Szymek 1 056 Opublikowano 24 listopada 2020 Opublikowano 24 listopada 2020 W dniu 16.11.2020 o 11:48, devilbot napisał: A jak się gra w 5 ten pistolecik to odpowiednik battle rifle bo mnie wkurza start z karabinem maszynowym? No pistolecik kozak. Przeszedłem singa więc trochę lepiej ze sterowaniem. Odpaliłem multi i nabilem 27 kili. Myślę sobie nie jest źle. No ale jak już w drugim meczu dobrało ludków z platyna? (złoty był ostatni u nich xD) to nie było co zbierać, wyszukało dwa takie mecze i wyłączyłem xD chciałem spróbować Warzona ale nic nie mogłem wyszukać Cytuj
Paolo de Vesir 9 234 Opublikowano 24 listopada 2020 Opublikowano 24 listopada 2020 magnum = życie podstawowa broń w multi 4 minuty temu, Szymek napisał: No ale jak już w drugim meczu dobrało ludków z platyna? jest duże rozwarstwienie skilla, jak będziesz grał na platynie/diamencie to czasem dobiera ludzi z Onyxu i Championów i wtedy to generalnie Cytuj
Szymek 1 056 Opublikowano 24 listopada 2020 Opublikowano 24 listopada 2020 Chcesz mi powiedzieć że wczoraj to ja ze średniakami grałem i gdzieś tam czekają prawdziwe kozaki? no to pięknie xD już wczoraj wystarczyło nie trafić jednej kulki i każdy pojedynek w dupe Cytuj
Gość lpcl Opublikowano 24 listopada 2020 Opublikowano 24 listopada 2020 (edytowane) 4 godziny temu, Szymek napisał: Chcesz mi powiedzieć że wczoraj to ja ze średniakami grałem i gdzieś tam czekają prawdziwe kozaki? no to pięknie xD już wczoraj wystarczyło nie trafić jednej kulki i każdy pojedynek w dupe Nie żebym był jakimś wymiataczem ale czasem jak dobierze raz na ruski rok typów z goldami to czuję się jak w wariatkowie, co oni odpierdalają to głowa mała. Przypomina to olimpiadę kretynów z Monty Pythona. Edytowane 24 listopada 2020 przez lpcl Cytuj
Sven Froost 493 Opublikowano 28 stycznia 2021 Opublikowano 28 stycznia 2021 Co myslicie panowie o moim pierwszym normalnym meczu w multi? Ponad 80% fragow z magnuma to headshoty, nie gralem ponad 5 lat w zadne HALO Troche skilla chyba zostalo Cytuj
Paolo de Vesir 9 234 Opublikowano 28 stycznia 2021 Opublikowano 28 stycznia 2021 Bardzo sympatyczne staty, a obsługa magnuma to jest to co odróżnia mężczyzn od chłopców. Gratki. Cytuj
Sven Froost 493 Opublikowano 28 stycznia 2021 Opublikowano 28 stycznia 2021 Dzieki Magnum jest dla mnie od zawsze ulubiona bronia, w H5 ma zoom jak w niektorych poprzednich czesciach wiec jest Cytuj
Sven Froost 493 Opublikowano 10 kwietnia 2021 Opublikowano 10 kwietnia 2021 (edytowane) Panowie, wkrecilo mi sie nagranie czegos ala forumowe Red VS Blue. W sumie nawet z Team: Blue, Red i Green jak wiecie o co chodzi. Mam osobiscie talent pisarski ktory pochwalil Sciera z PE po wyslaniu mu mojej recenzji pierwszego Crazy Taxi i poza tym mam teraz kreatywny okres czasu i duzo wolnego. Wpadlo mi do glowy troche pomyslu i nie wydaje mi sie to gorsze od poczucia humoru w oryginalnym Red VS Blue. Mozna by bylo skrecic nawet 3 teamy od Sony, Microsoftu i Nintendo ala CW. Wpadl mi do glowy moj koles: Dunczyk, medyk z Team Red z dyskusyjnym wyksztalceniem medycznym i specjalista do spraw uzaleznien. Ja bym w to wszedl all in, jest ktos chetny? 3-4 osoby do teamu by wystaczyly @Paolo de Vesir Wchodzisz w to? xDDD EDIT: Jak nie zbierze sie teamu to da mi ktos namiary na jakis spoko team PL/EN do ktorego moglbym dolaczyc? Spoiler @MaZZeoSorry za oznaczenie ale musze zapytac, jak znajdzie sie troche dobra w Twoim sercu to dasz mi namiary? Pls xd Edytowane 10 kwietnia 2021 przez Sven Froost Cytuj
Paolo de Vesir 9 234 Opublikowano 10 kwietnia 2021 Opublikowano 10 kwietnia 2021 @Sven Froost dzięki za zapro, ale dzięki. Nieszczególnie przepadam za grą zespołową, ani chatami głosowymi, więc nie mógłbym regularnie brać udziału w takich eventach. No ale powodzenia życzę i warto trenować przed infinite. Cytuj
Sven Froost 493 Opublikowano 10 kwietnia 2021 Opublikowano 10 kwietnia 2021 Szkoda, w sumie wystarczyloby nagrac filmik z gry a pozniej dorzucic audio. Jedyne co trzeba by bylo zrobic to zostawic wlaczona konsole, na pewno nie chcialbys nawet posiedziec w krzakach przez kilka epizodow jako snajper bez amunicji i nic nie mowic? xD Cytuj
BieŃ 924 Opublikowano 2 lipca 2021 Opublikowano 2 lipca 2021 Sobie tak wrociłem popykac...kurw.a no jak narazie to platyna 1 i nic dalej nie ruszy, same świry teraz chyba w to grają xD dostaję w pipkę jak sie patrzy xD Cytuj
Soban 4 102 Opublikowano 20 listopada 2021 Opublikowano 20 listopada 2021 ej macie jakiś tip jak zabijać ludzi tym pulse carabine? To obesrane gówno strzela tak beznadziejnie, że zaraz chuj mnie jasny strzeli robiąc challenge za 3 kille. Te pociski leca tak wolno ze typy ich unikaja na miętko i w sumie nikt normalny tym nie gra xd Cytuj
Sedrak 790 Opublikowano 20 listopada 2021 Opublikowano 20 listopada 2021 Zauważyłem, że pociski są lekko naprowadzane i czasem jak strzelam przed nim to jakoś na farcie się trafi, ale ogólnie broń jest beznadziejna mi ogólnie to najlepiej się strzela z podstawowych broni haha Jakby ktoś był chętny do grania z totalnym nowicjuszem. niech zaprasza Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi