Skocz do zawartości

HALO 5 - Kampania & Cooperative (fabula, ustawki na coop, porady itp.)

Raptor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Słuchajcie, głupie pytanie mam. Jak rozpocząć kampanię singlową od samego początku? Jestem już bodaj w 6-tej misji, ale chcąc pokazać grę siostrzeńcowi chciałem rozpocząć ją jeszcze raz od nowa i nigdzie nie widzę opcji Nowa Gra, czy jakoś tak...Jak to zrobić?

Gość DonSterydo
Opublikowano

*********** koncowka 14 misji jest niemozliwa do zrobienia w pojedynke na legendary z botami :/

Gość DonSterydo
Opublikowano (edytowane)

Po trylionie prób się udało i skończyłem wreszcie kampanię na legendary. W sumie niezły plot twist na końcu i niezły cliffhanger.

Mogę w końcu coś zjeść XD

Pokaż ukrytą zawartość

Edytowane przez DonSterydo
  • 5 miesięcy temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
  W dniu 25.06.2016 o 07:15, Nemesis napisał(a):

Ja sobie dzisiaj zacznę i potem po pierwszym podejściu wezmę się za Halo Kolekcję bo ma na HDD. Halo 5 od ponad dwóch tygodni leży na półce i strasznie mnie korci, żeby ograć.

Singlem prawdopodobnie się nie zachwycisz, ale Multi to jest coś!

Opublikowano

Ktoś chętny do co-opowej kampanii?

Jestem ja i raven_raven jeszcze dwóch śmiałków by sie przydalo.

Gość DonSterydo
Opublikowano (edytowane)

Ja teoretycznie bym się pisał, ale start musiałby być jakoś w weekend.

PS. Oczywiście na Legendary :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  W dniu 4.07.2016 o 20:10, Inuki napisał(a):

Wczoraj skończyłem kampanię i nie rozumiem tego psioczenia na singla. Podobało mi się bardziej niż 4 część (która też zła nie była), a cliffhanger na końcu całkiem normalny i zrozumiały. W recenzjach czytałem, że gra kończy się w najmniej oczekiwanym momencie, że nic nie zapowiada zakończenia w tym konkretnym miejscu, albo, że cliff następuje niemalże w połowie misji. Bzdura. Cliff jest konkretny i dobrze przemyślany, to w końcu trylogia, wiadomo, że końcówka musi zwiastować ciąg dalszy. Nie mam zastrzeżeń, ale pewnie ze 2 lata jeszcze poczekam na ciąg dalszy. No nic, kupi się kolekcję Szefa Kuchni i zapoznam się z pierwszą trylogią, bo nie miałem jeszcze tej przyjemności. Długość też OK, na normalu niecałe 9 godzin. Ja daję "Halo 5" mocne 5/6 i przy najbliższej (czytaj tańszej) okazji przygarniam płytkę.

Dokładnie. Jakby ci sami recenzenci zapomnieli, że cliffhangerem kończyło się wyborne Halo 2. 

Gość DonSterydo
Opublikowano (edytowane)

Może od jutra, wtorek - czwartek/piątek od 21.00. Powinniśmy się w co-op'ie w 3 dni uwinąć w pełnym komplecie.

Dobrze by było się zorientować wcześniej gdzie są wszystkie czaszki i intel - rozumiem, że jakby jeden znalazł, to wszystkim by zaliczało do osiągnięcia, tak?

Gość DonSterydo
Opublikowano (edytowane)

Myślę, że w czwartek byśmy skończyli jak będziemy grali po 3h przez 3 dni w pełnym składzie.

Gość DonSterydo
Opublikowano

Przekładamy na przyszły tydzień jak bakłażan kupi grę. Nie mam zamiaru podchodzić do Legendary w 3 biorąc pod uwagę w szczególności ostatnią walkę z bossem.