Opublikowano 3 października 201014 l Generalnie weekend na plus (Inter-Juventus, gol Drogby i parę innych), ale kurna!, gdyby (pipi)y Beitar nie strzelił w doliczonym czasie gola, to Maccabi by wygrało i byłbym o ponad sześć stów bogatszy.
Opublikowano 15 października 201014 l Postawiłem jak zawsze na przeciwnika Legii, niestety Widzew okazuje się impotentny i przegrywa. Na szczęście więcej kasy dałem na Borussię.
Opublikowano 15 października 201014 l Ostatnio zrobiłam sobie przerwę w bukmacherce po tym, jak w beznadziejny sposób zespoły Segundy Div. wtopiły mi kupon :angry2: Jednak zbliża się kolejka LM, więc kto wie... może jakiś powrót.
Opublikowano 17 października 201014 l Postawiłem jak zawsze na przeciwnika Legii, niestety Widzew okazuje się impotentny i przegrywa. Na szczęście więcej kasy dałem na Borussię. Ale za to lech nie zawiódł
Opublikowano 17 października 201014 l Zakłady na dzisiaj: Everton-Liverpool 1 Mallorca-Espanyol 1 Athletic-Saragossa Fernando Llorente gola Lens-Rennes 2 Każdy zakład dość prawdopodobny, a kursy w okolicach 2 albo i powyżej. Dobry weekend do typowania, trafiłem już Borussię, Real i remis Villi z Chelsea.
Opublikowano 17 października 201014 l Postawiłem remis Sao Paulo - Santos, po 20. minutach gry jest 3-2 @_@ P.S. Gol na 4-3 padł w doliczonym czasie. Szit!
Opublikowano 24 października 201014 l Arles- Lyon.2. 1.52 Excelesior-Ajax.2.1.20 Inter-Sapdoria.1. 1.60 Villareal-Atletico Madryt Atletico, strzeli bramke tak 1.32 BUK EXPEKT
Opublikowano 9 stycznia 201114 l Hokej Finlandia 1: -Lukko - TPS - 1 - 1.55 Finlandia 2: -D Team - Jokipojat - 1 - 1.7 Rosja KHL: -Spartak M. - Vityaz Ch. - 1X - 1.13 -Niz. Novgorod - CSKA M. - 1X - 1.39 Szwajcaria 1: -Kloten - Rapperswill - 1 - 1.4 -Davos - Servette - 1 - 1.8 Koszykówka NBA -Atlanta - Indiana - 1 - 1.35 -Charlotte - Washington - 1 - 1.55 -New Jersey - Milwaukee (+178.5 pkt.) - 1.85 Kurs całkowity - 40.37 Wkład - 10zł. Wygrana - 355,26zł.
Opublikowano 1 grudnia 201113 l 13 meczy ostatnio obstawilem. Kurs 632,12 a postawilem 3zl. Weszlo wszystko oprocz meczu Bayern - Borussia. Postawielm ma Bawarczykow troche sie podlamalem i zniechecilem ale i tak gram dalej. Mam teraz dwa kupony. A weekend, 2zl n kazdy. Ponad 600 stow do wyjecia. Mam nadzieje ze niespodzianek nie bedzie.
Opublikowano 1 grudnia 201113 l Zdajesz sobie sprawę, że takie "tasiemce" to wyrzucanie pieniędzy w błoto, bo szansa, że trafisz do kilka procent? Niespodzianki są zawsze, a przy liczbie meczów 10+ praktycznie pewny jest jakiś niespodziewany rezultat.
Opublikowano 2 grudnia 201113 l No i co. Przy liczbie meczy 7-9 kurs to najczesciej 80-90 zl. 2 zl to nie wyjatek. A za ktoryms razem i tak wejdzie i tak. Obecnie jestem na minusie ale tylko dlatego ze postawilem na Lecha w meczu z Wisla 180 (a wlasciwie to 100 bo 80 zl to bonus byl ). Z reszta pare razy i tak juz mi weszly te kombinacyjne. Za lazdym razem do 100zl ale zawsze to cos.
Opublikowano 2 grudnia 201113 l Ja nie obstawiam nigdy kombinacji. Nawet 2 zdarzeń na raz nie obstawiam. Wychodzę z założenia, że dojdę małymi kroczkami do sukcesu. Ostatnimi czasy dobry hajs wchodził za postawienie na następnego gola dla Borussi w Bundeslidze tak koło 60. minuty
Opublikowano 16 marca 201213 l jak to jest z obstawianiem przez neta? mozna normalnie sie rejestrowac na polski dowod, grac i wyplacac kasiore? jaka stronke polecacie najbardziej?
Opublikowano 16 marca 201213 l To zależy na czym Ci najbardziej zależy. Jeśli zakłady live i duża ilość zdarzeń dotycząca wielu dyscyplin w połączeniu (po części) z przekazem video - polecam bet365. Na starcie bonus 200zł* do wpłaty (*100% Twojej wpłaty do kwoty 200zł), przy częstym puszczaniu zkaładów - bonus lojalnościowy w postaci 50zł w każdą środę (niby losowy - ja dostaję co tydzień ), a także liczne promocje dotyczące zakładów na żywo - najciekawszych meczów w piłce nożnej. Poza tym warto zainteresować się stroną Unibet - ciekawa opcja Ca$h In w zakładach na żywo jak również bogata oferta. bWin wiadomo - popularni i bardzo korzystanie wyglądający dla początkującego gracza. Później raczej odrzucający. Jeszcze niedawno polecałbym Betclick ze swoją ofertą bonusu 200zł do wpłaty (100% jak w bet365) i całkowitego braku jakichkolwiek warunków obrotu tego bonusu (co ma miejsce praktycznie wszędzie indziej). Obecnie wynosi on maksymalnie 55 zł więc jak na początek i tak warto spróbować. Z dowodami nie ma problemów. Każdy buk chętnie przyjmie Twoją kasiorkę, a sporadycznie przy większych wygranych przedłużą wypłatę (dosyłanie skanów dowodów, rachunków i takie tam) ale wszystko i tak in plus.
Opublikowano 16 marca 201213 l chodzi mi czy jest to bezpieczne, mam konto na bwin ale nie wiem czy nie ma przypalu z wplacaniem i wyplacaniem kasiory
Opublikowano 16 marca 201213 l bwin to chyba najwiekszy bukmacher w necie i myslisz ze bylyby jakies waly ? Ja wplacalem i wyplacalem i bylo wszystko ok.
Opublikowano 16 marca 201213 l Olszu graj smiało na bwinie. Wprawdzie przegrałem tam fortunę, ba dwie fortuny ale zeby mnie chcieli okrasc to sie mi nie zdarzyło 'najgorsze" są mecze na zywo i te "okazyjne kursy" ech dobrze, ze już nie mam tam konta, nie stac mnie na tio by po 3 piwach wydawało mi sie, że barca musi dziś przegrac
Opublikowano 16 marca 201213 l Michał, wydaje mi się, że to nie dla Ciebie. No chyba, że chcesz się po prostu pobawić, ale jak chcesz na tym robić jakiś piniondz, to może skieruj swoją energię i finanse ku czemuś innemu. Poza tym jako ciekawostkę podam, iż gra u zagranicznych buków internetowych jest przestępstwem skarbowym zagrożonym karą grzywny do 720 stawek dziennych albo karą pozbawienia wolności do lat 3 albo obiema tymi karami łącznie, a w wypadkach mniejszej wagi - karą grzywny jak za wykroczenie skarbowe. Ale to bardziej taka ciekaowstka, bo praktyczne zastosowanie tego przepisu jest prawdopodobnie nikłe, a być może żadne.
Opublikowano 16 marca 201213 l mozna zarobic u buków ale trzeba koniecznie grac za grubsze diengi. Statystyki mówią, że najwieksze krocie czerpią z ludzi, którzy za 20 zł chcą wygrac 200. To nie potencjalny zysk 200 a niemal pewna strata 20. U buków "sacjonarnych (w moim przypadku sts) swego czasu dużo wygrałem. No ale potem ...dużo przegrałem sadze , ze jednak jestem na niezłym plusie. Czasem jeszcze gram ale jak trafi się dobra okazja (np ostatnio na Bayern dawali 2,45 z handicapem ., coś w tym stylu) , to za kilka stówek- by podwoic wkład. Nigdy potroic i wiecej Połowe wygranej zwykłem eydawac połowę inwestowac. Edytowane 16 marca 201213 l przez Orson
Opublikowano 16 marca 201213 l Ja znam trochę Michała za pośrednictwem neta i radzę mu jak e-kolega e-koledze.
Opublikowano 16 marca 201213 l Michał, wydaje mi się, że to nie dla Ciebie. No chyba, że chcesz się po prostu pobawić, ale jak chcesz na tym robić jakiś piniondz, to może skieruj swoją energię i finanse ku czemuś innemu. Poza tym jako ciekawostkę podam, iż gra u zagranicznych buków internetowych jest przestępstwem skarbowym zagrożonym karą grzywny do 720 stawek dziennych albo karą pozbawienia wolności do lat 3 albo obiema tymi karami łącznie, a w wypadkach mniejszej wagi - karą grzywny jak za wykroczenie skarbowe. Ale to bardziej taka ciekaowstka, bo praktyczne zastosowanie tego przepisu jest prawdopodobnie nikłe, a być może żadne. o ku.rwa będę siedział... Nie wystarczy jedynie zapłacić podatku od wygranej? Czy Tusk ustawił to tak żebym mógł grać jedynie na Fortunie?
Opublikowano 16 marca 201213 l Martwe prawo. Podatku od czegoś co jest zakazane zapłacić przecież nie można Dopóki nie będą mieć faktycznych metod egzekwowania tego prawa (które moim zdaniem jest debilne - monopol biednych fortun i ich biednych internetowych zakładów) można grać spokojnie. Ino nie wypłacać więcej jak 15k PLN i można spać spokojnie - raczej xD Poza tym co to ma być? Kursy oszukane - zaniżone względem netowych - podatek od stawki - podatek od wygranej i jeszcze (o zgrozo!) podatek od wygranej przekraczającej wygraną (będę leciał z pamięci) około 2k PLN. No śmiech na sali. Poza tym tak jak pisze Orson. Kto gra grubo - WYGRAĆ MUSI! xD
Opublikowano 16 marca 201213 l Michał, wydaje mi się, że to nie dla Ciebie. No chyba, że chcesz się po prostu pobawić, ale jak chcesz na tym robić jakiś piniondz, to może skieruj swoją energię i finanse ku czemuś innemu. Poza tym jako ciekawostkę podam, iż gra u zagranicznych buków internetowych jest przestępstwem skarbowym zagrożonym karą grzywny do 720 stawek dziennych albo karą pozbawienia wolności do lat 3 albo obiema tymi karami łącznie, a w wypadkach mniejszej wagi - karą grzywny jak za wykroczenie skarbowe. Ale to bardziej taka ciekaowstka, bo praktyczne zastosowanie tego przepisu jest prawdopodobnie nikłe, a być może żadne. o ku.rwa będę siedział... Nie wystarczy jedynie zapłacić podatku od wygranej? Czy Tusk ustawił to tak żebym mógł grać jedynie na Fortunie? No to idź do skarbówki i powiedz, że chciałbyś zapłacić podatek od wygranej uzyskanej w wyniku popełnienia przestępstwa skarbowego. I to nie Tusk tak to "ustawił", bo ten przepis obowiązuje od ponad 12 lat.
Opublikowano 16 marca 201213 l czyli rekreacyjnie mozna grac bez lipy? wiecie mi chodzi o puszczenie trzech stowek kilka razy w miesiacu na meczyk bajernu, plus okazjonalnie raz na tydzien kilka dyszek.
Opublikowano 16 marca 201213 l Michał, wydaje mi się, że to nie dla Ciebie. No chyba, że chcesz się po prostu pobawić, ale jak chcesz na tym robić jakiś piniondz, to może skieruj swoją energię i finanse ku czemuś innemu. Poza tym jako ciekawostkę podam, iż gra u zagranicznych buków internetowych jest przestępstwem skarbowym zagrożonym karą grzywny do 720 stawek dziennych albo karą pozbawienia wolności do lat 3 albo obiema tymi karami łącznie, a w wypadkach mniejszej wagi - karą grzywny jak za wykroczenie skarbowe. Ale to bardziej taka ciekaowstka, bo praktyczne zastosowanie tego przepisu jest prawdopodobnie nikłe, a być może żadne. o ku.rwa będę siedział... Nie wystarczy jedynie zapłacić podatku od wygranej? Czy Tusk ustawił to tak żebym mógł grać jedynie na Fortunie? No to idź do skarbówki i powiedz, że chciałbyś zapłacić podatek od wygranej uzyskanej w wyniku popełnienia przestępstwa skarbowego. I to nie Tusk tak to "ustawił", bo ten przepis obowiązuje od ponad 12 lat. OK, wszedłem w 1. link z google (http://www.surebety.pl/teoria-zakladow-bukmacherskich,ustawa-hazardowa.html) i wyskoczyło, że ten przepis jest niezgodny z prawem UE.