Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 4 listopada 2016 Opublikowano 4 listopada 2016 Gracie czasem warzone? Czy tylko arena? Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 4 listopada 2016 Opublikowano 4 listopada 2016 Jak skoncze kampanie wszystkich Halo to bede chetny na Warzone i Arene jakby co Cytuj
Vexilium 425 Opublikowano 4 listopada 2016 Opublikowano 4 listopada 2016 (edytowane) Gracie czasem warzone? Czy tylko arena? Jedynie Warzone Firefight, zwykły Warzone jest dla mnie chaotyczny i za bardzo zależny od paczek REQ. Edytowane 4 listopada 2016 przez Vexilium Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 5 listopada 2016 Opublikowano 5 listopada 2016 Jak skoncze kampanie wszystkich Halo to bede chetny na Warzone i Arene jakby co Troche Ci zejdzie Jesli bedziesz chcial zagrac w Arenke lub Zabojce (Slayer) to ja reflektuje. W Warzone nie grywam... Przy okazji...widac ze dev ani mysli pozostawic graczy bez wsparcia dla H5 http://theenterprisedaily.com/halo-5-dev-classic-playlist-server-improvements-coming/ Cytuj
bloody_gipsy 70 Opublikowano 8 listopada 2016 Opublikowano 8 listopada 2016 (edytowane) Odnoszę wrażenie że w grę grają ostatnio głównie zespoły. Wyszukiwanie jest kiepskie w porównaniu do tego co było. Chyba większość ludzi przeniosła się na inne gry multi. Większość ludzi która została to ma albo wysokie rankingi grubo powyżej 100 albo pozakładała nowe konta bo ci z niskimi koszą niemiłosiernie. Edytowane 8 listopada 2016 przez bloody_gipsy Cytuj
zloto 737 Opublikowano 13 listopada 2016 Opublikowano 13 listopada 2016 To nic dziwnego, że ludzie grają w zespołach. Sam pewnie wiesz, że na arenie ciężko ugrać coś w pojedynkę. Inna sprawa, że zapewne masz trochę racji z tym odpłynięciem części ludzi do nowych bf/coda/tf/gow'a. Panowie, może jakaś ustaweczka w niedalekiej przyszłości? Jakby nas się ośmiu udało zebrać to jakiś prywacik, byłoby miło. Cytuj
Paolo de Vesir 9 125 Opublikowano 13 listopada 2016 Opublikowano 13 listopada 2016 @złoto: Na prywatną to raczej nie, ale ostatnimi dniami grywam wieczorami arenę z creatinem i Vesem. Jeśli chciałbyś się dołączyć to daj znać. Grywamy głównie Arenę i Slayera. Kiedy żaden z nas nie jest na kacu dzieją się niezłe akcje BTW polecam wpisywanie się do klubów Halo w Polsce (z poziomu dasha). Cytuj
Vexilium 425 Opublikowano 13 listopada 2016 Opublikowano 13 listopada 2016 Chętnie się do Was dołączę w najbliższej przyszłości Cytuj
zloto 737 Opublikowano 13 listopada 2016 Opublikowano 13 listopada 2016 @Wezyr Wiem, graliśmy razem wczoraj xD Tylko mi właśnie chodziło o jakiegoś prywata, 4vs4. Wtedy są dopiero niezłe akcje, jak siedzicie całą ósemką w jednym party i zaczyna się RY-WA-LI-ZA-CJA <ok> @Asax Jak coś to podeślij zapke na livi'e. Cytuj
Paolo de Vesir 9 125 Opublikowano 13 listopada 2016 Opublikowano 13 listopada 2016 Ja (pipi)ię, nawet nie ogarnąłem Twojego gamertaga xd To było by nas sześciu, wliczając w to Vexa i asaxa. Myślę, że dwójkę znajdziemy na luzie. Cytuj
bloody_gipsy 70 Opublikowano 13 listopada 2016 Opublikowano 13 listopada 2016 To nic dziwnego, że ludzie grają w zespołach. Sam pewnie wiesz, że na arenie ciężko ugrać coś w pojedynkę. Inna sprawa, że zapewne masz trochę racji z tym odpłynięciem części ludzi do nowych bf/coda/tf/gow'a. Panowie, może jakaś ustaweczka w niedalekiej przyszłości? Jakby nas się ośmiu udało zebrać to jakiś prywacik, byłoby miło. Gram tylko na slayerze. Ugrać zawsze coś można tylko zależy na kogo trafisz. Bo często trafia się jakiś słabszy typ który kończy np 5 - 15 i ciężko potem to nadrobić zwłaszcza jak grasz z jakąś ekipą. Ostatnio był patch i poprawili szybkość łączenia. Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 14 listopada 2016 Opublikowano 14 listopada 2016 (edytowane) Gdybyście zebrali ekipę do grania, a widzieli że napiżdżam w CoD-a to się nie przejmujcie tylko ślijcie zapro. Po chwili dołączę... Edytowane 14 listopada 2016 przez Czezare Cytuj
VeSD 29 Opublikowano 14 listopada 2016 Opublikowano 14 listopada 2016 To jak, ktoś dzisiaj chętny? Mogę postrzelać do 23. Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 15 listopada 2016 Opublikowano 15 listopada 2016 Na jakim ustawieniu kontrolera gracie? Próbowałem się przyzwyczaić do domyślnego, ale już po 15 min byłem zmuszony do zmiany na klasyczne ustawienie z Halo 4. Poza tym zwiększyłem także czułość gałek, bo domyslne wartości to śmiech na sali, nie ma szans abym odwrócił się w stronę przeciwnika przed śmiercią. Poza tym po pierwszysch kilku meczach wydaje mi się że mapy są bardzo małe, a gra jest wyjątkowo szybka przez co bardzo często ginę przez jakiś strzał plecy w trakcie wymiany ognia z przeciwnikiem przede mną. Mam nadzieje że naucze się kontrolować mapy, bo na razie wyniki mam tragiczne Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 15 listopada 2016 Opublikowano 15 listopada 2016 Od zawsze na zawsze bumper jumper, czułość to juz indywidualna sprawa Cytuj
zloto 737 Opublikowano 15 listopada 2016 Opublikowano 15 listopada 2016 Tak jak kubson. Bumper jumper, chociaż chciałoby się mieć thruster pack pod jakimś bardziej sensownym guzikiem, aby nie odrywać kciuka od prawej gałki, ale takie rzeczy tylko jak się ma pada dla elity <bezradny> Co do czułości, wolę mniejszą, ale może to dlatego, że ostatnio gram raz na kwartał i przy większej czułości nigdy bym w nic nie trafił xD To już nie ta sama sprawność palców co kiedyś. Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 15 listopada 2016 Opublikowano 15 listopada 2016 Mam nadzieje że naucze się kontrolować mapy, bo na razie wyniki mam tragiczne Nie dziwota, ze wydaje Ci sie ze jest kiepsko. Gra ma ponad rok i niestety lub stety ci co zostali przy grze grac potrafia, nierzadko dobrze. Ja i nie tylko ja podejrzewam wrecz, ze wymiatacze nie chcac grac z rownymi sobie (bo wiadomo...nikt nie chce dostawac w dupala, nawet, a zwlaszcza na najwyzszym poziomie swiadomie graja na innych gamertagach, zeby sie dowartosciowac i pojechać gawiedź. Bo nikt mi nie powie, ze koles ktory de fakto sadzac po skillu reprezentuje co najmniej diament jesli nie onyksa bydli w srebrach Umiejetnosci w H5 nabywa sie powoli, ale szybko tez sie te umiejetnosci traci jesli sie nie trenuje i nie gra. Zawsze po dluzszej przerwie od grania lamię tracąc na randze, żeby po kilku dniach znowu powoli odrabiać straty. Aha...no i nie warto grać na cyku, jak ja wczoraj, bo Krakowa w H5 to się w tym stanie nie zbuduje Cytuj
bloody_gipsy 70 Opublikowano 15 listopada 2016 Opublikowano 15 listopada 2016 Tak tych z niskimi rangami dobrze grających jest sporo ale jest to słabe. To chyba jakiś sposób dowartościowania się. Patrzta jaki jestem dobry. Ogólnie gra ma też spory problem z detekcją kolizji przy uderzeniach z bliska. Często zdarza się że przeciwnicy się prześlizgują zamiast dostać strzała. Wydaje mi się że to spaprali jakimś patchem bo na początku było lepiej. Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 15 listopada 2016 Opublikowano 15 listopada 2016 Mozna cos pograć w weekend Cytuj
zloto 737 Opublikowano 16 listopada 2016 Opublikowano 16 listopada 2016 Można, jak najbardziej. Gipsy@ Z tym łokciem to uważam podobnie. Strasznie losowo czasem on działa, raz wejdzie, raz nie. Co zabawne, mam takie odczucia od premiery, jest to jedna z niewielu rzeczy, która jest zrobiona źle. Cytuj
bloody_gipsy 70 Opublikowano 16 listopada 2016 Opublikowano 16 listopada 2016 Jest to frustrujące jak klient zamiast pójść spać sam się jeszcze zdąży obrócić i posyła mnie do piachu. Mogliby też osłabić trochę szarżę choć w sumie już to niby robili. Moim zdaniem nadal jej siła jest przegięta. Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 16 listopada 2016 Opublikowano 16 listopada 2016 Mnie po tych kilku godzinach okropnie irutują granaty. ich zasięg oraz spamowanie nimi. IMHO idealne rozwiązane były one w Halo 3, gdzie służyły podgrzaniu przeciwnika, którego należało potem wykończyć Cytuj
bloody_gipsy 70 Opublikowano 16 listopada 2016 Opublikowano 16 listopada 2016 Co by nie mówić o tej grze złego to i tak lepszego multi na obecnej generacji nie ma. Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 16 listopada 2016 Opublikowano 16 listopada 2016 Co by nie mówić o tej grze złego to i tak lepszego multi na obecnej generacji nie ma. Po raz kolejny mówię Amen. GOTG. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi