Opublikowano 30 października 20159 l No i dobrze. Mam nadzieje, ze tym razem wydadza gre w pudelku. Pierwsza czesc to dla mnie jeden z lepszych horrorow ostatnich lat.
Opublikowano 5 kwietnia 20168 l Nowy teaser (drugi puszczony od tylu) https://www.youtube.com/watch?v=8c32rLv7iBo https://www.youtube.com/watch?v=E7eLNCWtG14
Opublikowano 1 sierpnia 20168 l Premiera przesunięta na Q1 2017.Źródło: Facebook twórców Uzasadnienie w dość standardowej postaci: "Sorka, nam też smutno, ale potrzebujemy więcej czasu na dopracowanie gierki " Edytowane 1 sierpnia 20168 l przez Frantik
Opublikowano 6 sierpnia 20168 l Jezu, czy już nikt dzisiaj nie potrafi dotrzymać terminów? Tak się kończy zbyt wczesne zapowiadanie gry.
Opublikowano 4 października 20168 l Demko wskoczyło również na Steama. Niedługo spróbuję pograć i coś powiedzieć. edit: Przejście zajęło mi jakieś 20 minut. Mamy tu Outlasta z całym dobrodziejstwem inwentarza, nieco podrasowaną grafiką i mniej korytarzowymi miejscówkami. Znowu paranoicznie rozglądamy się przez przez kamerkę, zbieramy baterie i notatki oraz oczywiście uciekamy. Próbka dość dobrze zaostrza apetyt, czyli rola dema została tu spełniona. Klimat daje radę - czekam na więcej. Edytowane 4 października 20168 l przez Frantik
Opublikowano 5 października 20168 l Krótkie to demo, liczyłem na więcej nowości. Ale i tak jest fajny klimacik, chociaż tego jump scary-a w szkole to mogli już spbie podarować, bo to już kompletnie się przejadło. Fajna motyw w kukurydzy i atmosfera przypominająca RE4.
Opublikowano 5 października 20168 l Mnie akurat te jump scary przestraszyly dosyć mocno, ale fakt, ze to najbardziej prymitywna forma straszenia i mało w tym polotu. Jeśli chodzi o klimat to zapowiada się, ze będzie mocno poj.ebany i czuje, ze tez kontrowersyjny, przynajmniej tak wynika z dema. Motyw z polem kukurydzy i nurkowaniem w tych zbiornikiach calkiem fajny, nawet trochę bladzilem uciekając. Jest taki moment, gdzie widać pewien stos i co według Was to bylo zwęglone lalki czy noworodki?
Opublikowano 7 października 20168 l Jump scary nie sa zle. Taka tez konwencja tej serii. Zwlaszcza jak sie chodzi z kamera przy mordzie. Demo zachecilo ale kislu w batach tez nazbieralo.
Opublikowano 9 października 20168 l Słabizna, gra robiona pod pewdiepajów i innych pajaców, żeby mogli drzeć się do mikrofonu. Oczywiście oklepanych motywów jumpscenek i tanich sensacji typu zwęglone ciała płonące krzyże zabraknąć nie może. Gdzie tylko w tym jakaś substancja, kontekst? Taki growy odpowiednik ,,Tropicieli Mogił'' czyli nawalić możliwie najwięcej popularnych motywów w horrorach, podlać sosem z wyskakującego na ekran g*wna i voila, gawiedź ma prostą rozrywkę. Pluję na ten szajs, lepiej odpalić po raz n-ty któregoś Silenta/ Fatal Frame'a.
Opublikowano 10 października 20168 l Jedynka była dobra, no może poza zakończeniem które wg mnie było słabe i jako całość gra sporo traciła przez taki nędzny ending, trochę jak nowy Deus niestety.
Opublikowano 23 października 20168 l Demko fajne i chętnie sprawdzę pełną wersję. Ale przed tym jeszcze czeka mnie jedyneczka. Jest teraz w dobrej cenie z okazji halloweenowej promocji na PS Store.
Opublikowano 25 października 20168 l Właśnie skończyłem demko, było nieźle. Akurat jest przecena bundla na 20 zyla. Szkoda nie kupić. Mam nadzieję, że w pierwszej części są podobne akcje.
Opublikowano 26 października 20168 l Razem z Whistleblower Pack wychodzi 28 zł jakoś, bo też kupowałem. Na ile godzin jest ta gra?
Opublikowano 9 kwietnia 20177 l Oj czekam już 1 mi się podobała, a tu zapowiada się o wiele lepiej wg mnie(patrząc po demku) RE7 bardzo podniósł poprzeczkę, na VR mogła by być kolejna mega giera .