Skocz do zawartości

HALO 5 - Kampania & Cooperative (fabula, ustawki na coop, porady itp.)

Raptor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No czeka na mnie gierka w sklepie nie miał czasu odebrać :smutas: Jutro to zrobie koledzy :lapka:

Opublikowano

Dobra już mam jak coś mogę grać w weekend albo w tygodniu ale do środy tylko będę przy konsoli

Gość DonSterydo
Opublikowano

Ja w tym tygodniu odpadam, mam już inne plany gejmingowe do niedzieli ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Na razie nie gram w Kolekcję Szefa i postanowiłem, że sobie jutro zacznę Halo 5 - przejdę tylko raz by potem wrócić do MCC. Prawda to, że po przejściu gry na Legendary jest dodatkowe zakończenie?

Opublikowano

Ja już jestem więc mogę w tygodniu zaczynać. Kruk, Kreatyna, Don?

Gość DonSterydo
Opublikowano

Ja odpadam. Za dużo obowiązków i nie mogę teraz zagwarantować kiedy będę mógł grać. Czeba było Bluber grać jak miałem 2 tygodnie urlopu  :reggie:

Opublikowano
  W dniu 2.08.2016 o 12:14, DonSterydo napisał(a):

Ja odpadam. Za dużo obowiązków i nie mogę teraz zagwarantować kiedy będę mógł grać. Czeba było Bluber grać jak miałem 2 tygodnie urlopu  :reggie:

No wtedy ja pracowałem :reggie:

To jedziemy we trzech i najwyżej kogoś się dokoptuje oki?

Opublikowano

Pokaż ukrytą zawartość

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Jestem pod koniec juz i o ile ta gra chyba najmniej przypomina HALO (korytarze, skrypty, CODowe wstawki, beznadziejnie glupie AI - to co wyprawiają nasi towarzysze wola o pomste do nieba...) tak mimo tego sam singiel przez 60 fpsow (choc szkoda, ze przeciwnicy animowani sa skokoko), wartka akcje i prezentacje zrobil na mnie ogromne wrazenie.
Nad fabula rozwodzic sie nie bede - jeden z gorszych dubingow jakie slyszalem, do tego na maksa s(pipi)ony (gdy tylko znajdziemy dane wywiadowcze, nagle zaczynaja mowic wszyscy na raz - nasza druzyna, komandor tlumaczy cele misji, a w tle leci jeszcze nagranie, ktore wlasnie znalezlismy - i tak jest za kazdym razem!), to przyjemnosc strzelania jest nadal ogromna - ot solidna porcja dobrej akcji przemieszana z mało treściwą fabułą, nad ktora i tak pewnie nikt sie nie skupia...  Nie rozumiem tez narzekan niektorych na grafike - dla mnie tytul prezentuje fenomenalnie, efekty swietlne, z niektorymi widokami naprawde ciesza. Niby mowilo sie ze nie jest to gra odpowiednia do prezentowania znajomym mocy konsoli, a ja lapie sie jak przy Horizon zastanawiajac sie jak oni to z Xbona wyciagneli.

Szkoda, ze multi juz graficznie mocno odstaje - jasne - niektore levele sa calkiem ladnie zaprojektowane, do Areny nie mozna sie przyczepic, ale wieksze bitwy (szczegolnie te bez tekstur xd) wygladaja bardzo slabo - do tego stopnia, ze. BTB z HALO 4 prezentowal sie znacznie lepiej. A jak jeszcze czlowiek trafi na arene z Forga bez tekstur to juz w gole przeciera oczy ze zdziwieniem.

O Arenie, multi nie bede sie tutaj rospisywal - kazdy wie - nadal top (chocby bez grafiki), nowy tryb - Warzone poki co mi nie podszedl.

Edytowane przez easye
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Jakiś czas temu przeszedłem kampanie na Legendary, część misji przeszedłem w trybie offline. Czy kiedykolwiek dostane osiągnięcia za ukończenie kampanii?