Skocz do zawartości

HALO 5 - Multiplayer: WARZONE (ustawki, dyskusje itp.)

Featured Replies

• Odpowiedzi 109
  • Wyświetleń 151,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Wraca Firefight - Warzone Firefight (na końcu trailera):    

Opublikowano

No ja proponuję najpierw godzinkę Firefight na rozgrzewkę i później godzinkę Areny. Będzie ogień :)

Opublikowano

Jak cos to tez jestem dostępny

Opublikowano

To byłoby nas 8 (wszystkie sloty obstawione):

1. Ja

2. Kreatyna

3. Kalafior vel brokuł

4. Kubson

5. Massło

6. Ves

7. Vex

8. Kowal

PS. Jak będziecie ok. 21.00 to dajcie znać, że jesteście gotowi.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

o ktorej gracie? Tez bede

pana nie chcemy

Opublikowano

e tam nie bylo tak zle ;)

btw warzone to mega chaos, arena duzo lepsza 

Opublikowano

Następnym razem dzielimy się na dwa teamy i gramy 4 vs 4 na Arenie bo prawie nikt nie ogarniał tych dużych map 8 vs 8 (dziura, skała, spadłem z klifu ;)). W Firefight zupełnie inaczej, bo wszyscy grają do jednej "bramki" ;)

Mazzeo tylko będzie musiał obiecać, że w teamie do którego trafi będzie grać stopami żeby wyrównać szanse ;)

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Dopiero przy końcówce naszego grania przykminiłem że w trakcie respa można dobrać nowe giwery i dopałki XD

Opublikowano

Brawo koval xD

Opublikowano

Chciałem jeszcze zauważyć, sam dopiero na to ostatnio zwróciłem uwagę, że w tych kioskach poza jednorazowymi kartami na broń, pojazdy itp. można także ustawić permanentne ulepszenie na dany mecz (gdy mamy odpowiednią kartę w zestawie) - wszystkie można chyba ustawić dopiero po odblokowaniu piątego poziomu REQ, przynajmniej wszystkie jakie ja mam zaczynają się od piątego poziomu. Te "odbloki" zwiększają np. liczbę noszonych granatów czy amunicji, bazową ilość tarczy czy szybkość jej regeneracji. Gdy już to aktywujemy w danym meczu, to mamy te dodatkowe statystyki już do samego końca. Te konkretne karty mają nieskończoną ilość użyć, więc można z nich korzystać w każdym meczu. Dodatkowo - karty te nie zużywają punktów REQ, czyli można jednocześnie ustawić sobie dane ulepszenie i wziąć jakąś dodatkową broń.

Tylko nie mylić tych kart jednorazowymi ulepszeniami pancerza, szybkości itp. które zużywają posiadane punkty REQ.

Opublikowano

Dzisiaj coś gramy? Bo ja będę jakoś po 21 jak coś. 

Opublikowano

Ja niestety dzisiaj odpadam

Opublikowano

w ogóle to sterowanie pojazdami naziemnymi jest nie do ogarnięcia, kto to ku/rwa wymyślił? ;/

Opublikowano

O czy tym pie.rolisz? Normalnie lewa gałką sterujesz

Opublikowano

Ale gaz masz domyślnie pod analogiem i przez to dziko się jeździ jeśli nie robisz tego za często - szczególnie warthogami. 

Opublikowano

Też chętnie bym dołączył do gry (zawsze gram solo :/ ), ale nie wiem jak z czasem będę stał :) w Warzone jeszcze nie grałem, chętnie przyjme zapro do znajomych  :lapka:  mikrofon jakiś mam, mutacje przeszedłem