MaZZeo 14 241 Opublikowano 23 grudnia 2016 Opublikowano 23 grudnia 2016 a nie są one przypadkiem na 100% naładowane, ale nie odblokowane? Cytuj
ASX 14 716 Opublikowano 23 grudnia 2016 Opublikowano 23 grudnia 2016 z poziomu gry wszystkie poziomy mam zaznaczone jako ukończone na Legendary osiągnięcia właśnie nie są naładowane, zostaje chyba przejść te kilka poziomów jeszcze raz Cytuj
easye 3 390 Opublikowano 20 marca 2017 Opublikowano 20 marca 2017 (edytowane) wspolczuje - sam jestem ciekaw czy wpadnie bo przechodzenie kampani z najglupszym AI jakie ostatnio widzialem w grach do najprzyjemniejszych nie nalezy.Dawno nie gralem w singla w HALO i zmeczyla mnie tez jego formula - zolnierze przyszlosci wiecznie wybieraja sie z 2 magazynkami na trudne misje, wiecznie nie ma czym strzelac i trezeba biegac po mapie jak debil szukajac jakiejs pukawki - bosowie jak w kazdej poprzedniej czesci - 1 boss walka z dozorca, 2 boss - walka z 2 dozorcami, 3 boss - walka z 4 dozorcami - no (pipi) ludzie! Jak zwykle zmarnowany potencjal, pewnie dlatego juz pol roku probuje skonczyc. Edytowane 20 marca 2017 przez easye Cytuj
bloody_gipsy 70 Opublikowano 20 marca 2017 Opublikowano 20 marca 2017 (edytowane) Te walki z dozorcami to faktycznie padaka była. Za sam singiel to ta gra mogłaby dostać max 7/10. Jedyne co w tym dobrego to wprowadzenie do nowych umiejętności do multi - tak by trochę załapać ich używanie. Edytowane 20 marca 2017 przez bloody_gipsy Cytuj
Nemesis 1 271 Opublikowano 23 marca 2017 Opublikowano 23 marca 2017 A mi się kampania podobała i to bardzo. Walki z nadzorcami może nie były wyzwaniem ale też jakoś mnie nie nudziły. Kwestia gustu i tyle. W trylogii 343 o wiele bardziej podoba mi się Master Chief. Ma groźniejszy wygląd i bardziej ludzki charakter niż za czasów Bungie. Cytuj
ASX 14 716 Opublikowano 1 czerwca 2017 Opublikowano 1 czerwca 2017 https://waypoint.vice.com/en_us/article/the-complete-untold-history-of-halo-an-oral-history?utm_source=wptwitterus Bungie i 343 Industries opowiadają o Halo. Od wstępnych pomysłów na Halo:CE do Halo 5 Bardzo interesujący tekst pełen anegdot i ciekawostek Cytuj
ASX 14 716 Opublikowano 8 lipca 2017 Opublikowano 8 lipca 2017 Jestem w trakcie maratonu ze wszystkimi częściami serii, ogrywam obecnie po raz trzeci Halo 5 i jestem absolutnie przekonany, że Halo 5 to najgorsza część serii pod względem kampanii. Jest kilka jasnych punktów: zwiększona mobilność, lepszy level design niż w czwórce. Ale to jak jak cała gra wypchana jest z całego ducha serii, jak mało frajdy sprawia rozgrywka i jak wkurzający są tzw. "bossowie" to jest dramat. Cytuj
Ukukuki 7 101 Opublikowano 18 września 2017 Opublikowano 18 września 2017 Mi się dużo bardziej podoba od 4. O wiele lepsza muzyka i całkiem ciekawa fabuła. Mam nadzieje ,że należycie pociągną ten wątek a nie ojejku ja nie wiedziałam ,że to złe teraz już rozumiem:d Brakuje mi jedynie epickich momentów, trójka pod tym względem była świetna. Ogromną wadą jest krótka kampania, najkrótsza ze wszystkich części. Po 4 bałem się ,że seria się stacza jednak w piątce czuć ducha serii. Ciekaw jestem co pokaże część 6. Strasznie mało jest Master Chiefa, szkoda. Cytuj
ASX 14 716 Opublikowano 20 września 2017 Opublikowano 20 września 2017 Ukukuki przypomniał mi moją wstydliwą pełną goryczy opinie gdy ogrywałem Halo 5 na Legendary i musiałem kolejny raz z kolei walczyć z Wardenem Oczywiście większość wad pozostaję wciąć aktualna (zatracenie militarystycznego klimatu, słaba fabuła która zamiast kontynuować wątki świetnej fabularnie czwórki całkowicie je porzuca, niepotrzebne zbędne postacie, niewykorzystany potencjał squad base mechanics). Ale jest też wiele dobrych rzeczy o których pisałem wcześniej. Powiem więcej na tyle dobrych że z chęcią przejdę piątkę po raz czwarty. Stęskniłem się nawet za walką z Wardenem i tym morderczym tańcu gdzie liczy się rytm i wyczucie przeciwnika i każdy błąd skutkował śmiercią https://www.youtube.com/watch?v=D91IHp4Z2vo&feature=youtu.be Cytuj
MaZZeo 14 241 Opublikowano 2 listopada 2017 Opublikowano 2 listopada 2017 Halo 5 dostaje update - usprawnienia dla One X i tuning broni https://www.halowaypoint.com/en-us/games/halo-5-guardians/updates/overtime 1 Cytuj
ASX 14 716 Opublikowano 3 listopada 2017 Opublikowano 3 listopada 2017 (edytowane) patch dla KOXa już wyszedł i ciekawostka po zwolnieniu Briana Reeda za tragiczną fabułę Halo 5 nowym Narrative Diirector został Paul Crocker, odpowiedzialny za serie Arkham w Rocksteady. Nareszcie ktoś z doświadczeniem w grach... Edytowane 3 listopada 2017 przez asax 2 Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 4 listopada 2017 Autor Opublikowano 4 listopada 2017 Problemem jest to, ze ludzie chcieli i chca MC, a nie dodatkowych kutafonow. To problem numer jeden byl ;) Cytuj
SpacierShark123 1 510 Opublikowano 4 listopada 2017 Opublikowano 4 listopada 2017 Kurde fajnie to wygląda na XONEX , jedyny problem że po za HALO nic nie ogrywam na XONE więc jednak wymiana S na X to strata pieniędzy. No ale grafika żyleta , niech jeszcze podbiją RDR w wstecznej do 4k i lece do sklepu :D Cytuj
MaZZeo 14 241 Opublikowano 4 listopada 2017 Opublikowano 4 listopada 2017 Miejmy nadzieję że Halo 6 będzie odpowiednikiem Halo 3. Cytuj
ASX 14 716 Opublikowano 4 listopada 2017 Opublikowano 4 listopada 2017 Problemem jest to, ze ludzie chcieli i chca MC, a nie dodatkowych kutafonow. To problem numer jeden byl ;) dodatkowe kutafony to także pomysł Briana Reeda :) całe szczęście 343 potwierdziło już że jest świadome błędu i następna część skupi się na MC Cytuj
ASX 14 716 Opublikowano 12 grudnia 2017 Opublikowano 12 grudnia 2017 Znajdą się chętnie do przejścia piątki na Legendary? Wystartowalibyśmy w ten weekend, a że kampania jest dosyć krótka to myślę że w kilka wieczorów byśmy ją ogarnęli Cytuj
creatinfreak 3 854 Opublikowano 12 grudnia 2017 Opublikowano 12 grudnia 2017 Wieczorami jak młoda już pójdzie spać mogę grać 1 Cytuj
ASX 14 716 Opublikowano 12 grudnia 2017 Opublikowano 12 grudnia 2017 okej to mamy już dwie osoby Cytuj
20inchDT 3 362 Opublikowano 5 grudnia 2018 Opublikowano 5 grudnia 2018 Znajdą się chętni na przejście kmapanii na legendary? Jakby dało radę, to i czachy bym chciał pozbierać przy okazji Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 5 grudnia 2018 Opublikowano 5 grudnia 2018 5 minut temu, 20inchDT napisał: Znajdą się chętni na przejście kmapanii na legendary? Jakby dało radę, to i czachy bym chciał pozbierać przy okazji Pytanie kiedy? Ja dopiero po świętach bym mógł (chyba, że jakoś teraz w ten weekend i następny) Cytuj
ASX 14 716 Opublikowano 5 grudnia 2018 Opublikowano 5 grudnia 2018 7 minut temu, 20inchDT napisał: Znajdą się chętni na przejście kmapanii na legendary? Jakby dało radę, to i czachy bym chciał pozbierać przy okazji ja się pisze zabieram się do tego jak pies to jeża od dłuższego czasu GT:asaxyi Cytuj
20inchDT 3 362 Opublikowano 5 grudnia 2018 Opublikowano 5 grudnia 2018 (edytowane) 4 minuty temu, _Be_ napisał: Pytanie kiedy? Ja dopiero po świętach bym mógł (chyba, że jakoś teraz w ten weekend i następny) Myślałem o weekendzie, ale jak nie zbierzemy 4 osób (bo chyba w tyle można grać?), to możemy i po świętach. Tylko muszę jakiegoś HS ogarnąć, bo mój oficjalny się rozwalił xd Edytowane 5 grudnia 2018 przez 20inchDT Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 5 grudnia 2018 Opublikowano 5 grudnia 2018 No to wstępnie jest nas trzech @oni ten weekend wchodzi w grę? Cytuj
20inchDT 3 362 Opublikowano 5 grudnia 2018 Opublikowano 5 grudnia 2018 @oni Ja w 2015 przeszedłem ponad połowe sam na legendary, ale straciłem ochotę na gry i sprzedałem X'a ;p Teraz znowu kupiłem konsole i nabrałem ochotę na Halo po przesłuchaniu ost. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi