Skocz do zawartości

Outlast II

Featured Replies

Opublikowano

Jesień 2016 PC/PS4/XO

• Odpowiedzi 63
  • Wyświetleń 8,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Wreszcie coś, gdzie twórca musiał poswiecic wiecej niz 5 minut na zaprojektowanie. Jak mnie wkórwia w dziesjeszych czasach to ze nawet gry gra dzieje się na innej planecie to wyglada to wszystko jakby

• to idzie zrobić jeszcze gorszą gre niż pierwszy outlast?

• Najlepiej zaprojektowani i odmienni od reszty pozbawionej wyobraźni "twórców" obcy to bedą teraz w Preyu. Przynajmniej z tego, co widziałem po screenach i opinii na poligamii, bo żadnych trailerów z g

Opublikowano

No i dobrze. Mam nadzieje, ze tym razem wydadza gre w pudelku. Pierwsza czesc to dla mnie jeden z lepszych horrorow ostatnich lat. 

Opublikowano

P.T skasowane, wiec moje nadzieje pokładam w tym uniwersum. 

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

outlast_2_header_1.jpg

tym razem nie odwiedzimy ośrodka dla obłąkanych

• 2 miesiące temu...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Premiera przesunięta na Q1 2017.

Źródło: Facebook twórców

Uzasadnienie w dość standardowej postaci: "Sorka, nam też smutno, ale potrzebujemy więcej czasu na dopracowanie gierki  :lapka: "

Edytowane przez Frantik

Opublikowano

Jezu, czy już nikt dzisiaj nie potrafi dotrzymać terminów? Tak się kończy zbyt wczesne zapowiadanie gry.

Opublikowano

Jakos Kojima nie ma z tym problemu, to czemu inndyki maja miec?

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Demko wskoczyło również na Steama. Niedługo spróbuję pograć i coś powiedzieć. :)

edit: Przejście zajęło mi jakieś 20 minut. Mamy tu Outlasta z całym dobrodziejstwem inwentarza, nieco podrasowaną grafiką i mniej korytarzowymi miejscówkami. Znowu paranoicznie rozglądamy się przez przez kamerkę, zbieramy baterie i notatki oraz oczywiście uciekamy. Próbka dość dobrze zaostrza apetyt, czyli rola dema została tu spełniona. Klimat daje radę - czekam na więcej.  :thumbsup:

Edytowane przez Frantik

Opublikowano

Krótkie to demo, liczyłem na więcej nowości. Ale i tak jest fajny klimacik, chociaż tego jump scary-a w szkole to mogli już spbie podarować, bo to już kompletnie się przejadło. Fajna motyw w kukurydzy i atmosfera przypominająca RE4.

Opublikowano

Mnie akurat te jump scary przestraszyly dosyć mocno, ale fakt, ze to najbardziej prymitywna forma straszenia i mało w tym polotu. Jeśli chodzi o klimat to zapowiada się, ze będzie mocno poj.ebany i czuje, ze tez kontrowersyjny, przynajmniej tak wynika z dema. Motyw z polem kukurydzy i nurkowaniem w tych zbiornikiach calkiem fajny, nawet trochę bladzilem uciekając.

Jest taki moment, gdzie widać pewien stos i co według Was to bylo

zwęglone lalki czy noworodki?

Opublikowano

Jump scary nie sa zle. Taka tez konwencja tej serii. Zwlaszcza jak sie chodzi z kamera przy mordzie.

Demo zachecilo ale kislu w batach tez nazbieralo.

Opublikowano

do mnie to demko gniecie demko re7 pod kazdym wzgledem

Opublikowano

Słabizna, gra robiona pod pewdiepajów i innych pajaców, żeby mogli drzeć się do mikrofonu. Oczywiście oklepanych motywów jumpscenek i tanich sensacji typu zwęglone ciała płonące krzyże zabraknąć nie może. Gdzie tylko w tym jakaś substancja, kontekst? Taki growy odpowiednik ,,Tropicieli Mogił'' czyli nawalić możliwie najwięcej popularnych motywów w horrorach, podlać sosem z wyskakującego na ekran g*wna i voila, gawiedź ma prostą rozrywkę. Pluję na ten szajs, lepiej odpalić po raz n-ty któregoś Silenta/ Fatal Frame'a.

Opublikowano

Ciekawe czy będzie tak chuyową jak jedynka.

Opublikowano

Jedynka była dobra, no może poza zakończeniem które wg mnie było słabe i jako całość gra sporo traciła przez taki nędzny ending, trochę jak nowy Deus niestety.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Demko fajne i chętnie sprawdzę pełną wersję. Ale przed tym jeszcze czeka mnie jedyneczka. Jest teraz w dobrej cenie z okazji halloweenowej promocji na PS Store.

Opublikowano

Właśnie skończyłem demko, było nieźle. Akurat jest przecena bundla na 20 zyla. Szkoda nie kupić. Mam nadzieję, że w pierwszej części są podobne akcje. 

Opublikowano

Razem z Whistleblower Pack wychodzi 28 zł jakoś, bo też kupowałem. Na ile godzin jest ta gra?

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Nowy gameplay, premiera 25 kwietnia

Opublikowano

Oj czekam już 1 mi się podobała, a tu zapowiada się o wiele lepiej wg mnie(patrząc po demku)

RE7 bardzo podniósł poprzeczkę, na VR mogła by być kolejna mega giera .