Opublikowano 23 czerwca 20168 l 29 czerwiec Molden to remake Riga Edytowane 23 czerwca 20168 l przez MaZZeo
Opublikowano 23 czerwca 20168 l https://www.youtube.com/embed/ISWBH9LrrV4Ta mapa.... BRka z Halo2, ło Panie - nie dość że się gra za(pipi)iście, to jeszcze wyglądaaa żałuję że tak odpuściłem Halo5, wracam od teraz! Edytowane 23 czerwca 20168 l przez II Noxx II
Opublikowano 30 czerwca 20168 l Z tego co dzisiaj ograłem, to zmniejszyli liczbę przeciwników, ale timery respa wydłużają się, przez co rozgrywka jest bardziej zbalansowana i mniej jest strzelania na pałę, a bardziej trzeba uważać żeby nie zginąć, bo jak się wpakuje z 25-30 sekundowym respem pod koniec fali to praktycznie po zawodach. Do tego każdego dnia w którym gramy dostajemy w Firefight dostajemy bonusowy REQ pack i dostajemy jeszcze określoną ilość Gold REQ pack za określoną liczbę zwycięstw w danym dniu (1 za 1 i chyba 3 za 3). Za jedno zwycięstwo z jakimś boostem wpadło mi dzisiaj jednorazowo kilka tysięcy REQ. A z REQ pack kilka Skorpionów.
Opublikowano 1 lipca 20168 l Pisałbym się na jakieś wspólne granie, ale dam radę dopiero w niedzielę wieczorem.
Opublikowano 2 lipca 20168 l Pograłem dopiero późnym wieczorem i cholera nie jest tak łatwo. Na 3 mecze tylko raz udało się ogarnąć 5 fal i to na 15 sekund przed końcem. Ci mityczni bossowie to są prze(pipi)e - Wraith regularnie mnie sięgał pociskami mimo że latałem Banshee i robiłem uniki. Dzisiaj możemy grać od 19, kto chce ten niech wbija. btw. ale sypie gold packami w firefighcie
Opublikowano 2 lipca 20168 l Gram sobie dziś...i mam prosty wniosek : Halo 5 + Slayer + BKra z H2 to najlepsze-strzelanie-na-konsolach !
Opublikowano 2 lipca 20168 l Gram sobie dziś...i mam prosty wniosek : Halo 5 + Slayer + BKra z H2 to najlepsze-strzelanie-na-konsolach ! Szkoda, ze tak pozno to odkryles
Opublikowano 2 lipca 20168 l Ja swego czasu jak miałem xone, uwielbiałem w multiku opcje, jeden strzał w głowę i zgon, nie pamiętam jak właściwie nazwał się ten tryb, ale był mega miodny.
Opublikowano 2 lipca 20168 l Najpierw musiałem ograć każdego Killzone...żeby nie wyjść na fanboya KZ to kupa mułu, od 1 części i KONIEC. Halo to Halo, piątka jest lekko Quake'owa, ale to nawet lepiej.BRka, BRka, snajpa, snajpa ! żałuję dziś że odpuściłem mocno na około pół roku ten tytuł @upSWAT Edytowane 2 lipca 20168 l przez II Noxx II
Opublikowano 2 lipca 20168 l Firefight jest super, a wygrane mecze to mniejszosc. Ladnie to zbalansowali.
Opublikowano 4 lipca 20168 l Wypadło mi dzisiaj 6 (słownie sześć) gold packów po jednej z misji firefight
Opublikowano 18 lipca 20168 l Tak, kampanie ogramy w przyszłym miesiacu myśle bo od środy nie będe przy konsoli przez 2 tyg wiec lipka.