Opublikowano 28 listopada 20177 l Szczerze? Film 4:3 z gry która natywnie powstała w 16:9 to lekkie zezwierzęcenie. Edytowane 28 listopada 20177 l przez Paolo de Vesir
Opublikowano 28 listopada 20177 l 26 minut temu, bloody_gipsy napisał: Uważasz że to fajne? a czy to coś złego?
Opublikowano 28 listopada 20177 l Może gipsy pojawił się w filmie w roli baggowanego? xdd 19 minut temu, creatinfreak napisał: Pytasz gościa, który dostał za to bana xD nie żałuję Edytowane 28 listopada 20177 l przez Paolo de Vesir
Opublikowano 28 listopada 20177 l 3 godziny temu, Paolo de Vesir napisał: Może gipsy pojawił się w filmie w roli baggowanego? xdd nie żałuję Nie ale ludzie tak robiący to (pipi) są. Żeby to chociaż jakieś przekoty były w te gierkę. Ale najczęściej to straszne lamusy. Edytowane 28 listopada 20177 l przez bloody_gipsy
Opublikowano 28 listopada 20177 l przecież to jest tak debilne że aż śmieszne xD ja tak nie robię ale wyje jak ktoś teabaguje
Opublikowano 28 listopada 20177 l Ja tam szanuje każdego normalnego gracza, nawet leszcza. Ale takie zachowania to dla dzieciaków są może fajne. Lubię też teksty typu easy peasy. Ta koleś był ostatni w drużynie, ledwo co wygrali a ten się sra przez headset. Edytowane 28 listopada 20177 l przez bloody_gipsy
Opublikowano 28 listopada 20177 l Godzinę temu, bloody_gipsy napisał: Nie ale ludzie tak robiący to (pipi) są. Żeby to chociaż jakieś przekoty były w te gierkę. Ale najczęściej to straszne lamusy. Po prostu trafiałeś na rzemieślników teabagowania, a przed sobą masz prawdziwego artystę. Jeśli chodzi o parzenie herbaty to kieruję się swoim kodeksem postępowania: nie baguję słabszych ode mnie baguję tylko wybrane kille, najczęściej po wymagających potyczkach 1Vs.1 bagujących mnie nie reportuję Na dodatek sama technika może wiele powiedzieć o bagującym: młodziki baggują holdem, często w ferworze walki, jak niewyżyci nastolatkowie. Ja, jako stary wyjadacz, korzystam z klasycznego clicking togglera, pozwalając wykonać postaci pełny wyprost przed ukucnięciem. Tym których karcę wydaje się, że robię to z pogardą, tym którym w ten sposób salutuję, hołdem.
Opublikowano 28 listopada 20177 l W gruncie rzeczy kładę na twoj kodeks. Rób jak uważasz. Gram ponad 25 lat i za stary na to jestem.
Opublikowano 28 listopada 20177 l Wezyr nigdy w życiu, nigdy sie nie zmieniaj, teabaguj do końca kariery w halo! 5! Edytowane 28 listopada 20177 l przez kubson
Opublikowano 1 grudnia 20177 l Autor W dniu 11/28/2017 o 18:12, Paolo de Vesir napisał: bagujących mnie nie reportuję Ze co prosze? A na jakiej podstawie mozna to nawet raportowac..., a tym bardziej dostac bana...? Co za niedojebanie (za przeproszeniem) mozgowe sie zaczyna odpierdzielac w tych grach jesli chodzi o "moderacje". Zrobi ktos teabag... wali mnie to, a niech sobie robi - traci tylko czas. Swoja droga to byl element od HCE...
Opublikowano 1 grudnia 20177 l Zapytaj tych przez których miałem 2 tygodniowego bana za "niesportowe zachowanie"
Opublikowano 1 grudnia 20177 l Autor Zedytowalem posta. Dalej tego nie moge pojac jako "niesportowe"... za duzo PC na zachodzie.
Opublikowano 1 grudnia 20177 l Ciężko stwierdzić. Od złości po przegranej, po bycie poniżamym czy nawet "symulację gwałtu". Każdy motyw jest dobry, ale ja uważam, że te teabagi są nierozłącznym elementem tożsamości tej serii i będę baggował tak długo jak będę grał w Halo.
Opublikowano 14 grudnia 20177 l https://www.halowaypoint.com/en-us/forums/6e35355aecdf4fd0acdaee3cc4156fd4/topics/halo-5-hotfix---dec-13/f39ba4f0-252a-460e-a710-293eb5919318/posts wyszedł Hotfix najważniejsza informacja: Naprawili BR-kę BTW HALO wraca do MLG, świetna wiadomość Edytowane 14 grudnia 20177 l przez Playstation
Opublikowano 23 grudnia 20177 l Postanowiłem dać tej części szansę. --> Druk3n_Villain Jeżeli ktoś chce postrzelać, to śmiało.
Opublikowano 13 stycznia 20187 l Czy ktoś próbował dziś pograć? Nie wiem czy jest to związane z darmowym weekendem, ale jest tragedia. Nie można się połączyć z żadną grą
Opublikowano 14 stycznia 20187 l No właśnie. Ja wraz z kumplem z roboty będąc z nim w grupie próbowałem odpalić Snajperów. Czekaliśmy chyba z 4 minuty na znalezienie gry, więc zrezygnowaliśmy i chciałem wziąć Arenę. Nie dało się, podobnie jak Zabójcę. Co chwilę na czerwono błąd z Matchmakingiem. EDIT: Dziś wszystko działa póki co na tip top. Edytowane 14 stycznia 20187 l przez Czezare