Gość _Be_ Opublikowano 13 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 lipca 2016 No czeka na mnie gierka w sklepie nie miał czasu odebrać Jutro to zrobie koledzy Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 15 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 lipca 2016 Dobra już mam jak coś mogę grać w weekend albo w tygodniu ale do środy tylko będę przy konsoli Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 15 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 lipca 2016 Ja w tym tygodniu odpadam, mam już inne plany gejmingowe do niedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 24 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2016 Na razie nie gram w Kolekcję Szefa i postanowiłem, że sobie jutro zacznę Halo 5 - przejdę tylko raz by potem wrócić do MCC. Prawda to, że po przejściu gry na Legendary jest dodatkowe zakończenie? Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 599 Opublikowano 24 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2016 rozszerzone o kilka dodatkowych sekund, tak jak w każdym Halo Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 24 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2016 Gdybyście w tygodniu byli chętni na co-op to chętnie zagram. Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 24 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2016 No mieliśmy jakoś grać. To co ustawiamy się? Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 25 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 lipca 2016 Gramy dziś? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 1 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2016 Ja już jestem więc mogę w tygodniu zaczynać. Kruk, Kreatyna, Don? Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 1 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2016 Jestem za. Don, Kruk ? Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 1 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2016 Dzisiaj odpadam koledzy, ale jutro byłoby spoczko myślę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 2 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2016 Jutro ide do kina na 21 ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 2 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2016 Pewnie jeszcze z dziewczyną? Zgłoszone. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 2 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2016 Ja odpadam. Za dużo obowiązków i nie mogę teraz zagwarantować kiedy będę mógł grać. Czeba było Bluber grać jak miałem 2 tygodnie urlopu Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 2 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2016 Ja odpadam. Za dużo obowiązków i nie mogę teraz zagwarantować kiedy będę mógł grać. Czeba było Bluber grać jak miałem 2 tygodnie urlopu No wtedy ja pracowałem To jedziemy we trzech i najwyżej kogoś się dokoptuje oki? Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 3 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2016 W niedzielę skończyłem kampanię. Wciągnęła mnie na tyle, że zaliczyłem całość w niespełna trzy dni. Bardzo mi się podobała. Na plus nowe zmiany w rozgrywce. Na początku trochę się przestraszyłem, że 343 pchają serię na tory CoDów ale obawy bardzo szybko minęły. To wciąż stare dobre Halo tylko z paroma nowymi sztuczkami. Fabularnie całkiem fajnie i teraz okazuje się, że Cortana będzie głównym bossem w finale trylogii od 343. Trochę mało było grania Chiefem ale Locke w nowej roli sprawdza się mocarnie. Nie robi może takiego wrażenia jak samowolny Sierra117 ale dotrzymuje kroku. Cała drużyna Ozyrys wypadła spoko. Tak samo jak Niebiescy. Chief sprawiał wrażenie totalnie zdezorientowanego ale przynajmniej jakoś to wytłumaczono. Nadzorca jako główny zły może być ale żałowałem, że 343 nie pokusili się o wrzucenie jakieś mocarnej walki tylko parę intensywniejszych starć. No i Cortana, która robi teraz za Skynet xDDD Od strony grafy nie ma się do czego przyczepić. Jest praktycznie betonowe 60 klatek i fullhd, chociaż tutaj widać parę sztuczek z rozdziałką. Na pierwszym planie jest 1080p ale na horyzoncie rozdziałka spada, tak samo jak obiekty w oddali śmigają w 30fpsach. Na sczęście nie wpływa to na grę bo gameplay wymiata. Doszło dashowanie, przycelowanie, itd. Kampania świetna, to takie Halo 2 trochę z podobnym zakończeniem. Daję 9/10. Polski dubbing zrobił progres od czasu Halo 4. Niedługo biorę się za multi. Cytuj Odnośnik do komentarza
czeskimaster 3 260 Opublikowano 11 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2016 <p>Szybkie pytanie halo 5 plus paCZe wynosi 87,3 GB? Pytam, bo wczoraj pobierała się aktualizacja i net padł i nie wiem czy wszytko zdążyło się zassac Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 11 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2016 Tak. Pacze + darmowe mapy do multi Cytuj Odnośnik do komentarza
czeskimaster 3 260 Opublikowano 12 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2016 (edytowane) Kasacja Edytowane 12 sierpnia 2016 przez czeskimaster Cytuj Odnośnik do komentarza
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 19 września 2016 Udostępnij Opublikowano 19 września 2016 Znajdzie się ekipa do COOPa? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 25 września 2016 Udostępnij Opublikowano 25 września 2016 Znajdzie się ekipa do COOPa? W sumie wystarczy jedna osoba. Chciałbym zrobić osiągnięcia z kooperacji. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 181 Opublikowano 25 września 2016 Udostępnij Opublikowano 25 września 2016 napisz na halo arenie na facebooku Cytuj Odnośnik do komentarza
zloto 737 Opublikowano 25 września 2016 Udostępnij Opublikowano 25 września 2016 Edmundo, dawaj, ja chętnie, nawet chyba mam Ciebie w znajomych. Wieczorkami mi pasuje, napisz jak u Ciebie z terminami i się dogadamy. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 10 października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 października 2016 (edytowane) Jestem pod koniec juz i o ile ta gra chyba najmniej przypomina HALO (korytarze, skrypty, CODowe wstawki, beznadziejnie glupie AI - to co wyprawiają nasi towarzysze wola o pomste do nieba...) tak mimo tego sam singiel przez 60 fpsow (choc szkoda, ze przeciwnicy animowani sa skokoko), wartka akcje i prezentacje zrobil na mnie ogromne wrazenie.Nad fabula rozwodzic sie nie bede - jeden z gorszych dubingow jakie slyszalem, do tego na maksa s(pipi)ony (gdy tylko znajdziemy dane wywiadowcze, nagle zaczynaja mowic wszyscy na raz - nasza druzyna, komandor tlumaczy cele misji, a w tle leci jeszcze nagranie, ktore wlasnie znalezlismy - i tak jest za kazdym razem!), to przyjemnosc strzelania jest nadal ogromna - ot solidna porcja dobrej akcji przemieszana z mało treściwą fabułą, nad ktora i tak pewnie nikt sie nie skupia... Nie rozumiem tez narzekan niektorych na grafike - dla mnie tytul prezentuje fenomenalnie, efekty swietlne, z niektorymi widokami naprawde ciesza. Niby mowilo sie ze nie jest to gra odpowiednia do prezentowania znajomym mocy konsoli, a ja lapie sie jak przy Horizon zastanawiajac sie jak oni to z Xbona wyciagneli. Szkoda, ze multi juz graficznie mocno odstaje - jasne - niektore levele sa calkiem ladnie zaprojektowane, do Areny nie mozna sie przyczepic, ale wieksze bitwy (szczegolnie te bez tekstur xd) wygladaja bardzo slabo - do tego stopnia, ze. BTB z HALO 4 prezentowal sie znacznie lepiej. A jak jeszcze czlowiek trafi na arene z Forga bez tekstur to juz w gole przeciera oczy ze zdziwieniem. O Arenie, multi nie bede sie tutaj rospisywal - kazdy wie - nadal top (chocby bez grafiki), nowy tryb - Warzone poki co mi nie podszedl. Edytowane 10 października 2016 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 599 Opublikowano 23 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2016 Jakiś czas temu przeszedłem kampanie na Legendary, część misji przeszedłem w trybie offline. Czy kiedykolwiek dostane osiągnięcia za ukończenie kampanii? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi