Opublikowano 18 listopada 20159 l w BTB gra się OK (w końcu gdzieś BR na starcie), ale brzydkie te mapy jak noc listopadowa. Wrażenie popylania po obiektach z Mario 64 w HD.
Opublikowano 18 listopada 20159 l https://account.xbox.com/pl-pl/gameclip/e330eca6-f39d-4296-b3c1-872cbe531a99?gamerTag=mausenberg&scid=1370999b-fca2-4c53-8ec5-73493bcb67e5
Opublikowano 18 listopada 20159 l Dzięki.No grafa map z btb zabija... I to mają być ... darmowe mapy, zero detali same bryły.Nowa generacja
Opublikowano 18 listopada 20159 l Zagrałem 2 mecze na BTB. Mapy z painta i ogólnie pomyłka, potworek. Chyba, że inne są lepsze...
Opublikowano 18 listopada 20159 l Te nowe mapki to wizualna porażka, znacznie odbiegają od reszty, wyglądają jak jakaś wczesna wersja alphy, jeśli tak mają wyglądać hucznie zapowiadana darmowe mapy od ściemniaczy z 343 to niech idą grabić liście.
Opublikowano 18 listopada 20159 l Ta zimowa mapa to tragedia, te "leśno-łąkowe" jeszcze ujdą, ale ogólnie wygląda to jakby tekstur nie nałożyli na obiekty.
Opublikowano 19 listopada 20159 l Tak patrzę i widze ze H5 grafiką nie stało i nic sie w tym nie zmieni.O ile mapki z areny są do zaakceptowania to te z warzone czy też btb to gnioty Ale nie to ma stanowić esencje, grywalnosc wybija sie ponad grafike.W Warzone wkurzaly mnie te karty na pojazdy , tu wszystko jest na miejscu w btb choc mialem smak na czołga , ktoś wie cos czy jest w tym nowym trybie? Ogolnie mapy wieksze do kampienia ok
Opublikowano 19 listopada 20159 l Jest czołg na śnieżnej. Mnie utwierdziła ta mapa, że zostanę w 4vs4 bo BTB nie ma rąk i nóg.
Opublikowano 19 listopada 20159 l Josh holmes of 343i has confirmed in a interview with gamingbolt that guardian is indeed getting a makeover for halo 5 and being built to harness the new abilities of halo 5. No to już wiemy jaka mapa będzie w DLC
Opublikowano 19 listopada 20159 l Jest już jakiś team slayer z BR'ką lub DMR na starcie czy nadal nie mam po co wracać do tej gry ?
Opublikowano 19 listopada 20159 l Jest już jakiś team slayer z BR'ką lub DMR na starcie czy nadal nie mam po co wracać do tej gry ? BTB
Opublikowano 19 listopada 20159 l Jeśli tak mają wyglądać dodatkowe mapy, które były tak szumnie zapowiadane to lipa na maxa. Ściema taka jak Project Cars zapowiedziany na Wii U i współfinansowany przez graczy, a finalnie gra trafiła na konsole Sony i Microstoftu. Wii U zostało zlane. Niech przynajmniej dodadzą playlisty "mapy premium" i "mapy lipne". Pytanie też jest takie - po jakim czasie grając w Team Slayer te 6 map zdąży się znudzić.
Opublikowano 19 listopada 20159 l Mapki w większości powstały w forge'u co tłumaczy ich nijakość. Samo BTB jak na kilka gier które ograłem to podobny chaos jak przy WarZone. Zostanę przy klasycznym 4 Vs. 4.
Opublikowano 19 listopada 20159 l Mam pytanie: czy w pliku save w chmurze są przechowywane dane o przedmiotach zdobytych w pakietach REQ? Edytowane 19 listopada 20159 l przez Kris77
Opublikowano 19 listopada 20159 l Jest już jakiś team slayer z BR'ką lub DMR na starcie czy nadal nie mam po co wracać do tej gry ? ale pistol jest spoczko insiak! a co do BTB to żenada, nie dość że nigdy nie lubiłem tego trybu to jeszcze te mapy są tak żałośnie wykonane, że ochvjeć można. Wielka sterta poząbkowanych i nieoteksturowanych klocków, to już nawet w Halo Reach forge był ciekawszy bo te bryły miały teksturę forerunnerowych konstrukcji. albo nawet weźmy halo 4 gdzie mieliśmy to albo to a w Halo 5 mamy to :bad: żeby te mapy jeszcze grywalne były, a tak to mamy jakieś przekombinowane kontrukcje w których nie wiadomo co gdzie i jak czekam na BTB z normalnymi mapami