KarCzoH 3 Opublikowano 26 grudnia 2015 Opublikowano 26 grudnia 2015 MLG ladder 2v2 Europa... Ktoś dobry ma ochotę coś powalczyć? Cytuj
mausenberg 76 Opublikowano 27 grudnia 2015 Opublikowano 27 grudnia 2015 Niech mi jakiś tęgi umysł wyjaśni: 8 meczy totalne wciery , 2 mecze zwycięstwo (przypadkiem) - dostaje platynę 3 na team arenie...ee? I ogólnie jestem zawiedziony grą w drugi dzień świat. Christmas noobów jak na lekarstwo, raczej nawet więcej burgerów z widzeniem przez ścianę. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 30 grudnia 2015 Opublikowano 30 grudnia 2015 (edytowane) kurde musza bardziej ogarnac losowanie map, bo rozegralem 7 meczy pod rzad i wszystkie na mapach - eden , pegasus nie mowiac juz o tym ze nowa mapka jak na poczatku wskakiwala czesto tak teraz od tygodnia jej nie widzialem xD Edytowane 30 grudnia 2015 przez kubson Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 31 grudnia 2015 Autor Opublikowano 31 grudnia 2015 Mam podobne odczucia. Glownie trafia sie wlasnie Eden i Pegasus. Cytuj
KarCzoH 3 Opublikowano 1 stycznia 2016 Opublikowano 1 stycznia 2016 Ja tam nie mam takich odczuć. Mix map jest w moim przypadku bardzo dobry. Pegasus najrzadziej. Cytuj
mausenberg 76 Opublikowano 11 stycznia 2016 Opublikowano 11 stycznia 2016 Ładny zastój na forumku, gracie jeszcze? Ja cisnę kiedy tylko się da. Pograłem dla odmiany trochę w H4 (MCC) i Wam powiem, że H4 jeśli chodzi o felling jest "prawdziwszym" Halo jak się tak porówna od H5. Seria coraz bardziej się oddala od korzeni. Ale nie mówię, że to źle, inaczej po prostu. Z innych rzeczy - fajny remake, czegoś takiego mi brakuje jak gram na zwykłych trybach bo szczerze rzygam już Rigiem, Edenem itp... Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 11 stycznia 2016 Opublikowano 11 stycznia 2016 gramy, a pod koniec miesiąca ma być nowy update pod tytułem Infinity Armory. Cytuj
mausenberg 76 Opublikowano 11 stycznia 2016 Opublikowano 11 stycznia 2016 Mam nadzieję, że nie będą to nowe skórki na broń, 3 zimowe mapy z forgea do btb, i 2 nowe kolorki wizjerów itp..? Do dziś nie zagrałem na tej nowej mapie na warzone, po prostu nie trafiam. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 11 stycznia 2016 Opublikowano 11 stycznia 2016 rowniez gram, glownie weekendy ale ostanio najwiecej czasu spedzam na swat Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 11 stycznia 2016 Autor Opublikowano 11 stycznia 2016 Gram jak mam troche czasu, glownie sam. Po pare meczykow i tyle. Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 11 stycznia 2016 Opublikowano 11 stycznia 2016 ja bede grał dopóki nie będę miał 100% armory, broni, skinów. Jestem gdzieś w połowie drogi, 12k fragów. Cytuj
mausenberg 76 Opublikowano 12 stycznia 2016 Opublikowano 12 stycznia 2016 Wczoraj to jakaś (pipi)nia była z tymi dedykami z teksasu. po tych trzech tragicznych meczach co na warzonie graliśmy, grałem jeszcze sam godzinę na arenie - wszystko przegrane. Niemoc. Strzały nie dochodziły, kolesie jak z masła..no więcej takich akcji i kupie coda jak rok temu z mcc. Cytuj
Salwador 189 Opublikowano 12 stycznia 2016 Opublikowano 12 stycznia 2016 Wczoraj to jakaś (pipi)nia była z tymi dedykami z teksasu. po tych trzech tragicznych meczach co na warzonie graliśmy, grałem jeszcze sam godzinę na arenie - wszystko przegrane. Niemoc. Strzały nie dochodziły, kolesie jak z masła..no więcej takich akcji i kupie coda jak rok temu z mcc. Nie rób tego. Ja kupiłem i pluje sobie w twarz......Dla mnie porażką było kupno MKX oraz COD:BO3. I nie mogę tego odsprzedać bo to digital ;( Cytuj
Kris77 434 Opublikowano 12 stycznia 2016 Opublikowano 12 stycznia 2016 Wczoraj to jakaś (pipi)nia była z tymi dedykami z teksasu. po tych trzech tragicznych meczach co na warzonie graliśmy, grałem jeszcze sam godzinę na arenie - wszystko przegrane. Niemoc. Strzały nie dochodziły, kolesie jak z masła..no więcej takich akcji i kupie coda jak rok temu z mcc. No ja dzięki temu powiedziałem "pa pa" Halo 5 i zostaję przy: Titanfall, Rainbow Six Siege i Black Ops 3. Cytuj
mausenberg 76 Opublikowano 12 stycznia 2016 Opublikowano 12 stycznia 2016 (edytowane) Czyli podzielacie moje odczucia co do jakości połączeń. Nie no, zbyt bardzo lubię Halo, żeby odpuścić ale szlag człowieka trafia jak developer wręcz zachęca człowieka żeby nie korzystał z jego produktu. Ciepli kolesie którzy nie giną, łokcie które nie zabijają, aim-boty z usa i cała reszta dla której jestem ścierwem do ubijania. Nie no spoko Dracon, póki co sam siebie straszę ale i tak nie mam siana na nowe, growe wydatki. Choć był już moment, że chciałem wystawiać H5 na allegro, ochłonąłem jednak i staram się nie dać sprowokować na 100%. 343i to faje. Do tego jeszcze z fajki Locka robią głównego bohatera, usuwając mistrza szefa w cień, a w pizdu.. Edytowane 12 stycznia 2016 przez mausenberg Cytuj
Salwador 189 Opublikowano 12 stycznia 2016 Opublikowano 12 stycznia 2016 (edytowane) haha, no bywa. Czasem też wyrywam sobie włosy z głowy ale tak też bywa nawet grając customy przeciwko swoim rodakom. Trzeba pamiętać że..............każdy człowiek na świecie ma inne łącze. Niektórzy dosłownie napierają nawet na internecie z komórki W tym przypadku to nawet super dedyki nie pomogą. Po prostu łącze takiego człowieka jest śmieszne i nie do ogarnięcia. W dodatku myki z patrzeniem w podłogę albo kucaniem aby hitbox z głowy był mniej osiągalny, tym bardziej nie pomaga. Ps:W CoD są jeszcze większe jaja ale tam przynajmniej sobie tłumaczysz że broń miałeś słabszą itd.....ale gra tak czy siak jest łatwiejsza. Każde Halo jest najbardziej skillową grą na konsole. To takie Dark Souls w świecie FPS Przez co wykonanie pięknych akcji przynajmniej w moim odczuciu wynagradza ten trud : http://xboxclips.com/Dracon77/e665723c-ce1f-45a1-98b8-00eb5365634f Edytowane 12 stycznia 2016 przez Salwador Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 12 stycznia 2016 Autor Opublikowano 12 stycznia 2016 Tez czasem trafiam na jakis dedyk umiejscowiony na Marsie. Potrafie miec gry win/lose/win/lose i ostro napierdzielac i byc 20/10, a czasem 5/20 i nic nie wchodzi. Niestety caly czas Burgery maja faworyzowanie i nic tego nie zmieni, chyba po prostu ich duzo wiecej gra Cytuj
mausenberg 76 Opublikowano 13 stycznia 2016 Opublikowano 13 stycznia 2016 (edytowane) Nie, ja to (pipi)e. Musze znaleźć inny odmóżdżacz na zimowe wieczory bo oszaleje. Chvjki z 343i pięknie zniechęcają mnie do swojej gry. o, a to jest najpopularniejszy temat na hw:https://www.halowaypoint.com/en-us/forums/6e35355aecdf4fd0acdaee3cc4156fd4/topics/dedicated-servers-eu/a65cf801-460d-49f5-abcc-4b172f736b3a/posts Edytowane 13 stycznia 2016 przez mausenberg 1 Cytuj
Hiczniak 1 Opublikowano 14 stycznia 2016 Opublikowano 14 stycznia 2016 Faktycznie ostatnio jest tragedia z tymi lagami, gra klatkuje, giniesz jak mięso armatnie w absurdalnych sytuacjach… rage sięga zenitu. I tu raczej nie chodzi głównie o jakość łącza tylko o serwer, który znajduje się na Wyspach Wielkanocnych. Szkoda że firma ma inne podejście do graczy z Europy, tak samo płacimy za usługę jak amerykanie, a jednak jesteśmy tymi gorszymi. Możliwe że jakby Nas łączyło głównie z Europą to szukanie meczu było by kalką z MCC zaraz po premierze.... Cytuj
mausenberg 76 Opublikowano 14 stycznia 2016 Opublikowano 14 stycznia 2016 Wczoraj wieczorem naszego czasu serwery ogólnie zdechły. Jak ja jestem ciekaw populacji w tej grze... pewnie zdycha to to strasznie więc gramy na tym ścierwie dedykowanym z usa. Pod względem kwestii sieciowych 343i ssie mocno. A co było na starcie H4, przecież to samo jak nie gorzej. Jakby ta gra była za darmo to bym nie biadolił ale zapłaciłem tyle samo co hamburgery i co? (pipi). Ból tym większy, ze po prostu lubię te grę. Cytuj
Salwador 189 Opublikowano 14 stycznia 2016 Opublikowano 14 stycznia 2016 (edytowane) Wczoraj wieczorem naszego czasu serwery ogólnie zdechły. Jak ja jestem ciekaw populacji w tej grze... pewnie zdycha to to strasznie więc gramy na tym ścierwie dedykowanym z usa. Pod względem kwestii sieciowych 343i ssie mocno. A co było na starcie H4, przecież to samo jak nie gorzej. Jakby ta gra była za darmo to bym nie biadolił ale zapłaciłem tyle samo co hamburgery i co? (pipi). Ból tym większy, ze po prostu lubię te grę. Ale w tym wypadku(wczoraj) to nie 343i zawiniło. Przez pare godzin cały xbox live zrobił (pipi)udu. Zapewne hakiery DDOS-ują. Edytowane 14 stycznia 2016 przez Salwador Cytuj
Gość suteq Opublikowano 16 stycznia 2016 Opublikowano 16 stycznia 2016 Zagrałem dosłownie jeden meczyk na arenie. Boże jakie cudowne to było. Świetnie się strzela, świetne poruszanie, dynamika. Staty: Myślę, że całkiem nieźle jak na pierwszy mecz. Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 16 stycznia 2016 Opublikowano 16 stycznia 2016 Na tym poziomie dużo planktonu lata, więc nie masz co się dziwić. Niemniej wynik świetny, jak na pierwszy raz. Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 17 stycznia 2016 Opublikowano 17 stycznia 2016 Znamy skład drużyny Halo, który będzie reprezentować Polskę w Halo World Championship 2016. W teamie New Hope zagrają MaZZeoPL, TW Spartan, VesDD i Wolf063. Pierwszy mecz eliminacyjny odbędzie się 17 stycznia o godz. 17:00. Zapraszamy na transmisję na żywo na twitch.tv/xboxpolska. Gratulujemy wszystkim uczestnikom eliminacji: Dracon77, erozja, Hidqi, I D2 I Anna, JuanMag, KarCzo, lukaszehsp05, malysobol, Narutobis, oceanicpit, pelduchaPL, Psychoboby86, RacuchPL, RaptorPL, Razgriz PL, Syn Proboszcza, Szary Lis PL, szymon160. Oglądajcie. Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 17 stycznia 2016 Opublikowano 17 stycznia 2016 Widziałem ostatnio ten wpis na grupie FB. Powiedzenia Maz. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi