malin1976 109 Opublikowano 28 września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 września 2014 Wczoraj weszły mi pięknie wszystkie sobotnie 8 meczyków Premierleague w tym dwa remisy do przerwy Liverpool - Everton i Arsenal - Tottenham . Z 5 zł zrobiło się 170 Gram tylko Anglię 5 zł na kolejkę dla zabawy . Wystarczy że raz czy dwa razy wygram i cały sezon na zero Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 3 października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 października 2014 To wrzuć następną kolejkę Ja akurat Anglii unikam jak ognia...zawsze mi coś tam nie wejdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 530 Opublikowano 3 października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 października 2014 za mlodu anglia to byl pewniak do obstawiania bo liczyl sie united, liverpool i arsenal i potem 30 pikt roznicy jak w podstawowce odbstawialem to wiele moich kuponow to byly jedne i te same typy - united, liverpool, arsenal, celtic, rangers i np barcelona i real :D - nawet nawet wchodzilo Cytuj Odnośnik do komentarza
Faranell 269 Opublikowano 3 października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 października 2014 (edytowane) Ja polecam Championship - mega fajne kursy i bardzo łatwo trafić remis; Natomiast LE unikam jak ognia - totalny random. Edytowane 3 października 2014 przez Faranell Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 3 października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 października 2014 za mlodu anglia to byl pewniak do obstawiania bo liczyl sie united, liverpool i arsenal i potem 30 pikt roznicy jak w podstawowce odbstawialem to wiele moich kuponow to byly jedne i te same typy - united, liverpool, arsenal, celtic, rangers i np barcelona i real :D - nawet nawet wchodzilo stawianie np. 6 "pewniaków" to lipa, każdy ma kurs typu 1,20 i zazwyczaj jeden da dupy. Już wolę dać 1 mecz z kursem 2.0 niż 5x 1,20 Cytuj Odnośnik do komentarza
Faranell 269 Opublikowano 3 października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 października 2014 @ Up - dokładnie. Staram się w ogóle nie stawiać spotkań z kursem poniżej 1,80 - przeważnie oscyluję w granicach 2-3,50 kursu na jednym spotkaniu - max 3 spotkania na kupon i nie powiem, jest bardzo ok:) Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 530 Opublikowano 3 października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 października 2014 uwierz mi ze za mlodu postawienie 2zl by wyciagnac z 6-7pewniakow 20-30zl bylo wporzo Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 4 października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 października 2014 Właśnie, w liceum miało się za to taniego winiacza, pizzę i niezapomniany wieczór Dziś trzeba coś wygrać. Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 22 października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 października 2014 Jak dzisiaj typujecie? Ja na pewno gram galatasaray (czysta jedynka lub 1dnb) i juve+bts bayer - zenit lub basel lub benfica Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 22 października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 października 2014 Real, Basel i Atletico, 5.83 lekką ręką. Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 23 października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 października 2014 we wtorek wplacilem stowke. teraz mam 500 <ok> Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 25 października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 października 2014 jutro easy money na man u - chelsea ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 25 października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 października 2014 (edytowane) Ciężko coś powiedzieć. Kilka dni temu kursy na Chelsea były wyższe, ale jak przedwczoraj Jose powiedział, że Costa ma jednak szansę zagrać, to pospadały. Mourinho 2 razy w tym roku powiedział, że Costa ma jednak szansę zagrać. Raz strzelił gola, a drugi raz hattricka. A teraz miałby do czynienia z "obroną" Manchesteru, także ten. W tamtym sezonie Jose pierwszy mecz zagrał bardzo zachowawczo, jakby bał się United. Potem po kilku następnych meczach Moyesa jakoś tak to się rozluźniło i drugi mecz to był kontrolowany wpier,dol. Ja bym jednak stawiał na czystą dwójkę. Edytowane 25 października 2014 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 540 Opublikowano 26 października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 października 2014 Jednak? Bo bez Costy faworytem bylby Manchester United? Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 26 października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 października 2014 kuuuu,rwa Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 12 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2014 u niektorych bukmacherow mozna miec pierwszy zaklad za darmo. w expekt jest on do 222zl, w betclic do 200zl, a w williamhill do 25€/£. jak to dziala? w pierwszych dwoch wystarczy wplacic 222/200zl puscic zaklad z trzema mozliwymi wynikami (np. mecz pilki noznej) po kursie minimalnym 1.50 i czekac na rozstrzygniecie. jak wejdzie to mozemy wyplacic calosc od razu, bez zadnego obracania, jak nie wejdzie to nie ma problemu i caly depozyt mozna wyplacic blyskawicznie. w przypadku williamhill jest troche inaczej, bo tam freebet jest do 25€/£, czyli jak wplacimy przykladowo 15€ to dostajemy darmowy zaklad na 15€. i jest ta sama zasada co u poprzednich bukmacherow - nie ma zadnego obracania bonusem itp. Cytuj Odnośnik do komentarza
PRQc 705 Opublikowano 14 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2014 w Betclic zakład musi mieć jedno zdarzenie zeby zaliczyło zaklad za darmo? czy mogę kilka meczy w jednym zakladzie dać i stawke 200zł? Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 15 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2014 7. Jeżeli zakład wielokrotny okaże się przegrany, ponieważ jeden z jego zakładów składowych bedzie nietrafiony, wtedy gracz otrzyma zwrot stawki maksymalnie do 200 zł w postaci freebeta w zakładach sportowych Betclic. https://pl.betclic.com/zwrot-stawki-200-zl-w-betclic-g454 Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 181 Opublikowano 19 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2014 beka? http://www.biztok.pl/gospodarka/jest-pierwszy-skazany-za-gre-u-internetowych-bukmacherow-prawo-zaczelo-dzialac_a18845 w ogóle jak to jest bo daaawno już nie grałem, coś się rzeczywiście w tej kwestii zmieniło? Jakbym chciał pograć na bet365 albo BAH to mogę bez jakiś zmartwień przelać tam hajs prosto z konta bankowego? czy lepiej się bawić w skrilla czy coś w tym stylu? Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 19 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2014 ja przelewam albo przez przelewy24 (zazwyczaj pieniadze sa na koncie blyskawicznie, chociaz ostatnio cos sie stalo i szly prawie godzine), albo przez karte. ze skrill nigdy nie korzystalem i nie mam zamiaru Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 540 Opublikowano 14 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2014 (edytowane) No Genua nie przegrała meczu od września, więc Roma za łatwo nie ma. Dodatkowo mają za sobą w środku tygodnia męczący fizycznie i psychicznie mecz w LM. Jakieś 0-0 mnie nie zdziwi. Stawiać przeciwko Villarrealowi tuż po wygranej 4-0 z Sociedad to też typ chyba mniej pewny, niż się wydaje. (w trakcie meczu) Perin wyleciał, no to trochę ułatwia sprawę xd. Edytowane 14 grudnia 2014 przez ogqozo Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 14 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2014 na pocieszenie jeszcze atletico przegralo. pamietam ze jak obstawialem kombinacje i cos mi nie weszlo to modlilem sie zeby nastepne mecze tez sie zesraly zeby bylo mniejsze wkur wienie ze nie tylko przez jeden typ przegralem xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 28 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 stycznia 2015 (edytowane) Dzięki dobranoc Edytowane 28 stycznia 2015 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 24 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2015 ostatni zagrany w promocji betsafe windowanie kursow przez co zagralem to po kursie 3.0. minusy tej promocji sa takie ze bede musial czekac do 26 na wyplate nadwyzki i bede nia musial raz obrocic zanim bede mogl ja wyplacic Cytuj Odnośnik do komentarza
Pure Bladestone 151 Opublikowano 10 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2015 Czy warto ryzykować pieniądze na bonus 200% dla nowego użytkownika w bet 365? Czy lepiej zacząć bez bonusu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi