Opublikowano 30 stycznia 20169 l Sporo gram w Warzone praktycznie na zmiane z Arena ale ta nowa mapa jeszcze mi nie wpadła. Fajna czy zapychacz? Edytowane 30 stycznia 20169 l przez Mr. Montana
Opublikowano 30 stycznia 20169 l moze dlatego ze to mapa do warzone assault Dzięki za ogarnięcie czyli jednak zapychacz:/
Opublikowano 24 lutego 20169 l wygląda więc na to, że Hammer Storm - luty Ghosts of Meridian - marzec Memories of Reach - kwiecień Hog Wild - Maj Warzone Firefight - czerwiec czyli tak jak zapowiadali, support gry nowym contentem będzie trwał do czerwca 2016
Opublikowano 24 lutego 20169 l Bezpłatny support Później się zobaczy Na początku się dziwiłem po co wracają do Firefight skoro mało kto w to grał, ale wtedy sobie pomyślałem, że w tym przypadku wystarczy do Warzone zrobić osobną playlistę na tych samych mapach i tylko zmienić zasady gry, więc praktycznie zero roboty dla nich. Edytowane 24 lutego 20169 l przez DonSterydo
Opublikowano 24 lutego 20169 l ciekawe co będzie w Memories of Reach, dla mnie wspomnienia z tej gry to głównie armor lock i jet pack, mam nadzieje że ich nie wrzucą
Opublikowano 8 kwietnia 20168 l Tryb Warzone Firefight będzie dostępny w wersji beta dla wszystkich posiadaczy Halo 5 między 14 a 18 kwietnia. 343i udostępni wtedy jedną lokację w tym trybie. ŹRÓDŁO: http://www.polygon.com/2016/4/6/11379098/halo-5-warzone-firefight-beta-date
Opublikowano 9 kwietnia 20168 l tu filmiki z firefighta http://www.ign.com/articles/2016/04/09/halo-5-warzone-firefight-gameplay-preview
Opublikowano 14 kwietnia 20168 l Mam nadzieję, że update nie będzie ważyć 20 Gb bo chciałbym dzisiaj sprawdzić w praniu.
Opublikowano 14 kwietnia 20168 l Beta Firefight nie powinna wymagać pobrania dodatkowego patcha... W każdym razie nikt o tym nie wspominał EDIT: Poniżej potwierdzenie: EDIT 2: Beta już działa Edytowane 15 kwietnia 20168 l przez Vexilium
Opublikowano 21 czerwca 20168 l Do Warzone Firefight trafi nowy boss Grunt Goblin a Spartanie dostaną nowy pojazd - AV-49 Wasp: http://www.polygon.com/2016/6/21/11989318/meet-halo-5-s-new-boss-then-kill-it-with-this-new-vehicle Edytowane 21 czerwca 20168 l przez DonSterydo
Opublikowano 22 czerwca 20168 l Aż tak bardzo ta część jest z(pipi)ana skoro tak mało tu się pisze? Gra płatana, można pograć w sieci? Jest w ogóle z kim pograć czy serwery puste?
Opublikowano 22 czerwca 20168 l Nie wiem jak w warzone bo w to nie gram, ale na arenie siedzi pełno osob wiec podejrzewam ze na warzone rownież nie ma problemu
Opublikowano 22 czerwca 20168 l Aż tak bardzo ta część jest z(pipi)ana skoro tak mało tu się pisze? Gra płatana, można pograć w sieci? Jest w ogóle z kim pograć czy serwery puste? W Halo 3 jeszcze można nawet pograć... Nie ma czegoś takiego w świecie halówki jak puste serwery. Warzone, czy Arena - gra od cholery ludzi Ludzie przenieśli się z TMCC na Halo5 i po prostu tłuką Edytowane 22 czerwca 20168 l przez II Noxx II
Opublikowano 22 czerwca 20168 l ja już rozegrałem o wiele więcej godzin w multi niż w Halo 4. Widać po serwerach że też tak nie opustoszały jak w przypadku poprzedniej części. Zawsze matchmaking jest błyskawiczny, chyba że jakieś FFA w godzinach rannych to już niezbyt
Opublikowano 23 czerwca 20168 l Wkręciłem się znów w H5 i jest to dla mnie bezapelacyjnie jedna z najlepszych gier na XO, a także duchowy następca Halo 3 z 360tki jedyne co mnie drażni to forge-owe brzydkie i słabe mapy - przy całej gamie ślicznych i zbalansowanych map spoza trybu Forge..