kubson 3 189 Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Wydaje mi sie ze była mowa ze nie mozna spaść niżej o rangę tylko np jak jestes gold 3 to mozesz spaść do gold 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Zainstalowalem halo channel na telefonie, swietna apka do statystyk. Sama arena super miodna Cytuj Odnośnik do komentarza
KarCzoH 3 Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 A jak ktoś się wybije do wyższej dywizji to może spaść z powrotem do niższej? Cytuj Odnośnik do komentarza
mausenberg 76 Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 No właśnie chyba nie, jedynie spaść na poziom niżej. są 1,2,3 w każdej randze. Jak na moje to to zje8ali bo wolałbym spadać w dół tyle ile trzeba, ale dobrze, że będą te resety co miesiąc. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Ok. 20 wchodzę do gry. Zgadujemy się? Cytuj Odnośnik do komentarza
mausenberg 76 Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Ja dopiero późnym wieczorem potnę Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 to jest po to żebyś się uczył grać z lepszymi od siebie i się rozwijał po drodze dochodząc co wieczór do w(pipi)ienia Cytuj Odnośnik do komentarza
mausenberg 76 Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Raz trafiłem na typa z rangą champion, to ta ostatnia - wiele się nauczyłem, o tak.. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 To jeśli będziesz chciał grać to wyślij zapro, zaproszę do gry Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 3 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Ale ta gra jest dobra DżabaZZeo jedziemy dziś z koxem znowu ja Ty Juan i ktoś jeszcze także czekać grzecznie Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 3 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 tylko nie klep mnie po plecach więcej Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 3 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 pomyślę Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 3 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Są tu jacyś fani SMG, którzy chcieliby się załapać na specjalną skórkę do tegoż? Mogę oddać kodzik, ale nie na cebulę na allegro i najlepiej nie jak macie sprzedać grę za tydzień. Jakby co to priv i oddaje pierwszemu chętnemu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 448 Opublikowano 3 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Głupie pytanie: Jak zagrać w Stronghold? Nie widzę nigdzie tego trybu na liście do zagrania... Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 3 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Stronghold znajduje sie w team slayer Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 4 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Ale ta gra jest dobra DżabaZZeo jedziemy dziś z koxem znowu ja Ty Juan i ktoś jeszcze także czekać grzecznie Woah, Soulik zauroczony Halo znowu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 4 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 "Niebezpiecznie" zbliżam się do wyjścia na zero w K/D ratio To mnie wczoraj rozwaliło z tym granatem http://xboxclips.com/DonSterydo/492c6de5-ee2d-4e2f-8d7c-73cf63fd797a Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 4 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 0.67 K/D i ranga Silver 1. Nawet mi siebie nie zal xD. Cytuj Odnośnik do komentarza
Vexilium 425 Opublikowano 4 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 O ile w Warzone dostaję lanie, to w Team Arenie i Slayerze bawię się znakomicie. Dużą zasługę należy przypisać rangom i matchmakingu, które w 90% przypadków sprawdzają się znakomicie. Nie czuję się ownowany przez innych, a potyczki są wyrównane, przez co adrenalina występuje do samego końca starcia. Ostatni raz bawiłem się tak dobrze w multi PvP kilka lat temu ogrywając Team Fortress 2 na PC. Chylę czoła przed 343 Industries, mam nadzieję, że nie zepsują Areny zmianą playlist (patrz The Coaliton i GoW: UE) bądź przesadzonymi zmianami w balansie gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 4 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Warzone w moim odczuciu jest trudniejsze z uwagi na to, że mapy są rozległe (przynajmniej ta zimowa) i na otwartej przestrzeni szybko ściągają ludki ze snajperkami, BR itp. a jak już jakaś drużyna zajmie odpowiednie lokacje (bazy) to zaczyna się zwykła kamperka w obronie punktów i druga drużyna ma wtedy przekichane bo zawsze muszą się ładować w miejsce gdzie już na nich czekają. Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 4 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Chętnie pogram wieczorem. Gold 1, gram głównie team Slayer Warzywo, co nie zmienia faktu, że w ekipie byłoby razniej Cytuj Odnośnik do komentarza
mausenberg 76 Opublikowano 4 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Ja mam tradycyjnie K/D ratio w okolicach 1.0, jak w każdym prawie Halo. Ale co się trzeba nalatać w tej części...same tryhardy, wszędzie. Jak się zaczyna mecz skacze mi ciśnienie. Na jakim gracie sensitive? Ja na 4 ale coś mi chyba prawa gałka się rozwala i czasem aiming żałośnie ucieka po bokach celu. Z tymi rangami to rożnie bywa. Mam na slayerze platynę i dopiero jak mi spadła z trójki na jedynkę to da się grać, przedtem non stop wpierd0l. Zabawne, że za ffa i swat dostałem onyxa... Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 4 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Ja gram na 7, docelowo 10. Mam wrażenie, że gałki w padzie od One'a są dużo gorsze od tych w DS4, ale może mi się zdaje lub mam z(pipi)onego pada. Trzeba ćwiczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
mausenberg 76 Opublikowano 4 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Ooo, dycha to ładnie ja na dyszce zaczynałem przy H3 bo myślałem, że to tak PRO 3-5, w zależności od części Halo. Ciekaw jestem bardzo jak z graniem na padzie elite, jak ktoś zagrał to może się podzieli wrażeniami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi