Skocz do zawartości

Mały bukmacher...;p

Alec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Staram się ograniczać do max 5-6 spotkań, ale jak widać na poprzedniej stronie często to nie minimalizuje dostatecznie ryzyka, więc czasem muszę odreagować. Jak wpadnie to przytulę 5 stów, jak nie to trudno i jadymy dalej

Za 2 zł to Grosicki może w kasynie stawiać :cool:

Opublikowano

Mnie jak podkusi na overy/undery albo "czy coś", to zawsze jest fuckup. Wszystko poza 1x2 to loteria, a jeśli jakieś wydarzenie jest w miarę prawdopodobne, to kursy są tak żałosne, że już lepiej grać taką drobnicę.

Opublikowano

1 z 10 odhaczony  :sorcerer:

Wczoraj jeszcze na innym kuponie Monaco odje/bało lipę tracąc z Lyonem na 3:2 w doliczonym. Oni to chyba robią specjalnie. Ciekawe czy wszystko na konto Glika.

Opublikowano (edytowane)

Co może pójść nie tak? Dyskutujmy.

w0CJtBs.jpg

Prawie się udało.

Edytowane przez ogqozo
Opublikowano

Po tym jak Chelsea sprzedała mecz, próbowałem szybko kontrować obstawiając pozostałe o tej godzinie 4 typy, no ale Juve i Borussia też się postarały. Szczególnie ci drudzy mieli prawo być wyczerpani po bojach reprezentacyjnych.

A na jutro

OJKdsIR.jpg

Oczywiście nie wejdzie, bo to są typy zgodne z logiką i poparte analizą, więc nie ma szans, żeby bóg randomu nie zamieszał. Jak nie siądzie, to przerwa na jakiś czas*, bo 7 przegranych zakładów z rzędu to już jest znak.

*do wtorku

Opublikowano

tokar bardzo bym prosił żebyś nie stawiał meczów Chelsea, bo mi sobotnie popołudnia psujesz

Opublikowano

Po dzisiejszym to rzucam na nich klątwę i mówię jak będzie:  Arsena w końcu wyje/bią z tego Arsenlu i przyjdzie do Chelsea, bo Mancini będzie chciał prowadzić kadrę na mundialu (° ͜ʖ °)

• 2 tygodnie później...
  • 3 lata później...
Opublikowano

Nie mam doświadczenia z bukmacherami. Jakiego polecacie? Bawi się ktoś tutaj jeszcze w ogóle w hazard? Obstawił bym od czasu do czasu jakiś mecz albo walkę

• 2 lata później...
Opublikowano

Typer typerkiem ale może coś by poobstawiał na kasę? Jak tam gracie coś? Ja kupę lat nie grałem i może coś by wrzucił na Euro. Na jakim buku teraz najlepiej założyć konto?