Skocz do zawartości

HALO 5 - Multiplayer: ARENA (ustawki, customy, dyskusje itp.)

Raptor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czasem dobrze system dobiera tych przeciwników a czasem jest lipa. Wczoraj grałem na slayerze i 6 razy trafiłem na drużynę wysokich onyxów. Oczywiście mecze zakończone sromotnym w(pipi)em. Mało pada nie połamałem a w kolejnym meczu dostałem jakiegoś typa co zrobił na nich 22:1. Skill niektórych ludzi nie przestaje mnie zadziwiać.

Opublikowano

a myślałem że to coś ze mną jest coś nie tak. Zazwyczaj radziłem sobie przyzwoicie, ale w ciągu ostatnich tygodni przeżywam w tej grze jakieś męczarnie, biją mnie jak totalnego leszcza. Być może to sprawa tego że lubię grać w tryby objective (bastiony i CTF) oraz nakładających się rozgrywek w HWC, nie wiem. Chociaż chciałbym tak myśleć

Opublikowano

W takim razie przez kilka miesięcy przerwy od Halo 5 musiał mi wzrosnąć skill, bo po raz pierwszy od czasu premiery gry w Slayerze wpadło mi Złoto :yao: Pomimo rzucania granatów pod nogi towarzyszy, haniebnych pudeł snajperką i szarżowania na przeciwników z powerem weaponami :reggie:  Mimo tego K/D ratio w większości spotkań miałem w okolicy 1.0 i rzadko kiedy czułem się bezradny z powodu poziomu trudności.

• 3 miesiące temu...
Gość ragus
Opublikowano (edytowane)

Jak to wygląda i sie rusza na koksie, poezja. Ciężko mi się przestawić z H3, na razie staty jak u yakubu, 0,8 k/d ale gra sie elegancko.

Które ustawienie pada polecacie? Teraz używam tego z przeładowaniem na RB i biegiem na X i byloby ok, tylko właśnie ten nieszczęsny sprint trochę nieintuicyjny przez to ;/

Można zmienić lektora podczas meczu na angielski?

Edytowane przez ragus
Opublikowano
11 godzin temu, ragus napisał:

Jak to wygląda i sie rusza na koksie, poezja. Ciężko mi się przestawić z H3, na razie staty jak u yakubu, 0,8 k/d ale gra sie elegancko.

Które ustawienie pada polecacie? Teraz używam tego z przeładowaniem na RB i biegiem na X i byloby ok, tylko właśnie ten nieszczęsny sprint trochę nieintuicyjny przez to ;/

Można zmienić lektora podczas meczu na angielski?

Jak chcesz zmienić dubbing to musisz jeszcze raz pobrać grę, tylko najpierw zmień region konta na UK. Sam tak robiłem.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
3 minuty temu, oni napisał:

a polskie serwisy po raz kolejny bezmyślnie to łykają i bluber widocznie też... 

ja tylko widziałem, że zmienili cover - co by mogło być sensowne żeby wrzucić h5 do windows store nie musisz być od razu pasywno agresywny z tego braku gier ;/ 

Opublikowano

tu jeszcze odpowiedź Community Directora 

2 minuty temu, _Be_ napisał:

ja tylko widziałem, że zmienili cover - co by mogło być sensowne żeby wrzucić h5 do windows store nie musisz być od razu pasywno agresywny z tego braku gier ;/ 

osobiście nie mam nic przeciwko aby gra trafiła na Windowsa i od razu do Play Anywhere. Ale irytuje mnie po prostu jak kolejny miesiąc widzę tą samą odgrzewaną plotkę na podstawie pudełka, która była już dementowana wiele razy 

• 1 miesiąc temu...