ogqozo 6 540 Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Generalnie weekend na plus (Inter-Juventus, gol Drogby i parę innych), ale kurna!, gdyby (pipi)y Beitar nie strzelił w doliczonym czasie gola, to Maccabi by wygrało i byłbym o ponad sześć stów bogatszy. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 540 Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 Postawiłem jak zawsze na przeciwnika Legii, niestety Widzew okazuje się impotentny i przegrywa. Na szczęście więcej kasy dałem na Borussię. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredna 2 Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 Ostatnio zrobiłam sobie przerwę w bukmacherce po tym, jak w beznadziejny sposób zespoły Segundy Div. wtopiły mi kupon :angry2: Jednak zbliża się kolejka LM, więc kto wie... może jakiś powrót. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Postawiłem jak zawsze na przeciwnika Legii, niestety Widzew okazuje się impotentny i przegrywa. Na szczęście więcej kasy dałem na Borussię. Ale za to lech nie zawiódł Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 540 Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Zakłady na dzisiaj: Everton-Liverpool 1 Mallorca-Espanyol 1 Athletic-Saragossa Fernando Llorente gola Lens-Rennes 2 Każdy zakład dość prawdopodobny, a kursy w okolicach 2 albo i powyżej. Dobry weekend do typowania, trafiłem już Borussię, Real i remis Villi z Chelsea. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 540 Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Postawiłem remis Sao Paulo - Santos, po 20. minutach gry jest 3-2 @_@ P.S. Gol na 4-3 padł w doliczonym czasie. Szit! Cytuj Odnośnik do komentarza
kris01 0 Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 Arles- Lyon.2. 1.52 Excelesior-Ajax.2.1.20 Inter-Sapdoria.1. 1.60 Villareal-Atletico Madryt Atletico, strzeli bramke tak 1.32 BUK EXPEKT Cytuj Odnośnik do komentarza
butch.stein 251 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Hokej Finlandia 1: -Lukko - TPS - 1 - 1.55 Finlandia 2: -D Team - Jokipojat - 1 - 1.7 Rosja KHL: -Spartak M. - Vityaz Ch. - 1X - 1.13 -Niz. Novgorod - CSKA M. - 1X - 1.39 Szwajcaria 1: -Kloten - Rapperswill - 1 - 1.4 -Davos - Servette - 1 - 1.8 Koszykówka NBA -Atlanta - Indiana - 1 - 1.35 -Charlotte - Washington - 1 - 1.55 -New Jersey - Milwaukee (+178.5 pkt.) - 1.85 Kurs całkowity - 40.37 Wkład - 10zł. Wygrana - 355,26zł. Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 13 meczy ostatnio obstawilem. Kurs 632,12 a postawilem 3zl. Weszlo wszystko oprocz meczu Bayern - Borussia. Postawielm ma Bawarczykow troche sie podlamalem i zniechecilem ale i tak gram dalej. Mam teraz dwa kupony. A weekend, 2zl n kazdy. Ponad 600 stow do wyjecia. Mam nadzieje ze niespodzianek nie bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zdajesz sobie sprawę, że takie "tasiemce" to wyrzucanie pieniędzy w błoto, bo szansa, że trafisz do kilka procent? Niespodzianki są zawsze, a przy liczbie meczów 10+ praktycznie pewny jest jakiś niespodziewany rezultat. Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 No i co. Przy liczbie meczy 7-9 kurs to najczesciej 80-90 zl. 2 zl to nie wyjatek. A za ktoryms razem i tak wejdzie i tak. Obecnie jestem na minusie ale tylko dlatego ze postawilem na Lecha w meczu z Wisla 180 (a wlasciwie to 100 bo 80 zl to bonus byl ). Z reszta pare razy i tak juz mi weszly te kombinacyjne. Za lazdym razem do 100zl ale zawsze to cos. Cytuj Odnośnik do komentarza
kilix 128 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 Ja nie obstawiam nigdy kombinacji. Nawet 2 zdarzeń na raz nie obstawiam. Wychodzę z założenia, że dojdę małymi kroczkami do sukcesu. Ostatnimi czasy dobry hajs wchodził za postawienie na następnego gola dla Borussi w Bundeslidze tak koło 60. minuty Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 517 Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 jak to jest z obstawianiem przez neta? mozna normalnie sie rejestrowac na polski dowod, grac i wyplacac kasiore? jaka stronke polecacie najbardziej? Cytuj Odnośnik do komentarza
escobarek 37 Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 To zależy na czym Ci najbardziej zależy. Jeśli zakłady live i duża ilość zdarzeń dotycząca wielu dyscyplin w połączeniu (po części) z przekazem video - polecam bet365. Na starcie bonus 200zł* do wpłaty (*100% Twojej wpłaty do kwoty 200zł), przy częstym puszczaniu zkaładów - bonus lojalnościowy w postaci 50zł w każdą środę (niby losowy - ja dostaję co tydzień ), a także liczne promocje dotyczące zakładów na żywo - najciekawszych meczów w piłce nożnej. Poza tym warto zainteresować się stroną Unibet - ciekawa opcja Ca$h In w zakładach na żywo jak również bogata oferta. bWin wiadomo - popularni i bardzo korzystanie wyglądający dla początkującego gracza. Później raczej odrzucający. Jeszcze niedawno polecałbym Betclick ze swoją ofertą bonusu 200zł do wpłaty (100% jak w bet365) i całkowitego braku jakichkolwiek warunków obrotu tego bonusu (co ma miejsce praktycznie wszędzie indziej). Obecnie wynosi on maksymalnie 55 zł więc jak na początek i tak warto spróbować. Z dowodami nie ma problemów. Każdy buk chętnie przyjmie Twoją kasiorkę, a sporadycznie przy większych wygranych przedłużą wypłatę (dosyłanie skanów dowodów, rachunków i takie tam) ale wszystko i tak in plus. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 517 Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 chodzi mi czy jest to bezpieczne, mam konto na bwin ale nie wiem czy nie ma przypalu z wplacaniem i wyplacaniem kasiory Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 bwin to chyba najwiekszy bukmacher w necie i myslisz ze bylyby jakies waly ? Ja wplacalem i wyplacalem i bylo wszystko ok. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Olszu graj smiało na bwinie. Wprawdzie przegrałem tam fortunę, ba dwie fortuny ale zeby mnie chcieli okrasc to sie mi nie zdarzyło 'najgorsze" są mecze na zywo i te "okazyjne kursy" ech dobrze, ze już nie mam tam konta, nie stac mnie na tio by po 3 piwach wydawało mi sie, że barca musi dziś przegrac Cytuj Odnośnik do komentarza
--wojtas-- 609 Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Michał, wydaje mi się, że to nie dla Ciebie. No chyba, że chcesz się po prostu pobawić, ale jak chcesz na tym robić jakiś piniondz, to może skieruj swoją energię i finanse ku czemuś innemu. Poza tym jako ciekawostkę podam, iż gra u zagranicznych buków internetowych jest przestępstwem skarbowym zagrożonym karą grzywny do 720 stawek dziennych albo karą pozbawienia wolności do lat 3 albo obiema tymi karami łącznie, a w wypadkach mniejszej wagi - karą grzywny jak za wykroczenie skarbowe. Ale to bardziej taka ciekaowstka, bo praktyczne zastosowanie tego przepisu jest prawdopodobnie nikłe, a być może żadne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 (edytowane) mozna zarobic u buków ale trzeba koniecznie grac za grubsze diengi. Statystyki mówią, że najwieksze krocie czerpią z ludzi, którzy za 20 zł chcą wygrac 200. To nie potencjalny zysk 200 a niemal pewna strata 20. U buków "sacjonarnych (w moim przypadku sts) swego czasu dużo wygrałem. No ale potem ...dużo przegrałem sadze , ze jednak jestem na niezłym plusie. Czasem jeszcze gram ale jak trafi się dobra okazja (np ostatnio na Bayern dawali 2,45 z handicapem ., coś w tym stylu) , to za kilka stówek- by podwoic wkład. Nigdy potroic i wiecej Połowe wygranej zwykłem eydawac połowę inwestowac. Edytowane 16 Marca 2012 przez Orson Cytuj Odnośnik do komentarza
--wojtas-- 609 Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Ja znam trochę Michała za pośrednictwem neta i radzę mu jak e-kolega e-koledze. Cytuj Odnośnik do komentarza
kilix 128 Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Michał, wydaje mi się, że to nie dla Ciebie. No chyba, że chcesz się po prostu pobawić, ale jak chcesz na tym robić jakiś piniondz, to może skieruj swoją energię i finanse ku czemuś innemu. Poza tym jako ciekawostkę podam, iż gra u zagranicznych buków internetowych jest przestępstwem skarbowym zagrożonym karą grzywny do 720 stawek dziennych albo karą pozbawienia wolności do lat 3 albo obiema tymi karami łącznie, a w wypadkach mniejszej wagi - karą grzywny jak za wykroczenie skarbowe. Ale to bardziej taka ciekaowstka, bo praktyczne zastosowanie tego przepisu jest prawdopodobnie nikłe, a być może żadne. o ku.rwa będę siedział... Nie wystarczy jedynie zapłacić podatku od wygranej? Czy Tusk ustawił to tak żebym mógł grać jedynie na Fortunie? Cytuj Odnośnik do komentarza
escobarek 37 Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Martwe prawo. Podatku od czegoś co jest zakazane zapłacić przecież nie można Dopóki nie będą mieć faktycznych metod egzekwowania tego prawa (które moim zdaniem jest debilne - monopol biednych fortun i ich biednych internetowych zakładów) można grać spokojnie. Ino nie wypłacać więcej jak 15k PLN i można spać spokojnie - raczej xD Poza tym co to ma być? Kursy oszukane - zaniżone względem netowych - podatek od stawki - podatek od wygranej i jeszcze (o zgrozo!) podatek od wygranej przekraczającej wygraną (będę leciał z pamięci) około 2k PLN. No śmiech na sali. Poza tym tak jak pisze Orson. Kto gra grubo - WYGRAĆ MUSI! xD Cytuj Odnośnik do komentarza
--wojtas-- 609 Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Michał, wydaje mi się, że to nie dla Ciebie. No chyba, że chcesz się po prostu pobawić, ale jak chcesz na tym robić jakiś piniondz, to może skieruj swoją energię i finanse ku czemuś innemu. Poza tym jako ciekawostkę podam, iż gra u zagranicznych buków internetowych jest przestępstwem skarbowym zagrożonym karą grzywny do 720 stawek dziennych albo karą pozbawienia wolności do lat 3 albo obiema tymi karami łącznie, a w wypadkach mniejszej wagi - karą grzywny jak za wykroczenie skarbowe. Ale to bardziej taka ciekaowstka, bo praktyczne zastosowanie tego przepisu jest prawdopodobnie nikłe, a być może żadne. o ku.rwa będę siedział... Nie wystarczy jedynie zapłacić podatku od wygranej? Czy Tusk ustawił to tak żebym mógł grać jedynie na Fortunie? No to idź do skarbówki i powiedz, że chciałbyś zapłacić podatek od wygranej uzyskanej w wyniku popełnienia przestępstwa skarbowego. I to nie Tusk tak to "ustawił", bo ten przepis obowiązuje od ponad 12 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 517 Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 czyli rekreacyjnie mozna grac bez lipy? wiecie mi chodzi o puszczenie trzech stowek kilka razy w miesiacu na meczyk bajernu, plus okazjonalnie raz na tydzien kilka dyszek. Cytuj Odnośnik do komentarza
kilix 128 Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Michał, wydaje mi się, że to nie dla Ciebie. No chyba, że chcesz się po prostu pobawić, ale jak chcesz na tym robić jakiś piniondz, to może skieruj swoją energię i finanse ku czemuś innemu. Poza tym jako ciekawostkę podam, iż gra u zagranicznych buków internetowych jest przestępstwem skarbowym zagrożonym karą grzywny do 720 stawek dziennych albo karą pozbawienia wolności do lat 3 albo obiema tymi karami łącznie, a w wypadkach mniejszej wagi - karą grzywny jak za wykroczenie skarbowe. Ale to bardziej taka ciekaowstka, bo praktyczne zastosowanie tego przepisu jest prawdopodobnie nikłe, a być może żadne. o ku.rwa będę siedział... Nie wystarczy jedynie zapłacić podatku od wygranej? Czy Tusk ustawił to tak żebym mógł grać jedynie na Fortunie? No to idź do skarbówki i powiedz, że chciałbyś zapłacić podatek od wygranej uzyskanej w wyniku popełnienia przestępstwa skarbowego. I to nie Tusk tak to "ustawił", bo ten przepis obowiązuje od ponad 12 lat. OK, wszedłem w 1. link z google (http://www.surebety.pl/teoria-zakladow-bukmacherskich,ustawa-hazardowa.html) i wyskoczyło, że ten przepis jest niezgodny z prawem UE. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi