141 Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 (edytowane) Na dzisiaj wymyśliłem sobie takie coś: Arsenal - Napoli over 2,5Porto - Atl. Madryt 02 Celtic - Barcelona 2 Brakło 1 bramki ;/ i do tego karny z kapelusza dla Milanu, a mogło być 200zł do przodu. Edytowane 1 Października 2013 przez lukaszt_89 Cytuj Odnośnik do komentarza
KarolJanuszGejmingu 466 Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 01 Oct 2013 - Celtic v Barcelona - Match Betting Tip It Barcelona @ 1.40 01 Oct 2013 - Arsenal v Napoli - Total Match Goals Under/Over Tip It Over 2.5 @ 1.91 01 Oct 2013 - Porto v Atletico Madrid - Total Match Goals Under/Over Tip It Over 1.5 @ 1.50 01 Oct 2013 - Steaua Bucharest v Chelsea - Total Match Goals Under/Over Tip It Over 1.5 @ 1.33 Stake : £10.00 Estimated Returns : £ 53.45 Moze wpadnie Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 540 Opublikowano 10 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Nie miałem dzisiaj co robić (zepsuły mi się słuchawki do filmów/gier/muzyki) i aż zaszedłem do punktu bukmacherki puścić dwie tasiemki. Sam w nie nie wierzę... Armenia-Bułgaria 1 Chorwacja-Belgia 2 Anglia-Czarnogóra X2 (w sumie żałuję, że nie X, kurs by skoczył do 130) Kolumbia-Chile 1 Ukraina-Polska X2 (XD) Kurs: 76,48 Drugi taka typowa tasiemka bywalców zakładu, oczywiście za dwa złote: Chorwacja-Belgia X2 Malta-Czechy 2 Albania-Szwajcaria 2 Luksemburg-Rosja 2 Holandia-Węgry 1 Grecja-Słowacja 1 (chyba najbardziej w to wątpię) Hiszpania-Białoruś 1 Portugalia-Izrael 1 Niemcy-Irlandia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 10 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Grecja słowacja rzeczywiście może być ciężko takie x2 ciekawie wg mnie wygląda . Ile dostaniesz w przypadku sukcesu drugiego zestawu? Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 540 Opublikowano 10 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Kurs 10,59, zapomniałem napisać. Same pewniaki c'nie. Grecja ma nóż na gardle, powinna wygrać. W pewien sposób ostatnia kolejka eliminacji kadr zawsze wydaje mi się najlepszym momentem na stawianie, w meczach reprezentacji faworyt wygrywa wyraźnie częściej niż w ligach klubowych. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zimol 85 Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Parę typów na ten weekend. Roma - Napoli 1 (kurs 2,15) - z jednej strony cudowny start Romy w tym sezonie i mecz u siebie, z drugiej strony Napoli którego na 3 mecze wyjazdowe zgarnęło 9 pkt. Najlepsze dwie ofensywy i defensywy Serie A. Mimo wszystko wierzę w siłę Romy, sprzedali Interowi oklep na San Siro 0:3, pewnie wygrali derby z Lazio, Napoli zaliczyło już wpadkę (Sassuolo) i przychodzi czas na pierwsze potknięcie. Verona - Parma 1 (kurs 2,45) beniaminek u siebie na razie nie do zdarcia. Parma obecnie punktuje jedynie u siebie (i to tylko z przeciętniakami lub outsiderami), a jadący na fantazji tegoroczny nowicjusz seria może znowu zaskoczyć i umocnić się w strefie pucharowej, w trakcie sezonu pewnie wyhamują, ale jeszcze nie teraz... dla niepewnych warto odznaczyć 1X, Parma bez zwycięstwa na wyjeździe. Hoffenheim - Bayer Over 2,5 (kurs 1,50) Hoffenheim nie zagrało w meczu w tym sezonie, którym padło mniej niż 3 bramki. "Wieśniaki" grają bardzo beztroski futbol (po 8 kolejkach bilans 20:20 w bramkach!). Ułańska fantazja z przodu, z tyłu obrona porównywalna tylko ze stanem polskich dróg. Ogólnie postawię na jednym tasiemcu na aptekarzy (kurs 2,05), ale Over 2,5 pewniejszy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Zimol 85 Opublikowano 20 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Sorry za double post, ale nie chce powyzszego edytować gdyby nie dwa kwiatki (Man Utd, Valencia) to ten weekend zakończyłbym z kilkuset złotowym plusem, w każdym razie widzę, że chyba jedna osoba skorzystała z rady Macie jakieś kreatywne pomysły na Ligę Mistrzów? Parę typów na ten weekend. Roma - Napoli 1 (kurs 2,15) - z jednej strony cudowny start Romy w tym sezonie i mecz u siebie, z drugiej strony Napoli którego na 3 mecze wyjazdowe zgarnęło 9 pkt. Najlepsze dwie ofensywy i defensywy Serie A. Mimo wszystko wierzę w siłę Romy, sprzedali Interowi oklep na San Siro 0:3, pewnie wygrali derby z Lazio, Napoli zaliczyło już wpadkę (Sassuolo) i przychodzi czas na pierwsze potknięcie. Verona - Parma 1 (kurs 2,45) beniaminek u siebie na razie nie do zdarcia. Parma obecnie punktuje jedynie u siebie (i to tylko z przeciętniakami lub outsiderami), a jadący na fantazji tegoroczny nowicjusz seria może znowu zaskoczyć i umocnić się w strefie pucharowej, w trakcie sezonu pewnie wyhamują, ale jeszcze nie teraz... dla niepewnych warto odznaczyć 1X, Parma bez zwycięstwa na wyjeździe. Hoffenheim - Bayer Over 2,5 (kurs 1,50) Hoffenheim nie zagrało w meczu w tym sezonie, którym padło mniej niż 3 bramki. "Wieśniaki" grają bardzo beztroski futbol (po 8 kolejkach bilans 20:20 w bramkach!). Ułańska fantazja z przodu, z tyłu obrona porównywalna tylko ze stanem polskich dróg. Ogólnie postawię na jednym tasiemcu na aptekarzy (kurs 2,05), ale Over 2,5 pewniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Ja na jutro puszczam Chelsea, Arsenal i moze remis w Marsylia - Napoli. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 540 Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 (edytowane) Arsenal gra fantastycznie, ale żeby od razu stawiać przeciwko Dortmundowi? To rzadko ma sens. Mają za sobą dwa mecze, kiedy bombardowali, rywala, ale nie mogli strzelić, nie stawiałbym od razu na aż trzeci taki z rzędu. Napoli jest w podobnej sytuacji, dochodzi do sił po przerwie reprezentacyjnej, jest spięte na ten mecz i chce zemsty za kiepski wynik w lidze - też nie będą zadowoleni z remisu. Dość odjechany kupon, ale może kurs jakiś kosmiczny. Edytowane 21 Października 2013 przez ogqozo Cytuj Odnośnik do komentarza
Zimol 85 Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Polecam postawić na Nigerię U17 w dzisiejszym meczu, szybko bo kurs spada, wczoraj bylo to 2,5... mi udało się postawić przy 2,15... teraz to i tak atrakcyjne 1,55. Dlaczego stawiać na Nigerię? Bo grają u siebie i nie jest tajemnicą, że turnieje młodzieżowe to w wykonaniu Afrykańców hurtowe cofanie liczników w dowodach Na dowód ... Nigeria to finalista ostatniego turnieju Wygrają. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 1X na arsenal 2 na chelsea 1 na celtic trochę fantazji w życiu nie zaszkodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zimol 85 Opublikowano 23 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Podobny kupon widzę... Miałem jeszcze remis Steuay (jak to się k... deklinuje?) z Basel, a zamiast 1X miałem Arsenal "Remis-zwrot" także witam w klubie 1X na arsenal 2 na chelsea 1 na celtic trochę fantazji w życiu nie zaszkodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wiolku 1 592 Opublikowano 23 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 CSKA - ManC(2) Anderlecht - PSG(2) Bayern(-1,5) - Viktoria RM - Juve(over 2,5) ====> EMOCJE Z TV Czuję dziś pieniądze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Royal 620 Opublikowano 23 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 CSKA - City (1:0) 2 ManU - RSSS BTS Real - Juve (0:1) 1 Anderlecht - PSG (1:0) 2 Poszło 40 pieniędzy. Do wyjęcia 1000. Pewnie nie pyknie, ale liczą się emocje Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 23 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 co Wy na to City się uparliście ? Chyba psychologia "wydali tyle kasy, taki mają skład to w końcu muszą wyjść z grupy" u Was działa Cytuj Odnośnik do komentarza
Faranell 269 Opublikowano 23 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 co Wy na to City się uparliście ? Chyba psychologia "wydali tyle kasy, taki mają skład to w końcu muszą wyjść z grupy" u Was działa CSKA jest w ostrym kryzysie, ostatnie 5 spotkań to dramat w wykonaniu moskwian. Wygrana tylko ze Pilznem a City musi w końcu wyjść z grupy i trochę pograć. @Butt - postawiłeś na Radwańską? Wczoraj wszystkie fora huczały, żeby stawiać przeciwko Radwańskiej bo coś jest na rzeczy;) Nie wnikam co, ale siadło jak w masło;) Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 23 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Za 10zl, do wyjecia prawie 3k. Wejdzie na 100% hehe. Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 23 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 jezu jaki fart City na końcu ;o no ale handicap nie wszedł jednak, za dużo od nich wymagać nie można. Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 23 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 (pipi)a ;| Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 540 Opublikowano 23 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Tylko cztery gole zabrakły i mecz by wpadł. Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 23 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Moglem ustawic sie do konca zycia. Skad moglem wiedziec ze Bayer zagra najlepszy mecz w swojej historii? Cytuj Odnośnik do komentarza
Wiolku 1 592 Opublikowano 24 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 CSKA - ManC(2) Anderlecht - PSG(2) Bayern(-1,5) - Viktoria RM - Juve(over 2,5) ====> EMOCJE Z TV Czuję dziś pieniądze. HE HE Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 24 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 to jakie typy na dziś ? wczoraj za 25zł wygrałem ~130 poszło na City (a jednak, ale już mi ciepło było jak pierwsi bramkę stracili i w głowie "kurwa a nie mówiłem", PSG -1 i Galata Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi