Paolo de Vesir 9 126 Opublikowano 9 czerwca 2017 Opublikowano 9 czerwca 2017 Pograłem sobie przez te ostatnie dni kilka meczyków, dokładnie 10 by wbić rangę na Arenie i muszę zgodzić się z przedmówcami: próg wejścia jest cholernie wysoki, do 5 gry wrzucało mi goldów i silverów, następni byli głównie platynowi ze sporadycznymi diamentami. Za to sam system jest cholernie satysfakcjonujący i oferuje głębie jakiej próżno szukać w innych tytułach multiplayer. Cytuj
bloody_gipsy 70 Opublikowano 9 czerwca 2017 Opublikowano 9 czerwca 2017 To wcześniej nie grałeś na arenie? Cytuj
Paolo de Vesir 9 126 Opublikowano 9 czerwca 2017 Opublikowano 9 czerwca 2017 Halo 5 mialem na premierę, ale mniej więcej od roku gram raczej sporadycznie z chwilowymi, kilkudniowymi miłostkami. W sumie nie gram w nic innego poza Areną: w singlu jestem może na 3. misji i gry raczej nie skończę, a WarZone mi nie leży. Cytuj
SpacierShark123 1 506 Opublikowano 22 czerwca 2017 Opublikowano 22 czerwca 2017 Muszę przyznać że multi 5 ma świetne , szczególnie strefa wojny jest czymś nowym i świeżym . No ale dorzucenie przycelowania kompletnie psuje mi cały urok halo a do tego gra BUMPER JUMPER za bardzo nie ma sensu bo ciężko przycelować dociskając analog podczas większej akcji. Przez to że zawsze w Halo grałem BJ a ostatnio kończyłem MCC w tym ustawieniu tu dostaje cały czas łomot bo już automatycznie klikam skok bumperem i nagle rzucam granat pod nogi. Cytuj
BieŃ 923 Opublikowano 22 czerwca 2017 Opublikowano 22 czerwca 2017 Pogrywacie cos?Jestem pipa straszna w H5 ale z checia pogram GT:BieNiaSs Cytuj
SpacierShark123 1 506 Opublikowano 5 lipca 2017 Opublikowano 5 lipca 2017 Panowie o chooy chodzi z zdobywaniem pancerzy/skórek? Mam 11 poziom otworzyłem już kilkanaście pakietów w tym pare złotych i srebrnych i ani razu nic mi nie wyleciało. Cytuj
Paolo de Vesir 9 126 Opublikowano 5 lipca 2017 Opublikowano 5 lipca 2017 Największą szansę na nowe przedmioty masz w złotych pakietach (i fioletowych jeśli nadal są dostępne). Cytuj
SpacierShark123 1 506 Opublikowano 5 lipca 2017 Opublikowano 5 lipca 2017 Ło matko bosko , przeglądając menu gry jest masakrycznie dużo zbroji a ja wciągu 11 poziomów nawet skórki do broni nie zdobyłem. Cytuj
zloto 737 Opublikowano 5 lipca 2017 Opublikowano 5 lipca 2017 (edytowane) Skórki trafiają się bardzo rzadko. Ogólnie mam nabiłem ponad 15 tyś killi i nie mam nawet jeszcze połowy rzeczy odblokowanych. Nie słuchaj wezyra, najlepiej początkowo kupować srebrne pakiety.To najlepsza taktyka, aż do momentu kiedy nie odblokujesz wszystkich zwykłych i rzadkich przedmiotów. Srebrne pakiety kosztują dwa razy mniej niż złote, a też w nich losujesz dwie rzeczy do kostumizacji(z wyjątkiem chyba legendarnych i bardzo rzadkich przedmiotów). Edytowane 5 lipca 2017 przez zloto Cytuj
JuanMag 159 Opublikowano 6 lipca 2017 Opublikowano 6 lipca 2017 Pod koniec roku Halo 5 w 4k na xbox one x https://www.halowaypoint.com/en-us/news/halo-summer-celebration Cytuj
bloody_gipsy 70 Opublikowano 6 lipca 2017 Opublikowano 6 lipca 2017 Na razie to nie kolejny a raczej jeden z nielicznych powodów do tego. Cytuj
SpacierShark123 1 506 Opublikowano 6 lipca 2017 Opublikowano 6 lipca 2017 No jak dla mnie mimo że jestem fanem serii nie uważam że wydawanie takiej sumy dla halo 5 które chodzi dobrze na xbox one ma sens. Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 5 listopada 2017 Opublikowano 5 listopada 2017 (edytowane) wielu ludzi ma wrażenie że ostatni update obniżył rozdzielczość, ale jednocześnie poprawił inne elementy grafiki . Ciekawe Edytowane 5 listopada 2017 przez asax Cytuj
bloody_gipsy 70 Opublikowano 5 listopada 2017 Opublikowano 5 listopada 2017 wielu ludzi ma wrażenie że ostatni update obniżył rozdzielczość, ale jednocześnie poprawił inne elementy grafiki . Ciekawe https://twitter.com/RigelBlatt/status/927131250556518403 W sp czy w mp? Ze zmian w balansie broni nie podoba mi się osłabienie ar i smg w krótkim dystansie. Nie rozumiem tego. Teraz trzeba strasznie precyzyjnie strzelać co jest bez sensu jeśli chodzi o broń automatyczną i krótki dystans. Reszta zmian mi jakoś nie przeszkadza ale widać że osłabienie pozostałych broni jak br czy dmr sprzyja używaniu magnum. Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 5 listopada 2017 Opublikowano 5 listopada 2017 w multi. Podobno gra bardziej przypomina wersje beta Cytuj
bloody_gipsy 70 Opublikowano 5 listopada 2017 Opublikowano 5 listopada 2017 w multi. Podobno gra bardziej przypomina wersje beta Jakoś nie zauważyłem. Ale faktycznie jakby chodziła płynniej na tych forgowych mapach. Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 5 listopada 2017 Opublikowano 5 listopada 2017 ja tam poprawy w grafice nie zauważyłem, ale zauważyłem inne rzeczy 1. Matchmaking działa sporo gorzej 2. BRka ssie kule Cytuj
SpacierShark123 1 506 Opublikowano 6 listopada 2017 Opublikowano 6 listopada 2017 Największa różnica w nowym patchu to zmiana języka gry. Mam wersje kupioną w NL i od początku miałem polski tekst z angielskim głosem , teraz nagle wszystko się spolszczyło . Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 6 listopada 2017 Opublikowano 6 listopada 2017 słaba wiadomość mam nadzieje że niedługo da rade odinstalować zbedne języki, zmniejszając przy tym rozmiar gry na dysku Cytuj
Vexilium 425 Opublikowano 6 listopada 2017 Opublikowano 6 listopada 2017 Przy ostatnim patchu pobrała mi się w całości angielska wersja, bo siedzę na regionie US, ale przy uruchomieniu gry pokazał się komunikat o możliwości pobrania pakietu z językiem polskim. Pakiet z polskim językiem można potem odinstalować z poziomu ustawień, niestety nie pamiętam którą dokładnie opcję należało wybrać. Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 6 listopada 2017 Opublikowano 6 listopada 2017 po co to zmieniali jak przez dwa lata wszystko grało? 343 Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 6 listopada 2017 Opublikowano 6 listopada 2017 Dziwne w chu,j posunięcie ale może lamusy stękały ? Cytuj
bloody_gipsy 70 Opublikowano 7 listopada 2017 Opublikowano 7 listopada 2017 No lamusy to dawno już w to nie grają. Większość graczy narzeka ale zmiany jakieś tragiczne nie są. Jakoś nie widać żeby dobzi zawodnicy stali się teraz leszczami. Trzeba się przestawić. Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 7 listopada 2017 Opublikowano 7 listopada 2017 Co do lamusów to pełna zgoda. Zostali całkowicie zniechęceni i wytepieni przez naprawdę wysokie wymagania jakie ta gra stawia graczom odnośnie skilla. Poświęciwszy H5 doprawdy wiele wiele godzin w multi mam potężne obawy przed powrotem po dłuuuuugiej przerwie na serwery... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi