Czezare 1 450 Opublikowano 7 listopada 2015 Opublikowano 7 listopada 2015 Trzykrotnie pojawil mi sie ni z gruchy ni pietruchy napis: "Młot bana. Masz bana do 0:30" , czy jakos tak. WTF??! Po zrestartowaniu gry gralem jednak dalej. Nigdy nie wyszedlem z gry przed czasem. Owszem, zdarzylo mi sie przypadkowo zabic swojaka granatem, ale czy to jest kara wlasnie za to? Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 7 listopada 2015 Opublikowano 7 listopada 2015 Najprawdopodobniej, są bany za teamkille. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 8 listopada 2015 Opublikowano 8 listopada 2015 Pograłem już ponad 10h w Slayerze i wypadałoby jakoś opisać swoje wrażenia. Pierwsze co rzuca się w oczy porównując do bety, to doskonałe dobieranie graczy po skillu. Fakt faktem, że jakimś dziwnym zrządzeniem losu gram teraz o niebo lepiej (może za sprawą przygody z Multi Girsa), ale przez ten czas ani razu nie trafiłem na ludzi, którzy odstawialiby mnie o kilka klas i byli nie do ruszenia. Matchmaking. Nie da się o nim złego słowa powiedzieć. Wyszukiwanie to kwestia sekund, ładowanie mapy także bardzo szybkie. Praktycznie nie ma słabych map, wszystkie prowadzą do rozgrywki na wysokich obrotach i jakoś kampienia jest bardzo mało. To prawdopodobnie zasługa tego, że dzięki nowym zdolnościom do konkretnych miejsc można dostać się na więcej sposobów niż dotychczas. Wbrew temu co tutaj czytałem mały zasięg radaru to spory plus. Motywuje przecież do ciągłego ruchu i także ogranicza kamperkę. Nikt już nie siedzi za winklem czekając aż na odległość 30m jakieś czerwone kropki mu wskoczą. Przez to dużo większy nacisk jest postawiony na własną spostrzegawczość i obserwację. Lagi? Przez 10h tylko raz widziałem jak ktoś się teleportował na moich oczach. 99,(9)% czasu to bezproblemowa rozgrywka. Cytuj
Daddy 4 226 Opublikowano 8 listopada 2015 Opublikowano 8 listopada 2015 Te szumnie zapowiadane 30 map do H5 a większość będzie zrobiona w forge world? Pfff oszuści z 343 oddawać kasę. Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 8 listopada 2015 Opublikowano 8 listopada 2015 Radar? Gram już chyba 40 godzin, w większości na Slayerze i radaru nie użyłem ANI RAZU:-D Cytuj
pejaa86 1 Opublikowano 8 listopada 2015 Opublikowano 8 listopada 2015 Tryb ze snajperkami jest na stałe? Cytuj
Spaulding 61 Opublikowano 8 listopada 2015 Opublikowano 8 listopada 2015 Radar? Gram już chyba 40 godzin, w większości na Slayerze i radaru nie użyłem ANI RAZU:-D Nie dziwie się bo w obecnej postaci jest on bezużyteczny. 1 Cytuj
mausenberg 76 Opublikowano 8 listopada 2015 Opublikowano 8 listopada 2015 To może też go oleje i będzie spokój. Grałem dzisiaj parę meczy z dubbingiem i jak dla mnie jest OK. Dupy nie urywa ale też nie rani uszu, taki poziom Kapitana Bomby na poważnie bez "napi3rdalania z karabinów!". Knapik czy Fronczewski to to nie jest ale ujdzie. Zostawiam póki co. Cytuj
pejaa86 1 Opublikowano 8 listopada 2015 Opublikowano 8 listopada 2015 W luja tną...miały być tryby gry ..po co wrzucają te snajperki na 2 dni a potem zabierają.Te mapy z edytora to też kpina Cytuj
Salwador 189 Opublikowano 8 listopada 2015 Opublikowano 8 listopada 2015 (edytowane) W każdy weekend będzie nowa playlista do pogrania. Jakoś w tym miesiącu na stałe ma być dodany już BTB 8v8. Edytowane 8 listopada 2015 przez Salwador Cytuj
Ins 5 757 Opublikowano 8 listopada 2015 Opublikowano 8 listopada 2015 A coś wiadomo o jakieś playliście z BR lub DMR ? Cytuj
Kris77 434 Opublikowano 9 listopada 2015 Opublikowano 9 listopada 2015 (edytowane) Im dłużej gram, tym bardziej mi się podoba to multi. Zaczynam ogarniać mapy, mechanikę rozgrywki i jest... za(pipi)i.ście. Szkoda że mapy z Forge w porównaniu do reszty map wyglądają mega biednie. Jak na razie na jedną trafiłem (Pegasus się nazywa) - wyglądała mega słabo, ale jeśli chodzi i projekt to była całkiem fajna. Edytowane 9 listopada 2015 przez Kris77 Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 9 listopada 2015 Opublikowano 9 listopada 2015 Pegasus rozni sie dosc znacznie od tej wersji, ktora byla w becie. Okrojono ja przynajmniej o jedna trzecia. Ciezko mi sie w zwiazku z tym na niej odnalezc Cytuj
Kris77 434 Opublikowano 9 listopada 2015 Opublikowano 9 listopada 2015 (edytowane) Pykło wczoraj: Edytowane 9 listopada 2015 przez Kris77 Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 9 listopada 2015 Opublikowano 9 listopada 2015 multi jest swietne, chociaz brakuje trybu BR Slayer i rowniez chcialbym tryb gdzie tylko uzywa sie magnumow. jedynie irytuje troche selekcja map bo czesto gra sie tylko na 3-4 mapach i czesto gra sie trzy razy pod rzad na tej samej mapie Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 9 listopada 2015 Opublikowano 9 listopada 2015 MaZZ, co to mają być za remixy do Slayera? Dużo będą się różnić o standardowych map? Cytuj
Spaulding 61 Opublikowano 10 listopada 2015 Opublikowano 10 listopada 2015 Magnum dostał jakiegoś nerfa względem bety? O ile w becie strzelało mi się nim za(pipi)iscie, to teraz na maxa (pipi)owo. Slayer BR przybywaj. Po rozegraniu około 10h w multi mam mieszane odczucia, niby dobra gra ale jakoś halo tu nie czuje. Cytuj
Adorian 9 Opublikowano 10 listopada 2015 Opublikowano 10 listopada 2015 Ja mam na odwrót, teraz znacznie lepiej mi się strzela z pistola niż w becie, ale to pewnie przez to, że spędziłem z nim więcej czasu;) p. Cytuj
Salwador 189 Opublikowano 10 listopada 2015 Opublikowano 10 listopada 2015 Dla tych co lubią narzekać https://www.halowaypoint.com/en-us/community/halo-community-feedback-program Cytuj
Kasajer X1PL 0 Opublikowano 10 listopada 2015 Opublikowano 10 listopada 2015 Jak coś to mogę z kimś pograć paru znajomych mam do grania, ale im nas jest więcej tym lepiej. GT : Kasajer X1PL. W połowie platyny się bawię dla mnie 1 gra z serii halo ale wciągnęła mnie ostro. Cytuj
Salwador 189 Opublikowano 10 listopada 2015 Opublikowano 10 listopada 2015 Magnum dostał jakiegoś nerfa względem bety? O ile w becie strzelało mi się nim za(pipi)iscie, to teraz na maxa c(pipi). Slayer BR przybywaj. Po rozegraniu około 10h w multi mam mieszane odczucia, niby dobra gra ale jakoś halo tu nie czuje. https://www.youtube.com/watch?v=eUSyRsuGWUU Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 10 listopada 2015 Opublikowano 10 listopada 2015 MaZZ, co to mają być za remixy do Slayera? Dużo będą się różnić o standardowych map? w sprintach mówili że to będzie remix Fahtoma i Riga Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 11 listopada 2015 Opublikowano 11 listopada 2015 Sluchajcie Panowie, nie orientuje sie troche o co chodzi z tymi kartami REQ. Czy one przydaja sie tylko i wylacznie w trybie Warzone, czy w Slayerze tez mozna cos z nimi zrobic?W Warzone w ogole nie gram... Cytuj
Kris77 434 Opublikowano 11 listopada 2015 Opublikowano 11 listopada 2015 (edytowane) Sluchajcie Panowie, nie orientuje sie troche o co chodzi z tymi kartami REQ. Czy one przydaja sie tylko i wylacznie w trybie Warzone, czy w Slayerze tez mozna cos z nimi zrobic?W Warzone w ogole nie gram... Chyba tylko elementy personalizacji (zbroje, hełmy, emblematy, itp.) można w Slayerze wykorzystać i boosty PD. Reszta w Warzone. Ale niech ktoś mądrzejszy się ode mnie wypowie... Edytowane 11 listopada 2015 przez Kris77 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi