standby 1 721 Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 70 pieniedzy do przodu wyciągnąłem wiec zle nie jest . Jutro uefa i można coś pokombinować. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Dla mnie Uefa trudniejsza, niekazdy się przykłada do gry Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 u mnie za 30ziko under 2,5 na bayern + atl = 130zl Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 (edytowane) Wydaje mi się, że najbardziej opłacalny jest zestaw dwójek na ten tydzień. Nie wierzę, że to wejdzie, ale daje kurs 17 <Nie śpi po nocy, wyobraża sobie pieniądze> No, a jeśli chodzi o mniejsze zakłady to wczoraj dwie 2, za 30zł wpadło 152zł, a dzisiaj również za dwie 2 za 20 - 75zł Edytowane 19 Lutego 2014 przez winner Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 dzisiaj w lidze europy ajax gra z salzburgiem i kurs na holendrów 2,0 co tak wysoko ? Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 kurs wysoki, bo Ajax może odpuścić mecz, a taki salzburg pewnie mocno się zepnie, żeby dojść jak najdalej. Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 ja bym bardziej szedł w kierunku Benfiki oni raczej zawsze grają z honorem i solidnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 420 Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 No widze niezłe żniwa chłopcy zebrali po LM. Nastepnym razem obstawiam z wami Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 a co myślicie Pogoń-Lech 2? W pierwszym meczu poznaniacy dali ostro ciała, ale teraz myślę, że będą maxymalnie zmobilizowani do tego by udowodnić kto jest lepszą drużyną w przekroju całego sezonu. Teodor w gazie, defensywa funkcjonuje bez większych zarzutów a druga linia jest zdecydowanie najlepsza w lidze. Ktoś ma jakieś obiekcje?? Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 nie obstawiam random ligi ekstraklapy Cytuj Odnośnik do komentarza
Rafael0089 105 Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 a co myślicie Pogoń-Lech 2? W pierwszym meczu poznaniacy dali ostro ciała, ale teraz myślę, że będą maxymalnie zmobilizowani do tego by udowodnić kto jest lepszą drużyną w przekroju całego sezonu. Teodor w gazie, defensywa funkcjonuje bez większych zarzutów a druga linia jest zdecydowanie najlepsza w lidze. Ktoś ma jakieś obiekcje?? Miej na uwadze, że Teodorczyk nie zagra z Pogonią bo pauzuje za nadmiar żółtych kartek podobnie jak Barry Douglas. Pogoń z Robakiem i Aka w gazie będzie groźna. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 420 Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Nie ma to jak obstawiac mecze których wyniki są ustalone Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 dobra to Bundesliga i : Schalke - Mainz 1 Wolfsburg - Bayer 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Dzisiaj chyba zagram:Dnipro - Spurs 2 PAOK - Benfica 2 Swansea - Napoli 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Dajcie na Salzburg, mówię wam, kurs ponad 3, a oni sie spinają na LE. Podobnie Benfica i Sevilla. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 540 Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 (edytowane) Spina to jedno, ale Ajax u siebie przegrał tylko raz w sezonie, wygrywając z Barcą czy Celtikiem. Ogólnie wygrał 8 ostatnich meczów u siebie. Kurs średnio zachęca, dla mnie Ajax. Problemy na Ukrainie, mecz na Cyprze, liga ukraińska jeszcze nie gra, więc stawiałbym na Valencię. Także Tottenham powinien wygrać. Juve będzie chciało wygrać z Trabzonsporem u siebie ze 3-0, żeby na rewanż nie wysyłać paru graczy. Te cztery rzeczy kumulacja - kurs 16. Dodaję Porto i robi się stówka za postawione 4 zł, warto się zabawić. Wersja light - bez Tottenhamu, który jednak kusi kursem 2,75 (sporo jak na ekipę, którą można uznać za lepszą i gra z rywalem z Ukrainy, który o stawkę grał ostatnio w listopadzie i nie ma za wiele doświadczenia europejskiego). Edytowane 20 Lutego 2014 przez ogqozo Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 W koncu nie postawilem nic z tego, co napisalem w poprzednim poscie, a puscilem 50zl na Valencie po kursie 2.18. Fajnie, ze weszlo, ale troche zaluje, ze nie zagralem rano, gdy kurs byl w okolicach 2.35. Zastanawiam sie nad wieczorem, ale chyba odpuszcze i wyplace hajs, bo szczescie sie chyba zaraz skonczy. +178zl w trzy dni <ok> Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 (edytowane) Tak jak przypuszczałem, Salzburg ciśnie, podobnie jak BBVA i Serie A. Dobra, Ajax już wtapia 0:3 więc można powiedzieć, że 667zł już wpadło (postawione 100 na Salzburg i Valencię). Edytowane 20 Lutego 2014 przez winner Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Spina to jedno, ale Ajax u siebie przegrał tylko raz w sezonie, wygrywając z Barcą czy Celtikiem. Ogólnie wygrał 8 ostatnich meczów u siebie. Kurs średnio zachęca, dla mnie Ajax. Problemy na Ukrainie, mecz na Cyprze, liga ukraińska jeszcze nie gra, więc stawiałbym na Valencię. Także Tottenham powinien wygrać. Juve będzie chciało wygrać z Trabzonsporem u siebie ze 3-0, żeby na rewanż nie wysyłać paru graczy. Te cztery rzeczy kumulacja - kurs 16. Dodaję Porto i robi się stówka za postawione 4 zł, warto się zabawić. Wersja light - bez Tottenhamu, który jednak kusi kursem 2,75 (sporo jak na ekipę, którą można uznać za lepszą i gra z rywalem z Ukrainy, który o stawkę grał ostatnio w listopadzie i nie ma za wiele doświadczenia europejskiego). no Anglicy dali mega radę na Ukrainie w LE fajnie będzie się zapowiadał kursik na awans Porto i niespodzianki tej edycji Ludogorets Razgrad(wątpie by Lazio zależało). Cytuj Odnośnik do komentarza
standby 1 721 Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Spina to jedno, ale Ajax u siebie przegrał tylko raz w sezonie, wygrywając z Barcą czy Celtikiem. Ogólnie wygrał 8 ostatnich meczów u siebie. Kurs średnio zachęca, dla mnie Ajax. Problemy na Ukrainie, mecz na Cyprze, liga ukraińska jeszcze nie gra, więc stawiałbym na Valencię. Także Tottenham powinien wygrać. Juve będzie chciało wygrać z Trabzonsporem u siebie ze 3-0, żeby na rewanż nie wysyłać paru graczy. Te cztery rzeczy kumulacja - kurs 16. Dodaję Porto i robi się stówka za postawione 4 zł, warto się zabawić. Wersja light - bez Tottenhamu, który jednak kusi kursem 2,75 (sporo jak na ekipę, którą można uznać za lepszą i gra z rywalem z Ukrainy, który o stawkę grał ostatnio w listopadzie i nie ma za wiele doświadczenia europejskiego). Weź już sie tu nie wypowiadaj, mam dośc twoich żałosnych insynuacji które jakimś cudem mnie przekonał i jestem porządnie w piz.dzie,. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 A mówiłem, Salzburg jest na gazie od dłuższego czasu, było do przewidzenia, bo Ajax gra piach i w ciągu miesiąca zepsuł mi 3 ważne kupony. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 540 Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 (edytowane) Mecz Tottenhamu był wyrównany. Trafił się pod koniec karny. Jednak mecz mógł pójść w obie strony. Nadal warto było postawić. Nie ma co się plaskać w głowę, że postawiłem zakład przy kursie 25 i coś nie weszło. Jak ktoś daje pewniaki z kursem 25 to niech da znać, gdzie taki geniusz. Co do Ajaxu, fakty są jakie podałem - nie wygrał tam Milan, Barca przegrała, wśród rywali ligowych tylko dwóch zdobyło punkty na 12 meczów. To jest bardzo zaskakujący wynik, bo choć Red Bull gra w tym sezonie dobrze, to raczej nikt by ich wyżej od Barcelony nie postawił. Edytowane 21 Lutego 2014 przez ogqozo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 437 Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Słuchajcie Oqgozo będziecie bogaci :potter: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wiolku 1 592 Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Zastanawiam sie nad wieczorem, ale chyba odpuszcze i wyplace hajs, bo szczescie sie chyba zaraz skonczy. +178zl w trzy dni <ok> U mnie ponad 200 zeta w trzy dni przy wpłacie 25 i obracaniu nimi. Szczęście się jednak skończyło i wczoraj wtopił mi się Tottenham. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
KarolJanuszGejmingu 466 Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Nie gram tego uefa,mecze ustawione.Lazio przegralo z nonejmami, u siebie,porto zremisowalo z jakimis patalachami.Napoli nie potrafi goli strzelac,Totenham tez zapomnial jak sie w pilke gra... 50 golda w dupe. Polska ekstraklasa to sa mecze.Chlopaki graja do konca nie jak te pajace. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi