Skocz do zawartości

HALO 5 - Multiplayer: ARENA (ustawki, customy, dyskusje itp.)

Raptor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  W dniu 7.04.2016 o 09:16, Czezare napisał(a):

IMO 343i za bardzo stawia na tryb Warzone. Wiem, ze moda, bo Destini, bo Dywiżyn, itp...Lepiej jakby wiecej map do Slayera dali, a tu tylko jedna brand nju tj Tyrant... :/

Niestety. Gdyby nie warzone ta gra by już na bank zdechła i zapewne chłopki z 343 to wiedzą i się cieszą, projektując już nowe skórki na młot i inne badziewie potrzebne gimnazjalistom go gry. Po 14 tys killi odpuściłem H5, słabo. W H4 dobiłem do 44 tysięcy. Coś nie tak jest z tą grą. Beta była za(pipi)ista, początki z pełną wersją też, a potem coś się po(pipi)ało i tylko frustracja waląc do drewna na dedykach z texasu.

Opublikowano

Mausenberg, a nie probowales moze "pogorszyc" sobie internetu grajac podczas pobierania jakis duzych plikow jednoczesnie w tle? Przez to ze masz krotki ping na Europe system mysli, ze lepiej bedzie jak pograsz z Hamburgerostwem? Ja ewidentnie z Jankesami zagralem moze raz...

Opublikowano

Internet mam bardzo szybki, ping niski, nie wiem, nie rozumiem...chciałem pograć w sobotę i akurat serwery na paręnaście godzin zdechły. Na halo waypoint ludzie z widłami i pochodniami chcieli załatwić sprawę w siedzibie 343. Wesoło.

Opublikowano

Ta mapa jest piękna, chyba najpiękniejsza ze wszystkich. Nie do końca praktyczna bo czasem światło niekorzystne, oślepiające ale tło zrywa beret. Co do samej topografii to nie wiem jak to się w praniu sprawdza bo jednego słabego swata tylko zagrałem.

Opublikowano

Kiedy wprowadzili DMR do Swat ? Ostatnio trochę pograłem, na nowa mapę niestety nie trafiłem dalej w rozdaniu 4 mapy na krzyż, ale grało sie całkiem przyjemnie

Opublikowano

Tyrant to TOP3 jeśli aktualnie chodzi o mapy do Areny, na podium obok Trutha i Torque. Przypomina mi troszkę Havena z Halo 4.

DMR na Swat wprowadzili w tym tygodniu.

a te narzekania niektórych to już ciężko czytać. Niektórzy chyba zapomnieli jakiej "jakości" są inne multiplayery, że narzekają na Halo 5.

Opublikowano

Tyrant jest ładna, nawet bardzo, ale tylko ładna. Jako mapa podoba mi sie srednio.Architektura pozostawia IMO sporo do zyczenia. 

Czy 343i zrezygnowali z systemu rang? W menu mam cos takiego: "Sezon kwiecien 2016" a pod spodem Twoja ranga playlist. Mecze do zakwalifikowania 10. Szkopuł w tym,że ranga w ogóle nie rośnie. Jest caly czas na zero. Tylko w samym meczu widze, ze mam Zloto 3. Tez tak macie?

Opublikowano
  W dniu 11.04.2016 o 20:45, Czezare napisał(a):

Czy 343i zrezygnowali z systemu rang? W menu mam cos takiego: "Sezon kwiecien 2016" a pod spodem Twoja ranga playlist. Mecze do zakwalifikowania 10. Szkopuł w tym,że ranga w ogóle nie rośnie. Jest caly czas na zero. Tylko w samym meczu widze, ze mam Zloto 3. Tez tak macie?

właśnie odpaliłem halo 5 i naprawili to wyświetlanie.

Opublikowano
  W dniu 12.04.2016 o 18:09, MaZZeo napisał(a):

W dniu 11.04.2016 o 20:45, Czezare napisał(a):

właśnie odpaliłem halo 5 i naprawili to wyświetlanie.

Chcialbym to potwierdzic, ale nie moge. Przynajmniej u mnie nadal dziala zle...

Opublikowano

Rzeczywiscie te nowe mapy to sztosik :fsg: Tyrant mi troche przypomina ta mape z Unreala:

face-1900x1200-1688267496.jpg

Mialem spora przerwe w graniu ale ostatnio znowu nabilem sobie range (Silver 4) i jestem zachwycony jak ta gra dobiera mecze :obama: Ciagle gram jak rowny z rownym, a sytuacja gdzie kazdy ma podobne ratio w obu teamach mozna brac za dowod ze matchmaking dziala wybornie.

Opublikowano

Ja jak gram FFA to nie ma takiego meczu żeby różnica pomiędzy graczami to były dosłownie 1-2 fragi

przykład meczu który akurat wygrałem

x3d6S01.png

matchmaking to kosmos jest dla mnie jak to dopasowuje pięknie graczy. Trochę się przez to frustruje, bo nie osiągam jakiś super wyników, ale z drugiej strony wciąga to strasznie.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

memoriesofreach_visid_1120x675-jpg-7ddbd

parę fajnych zmian odnośnie matchmakingu. Cały czas mówię ale powtórzę to jeszcze raz - 343 znakomicie wspiera tą gierkę.

Pokaż ukrytą zawartość

Opublikowano

Dadzą za rok w walentynki xD Swoja drogą to była najlepsza playlista w H5. Ogień. Szkoda, że skupiają się teraz na infekcjach, młotkach, fiestach, skórkach na pukawki i grupowym gwałceniu się wzajemnie warthogami w Warzonie. Nie zgadzam się z Mazzem tam powyżej, 343 wspiera Halo 5 efekciarsko, pod dzieciarnie. Teraz dają zbroje z Halo:Reach i na bank publika im się posra po nogawkach ze szczęścia, bo kupa - wtedy smarków, zaczynała od H:R.

Może tak biadolę bo mi się cierpliwość do Halo skończyła przy H5 :( 

• 2 tygodnie później...