Opublikowano 2 sierpnia 20168 l Czarek podkłada głos pod pana lusterko nie ma innej opcji. Mogę być wieczorem jak coś to dawajcie inwajta.
Opublikowano 2 sierpnia 20168 l Nie polecam wychodzić z meczu. Przez miesiąc może z 3 razy to zrobiłem (dziś ten trzeci) i dostałem bana na 20min przez co nie mogłem zagrać chociaż 2 meczyków z Czarkiem przed pracą
Opublikowano 3 sierpnia 20168 l Nie polecam wychodzić z meczu. Przez miesiąc może z 3 razy to zrobiłem (dziś ten trzeci) i dostałem bana na 20min przez co nie mogłem zagrać chociaż 2 meczyków z Czarkiem przed pracą Nie wiem, nie mam pewności czy gracz który wychodzi z meczu oprócz czasowego banana nie otrzymuje również straty na randze. W becie tak było, w pełniaku - nie wiem. Kary są dotkliwe, ale niestety konieczne, albowiem przy składach czteroosobowych wyjście jednego gracza nieomal zawsze kończy się porażką osłabionej drużyny...
Opublikowano 3 sierpnia 20168 l Jak dla mnie bany to podstawowy problem H5, to znaczy niech sobie bany są ale dla graczy traktujących tę grę jak turniej o złotego ziemniaka. Problemem jest brak playlisty na której quity są dozwolone, takiej wesołej dziczy z quitami i dołączaniem w trakcie, bez spiny. Lubie feeling strzelania Halo, poczucie gry/ jazdy "graczem - czołgiem" ale nienawidzę jak ktoś mnie zmusza do gry kiedy ta gra mi nie idzie ponieważ... (i tu różne powody w tym charakter). Swego czasu dostałem tydzień bana za bycie niegrzecznym, więc te 20 minut kolegi dwa posty wyżej to ciastko z kremem. Bardzo fajnie jest to rozwiązane w Doomie, który wygrał u mnie z Halo tym, że mogę wyjść z meczu kiedy chce a karą jest mecz zapisany jako przegrany. To wszystko. Bez zmuszania graczy do męczenia się z onyxami itp. Kiedy grałem, dostawałem zazwyczaj platynę, nie wiem za co i później odechciewało się już grać. Halo 5 ma zbyt twardego kija w dvpie tym naciskiem na rywalizacje, a wystarczyłaby jedna, luzacka playlista dla dzikusów, żeby było miło.
Opublikowano 3 sierpnia 20168 l Wraz ze startem nowego sezonu postanowiłem wrócić trochę bardziej do Halo. Miałem +3 miesięczną przerwę od regularnej gry (czasami wbijałem na jakieś Warzone). Po takim czasie nie grania w arenę byłem pewien, że nie będzie szło mi najlepiej. Niestety, gra nie uwzględniła mojej przerwy i zgodnie z moją rangą wbitą ponad 3 miesiące temu postanowiła dołączać mnie do Onyxów. Najwyraźniej tak działa system rankingowy w tej grze. ALE jeżeli przy tak marnym moim aktualnym skillu (-2.9 KDA) dostaję znowu Onyxa, to jest coś zdecydowanie nie tak. Przegrałem 9 meczy z 10 i nadal zostałem wrzucony do elity skillowej Halo (xD).Ta gra jest tak absolutnie popsuta, że granie w arenę dla mnie jest totalnie bez sensu. Musiałbym teraz przez miesiąc się męczyć, żeby nadrobić straty w skillu i móc w jakikolwiek sposób mierzyć się z przeciwnikami na arenie. System rankingowy miał być najlepszą częścią tej gry, miał zapewniać stały poziom rywalizacji, dostarczać wiele emocji poprzez dobieranie wyrównanych meczy, ale stał się przekleństwem i czymś, co ubiło tę grę dla WIELU osób. Jak to MaZZeo (który jest w podobnej sytuacji) stwierdził – jesteśmy ofiarami własnego skilla. 343i ukarało nas za to, że przez jakiś czas graliśmy na w miarę wysokim poziomie i teraz nie mamy szans już pograć spokojnie w tryby areny.
Opublikowano 20 sierpnia 20168 l Jakie fajne mapki od premiery podochodziły w Arenie. Podobno szykują się kolejne DLC, mam nadzieję, że coś do Firefight, bo Arena jest już chyba dopakowana nieźle zawartością.
Opublikowano 23 sierpnia 20168 l Właśnie...czy jakieś kolejne frukta w postaci nowych mapek są choćby w plotkach w najbliższym czasie zapowiadane?
Opublikowano 24 sierpnia 20168 l 8 września wyjdzie Forge w wersji Win 10 oraz darmowy content Anvil’s Legacy z dwiema nowymi mapami do Warzone Assault oraz Areny. Więcej info TUTAJ.
Opublikowano 24 sierpnia 20168 l Szkoda, że mapki z Warzone nie są do Firefight. Jeszcze ze dwie by się przypały.
Opublikowano 25 sierpnia 20168 l Te nowe mapy mają lepszy klimat niż wszystkie poprzednie, chętnie wrócę do gry po patchu.
Opublikowano 25 sierpnia 20168 l Oni biegali z bronią Hunterów? Pierwszy raz to widzę. to nowa broń dodana w tym patchu stare Haven wyglądało lepiej
Opublikowano 25 sierpnia 20168 l Jakby tak komuś, kto nie grał w Halo pokazać te trzecioosobowe urywki z latającej kamery, i powiedzieć, że to jest absolutnie skillowa gra to by krztusił się ze śmiechu. Pociesznie to wygląda. Potem jest płacz i zgrzytanie zębów jak już zagrać.
Opublikowano 2 października 20168 l grywa ktos jeszcze w Areny ? o ile Strefa Wojny totalnie do mnie nie przemawia, tak od aren i eliminacji od 3 dni nie moge sie oderwac.
Opublikowano 2 października 20168 l grywa ktos jeszcze w Areny ? o ile Strefa Wojny totalnie do mnie nie przemawia, tak od aren i eliminacji od 3 dni nie moge sie oderwac. Prawie codziennie
Opublikowano 2 października 20168 l NO jeszcze Bartiz mial kupic, jak sie od FIFY oderwie - Bluber chyba ma, mozna tez jakies customy pograc.
Opublikowano 2 października 20168 l Jak skończę Deusa to po raz kolejny powrócę do Multi H5. Jedyna taka gra w historii mojego grania, do której tak często wracam...
Opublikowano 2 października 20168 l Rownież po dłuższej przerwie wróciłem, ale kurde póki co to bijo mnie