Gość _Be_ Opublikowano 5 grudnia 2018 Opublikowano 5 grudnia 2018 Ja skończyłem dwa razy, raz sam, raz szybki run w co-opie ale legendary nie ruszałem więc bardzo chętnie. Generalnie mam taki plan, że chce przejść całość H:MCC z kumplem bo kiedyś zaczeliśmy trójkę i grało się fajnie więc jest plan kontynuowania ale H5 zweryfikowałbym bo te dwa razy były dla mnie dość słabym przeżyciem w singlu, ale może coś się zmieni? To by się przydała czwarta osoba jeszcze, jakie godziny w ten weekend? Sobota wieczór? Cytuj
ASX 14 645 Opublikowano 5 grudnia 2018 Opublikowano 5 grudnia 2018 Ja, swoim zwyczajem, przeszedłem piątkę kilkukrotnie w tym dwa razy sam na Legendary. Ogólnie bardzo lubię serie i jej "sandboxową" strukturę. Podoba mi się to że do wielu etapów można podchodzić na różne sposoby. Piątka pod tym względem jest całkiem niezła i dlatego mam wrażenie że z każdym przejściem zyskuje w moich oczach (no może z wyjątkiem pojedynków z Wardenem xD). U mnie sobota wieczór odpada, nie ma mnie wtedy w domu. Preferowałbym, jeśli wam to odpowiada, piątek lub niedziela wieczór. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 5 grudnia 2018 Opublikowano 5 grudnia 2018 4 minuty temu, oni napisał: Preferowałbym, jeśli wam to odpowiada, piątek lub niedziela wieczór Dla mnie wstępnie ok jest i piątek i niedziela ale to może się zmienić, ale póki co jestem na tak. @20inchDT a ty jak? Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 5 grudnia 2018 Opublikowano 5 grudnia 2018 @_Be_ Obojętnie. Na ten moment nie mam żadnych planów. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 7 grudnia 2018 Opublikowano 7 grudnia 2018 @oni @20inchDT Wstępnie 20 w niedziele? Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 7 grudnia 2018 Opublikowano 7 grudnia 2018 @oni @20inchDT A miałem pisać, że dziś pewnie nie znajdę czasu na kupienie HS'a. Może być niedziela. Jak będziecie mieć czas, to moglibyśmy zacząć nawet wcześniej. Przejrzałem wczoraj listę achievementów i chyba jednak legendary nie będzie konieczne, bo i tak trzeba przejść solo ;p Jeżeli wolicie obniżyć poziom do hardcore, to nie mam nic przeciwko. Chciałbym przy okazji zebrać jakieś mniej upierdliwe/wymagające co-op czachy i achievementy typu "zamorduj dwóch wrogów w tym samym czasie", bo solo nie da się tego zrobić. Cytuj
creatinfreak 3 828 Opublikowano 9 grudnia 2018 Opublikowano 9 grudnia 2018 Gdybyście chcieli to mógłbym po 20 dołączyć Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 9 grudnia 2018 Opublikowano 9 grudnia 2018 @creatinfreak @oni Pisałem już chłopakom, że nie będę miał dziś HS'a. Chciałbym przy okazji zdobyć różne acziki np. Enemy of my Enemy (pierwsza misja, pomóc elite przedostać się na wzgórze) czy np. w drugiej misji nie zabijac 2 hunterow w laboratorium i walczyc z nimi dopiero w hangarze. Cytuj
creatinfreak 3 828 Opublikowano 9 grudnia 2018 Opublikowano 9 grudnia 2018 @20inchDT czyli co dziś nie gracie? Cytuj
Sven Froost 488 Opublikowano 12 grudnia 2020 Opublikowano 12 grudnia 2020 Kupilem Xboxa One X i wlasnie ogrywam kampanie, swietnie to zrobili na poczatku a Spartanie to tacy kozacy ze Cytuj
Aleks 488 Opublikowano 8 lutego 2021 Opublikowano 8 lutego 2021 Kontynuuje moje przygotowania do Infinite i po ograniu MCC zacząłem 'piątkę'. Z animacją przeciwników w tej części jest wszystko w porządku? Wygląda to jak by brakowało im dużo klatek. Cytuj
ASX 14 645 Opublikowano 9 lutego 2021 Opublikowano 9 lutego 2021 7 godzin temu, Aleks napisał: Z animacją przeciwników w tej części jest wszystko w porządku? Wygląda to jak by brakowało im dużo klatek. to dlatego że w oddali renderują się 30 klatkach 1 Cytuj
Sven Froost 488 Opublikowano 9 lutego 2021 Opublikowano 9 lutego 2021 Ogrywam wlasnie kampanie H5, zaczelem na heroicu. Panowie, to jest to Ogrom mapy, swietne pojazdy, super muzyka i audio, rewelacyjne wykonanie i design, dodane nowe ruchy ktore swietnie sie sprawuja, idealne sterowanie stworzone kompletnie pod konsole. Jak dla mnie ideal konsolowego FPSa, mialem szczekopad jak w to gralem. Bez 2 zdan krol konsolowych FPSow, widac ze inne strzelanki byly stworzone pod PC a nie pod konsole wiec moge smialo stwierdzic ze krol byl i jest tylko jeden Cytuj
Gość lpcl Opublikowano 9 lutego 2021 Opublikowano 9 lutego 2021 5 godzin temu, Sven Froost napisał: Ogrywam wlasnie kampanie H5, zaczelem na heroicu. Panowie, to jest to Ogrom mapy, swietne pojazdy, super muzyka i audio, rewelacyjne wykonanie i design, dodane nowe ruchy ktore swietnie sie sprawuja, idealne sterowanie stworzone kompletnie pod konsole. Jak dla mnie ideal konsolowego FPSa, mialem szczekopad jak w to gralem. Bez 2 zdan krol konsolowych FPSow, widac ze inne strzelanki byly stworzone pod PC a nie pod konsole wiec moge smialo stwierdzic ze krol byl i jest tylko jeden Nawet te 5 lat temu ta kampania była tylko poprawna ale plus za entuzjazm. Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 9 lutego 2021 Opublikowano 9 lutego 2021 10 minut temu, lpcl napisał: Nawet te 5 lat temu ta kampania była tylko poprawna ale plus za entuzjazm. Kampania była do niczego, ale multi rządziło i rządzi nadal. Cytuj
Aleks 488 Opublikowano 9 lutego 2021 Opublikowano 9 lutego 2021 (edytowane) Po czterech misjach co mogę pochwalić, to bardzo dobre 'czucie' broni. Każda pukawka ma moc. Dobry balans. Chyba najlepsza część pod tym względem. Ogólnie, to z każdą odsłoną czuć progres. Edytowane 9 lutego 2021 przez Aleks Cytuj
Gość lpcl Opublikowano 9 lutego 2021 Opublikowano 9 lutego 2021 1 minutę temu, Aleks napisał: Po czterech misjach co mogę pochwalić, to bardzo dobre 'czucie' broni. Każda pukawka ma moc. Dobry balans. Chyba najlepsza część pod tym względem. Ogólnie, to z każdą odsłoną czuć progres. Właśnie to czucie broni to najlepsza rzecz w h5. W innych fps masz jakieś karabiny, semi auto i kupę szajsu, z którego strzela się praktycznie tak samo. Tutaj każda broń ma inne parametry, poza tym inne staty za strzelanie w nogi czy w łepetynę. 22 minuty temu, Czezare napisał: Kampania była do niczego, ale multi rządziło i rządzi nadal. Tak rządzi jeśli przywykniesz do kolesi w sombrero lub hamburgerów. Cytuj
Sven Froost 488 Opublikowano 9 lutego 2021 Opublikowano 9 lutego 2021 Jako fan magnuma z 1-ki czuje sie jak w domu strzelajac z kilku spluw ktore maja podobny feeling Ze wszystkiego z kampanii czego nie ma w multi jak narazie wrazenie zrobila na mnie muzyka, tytulowi Guardiansi, to co jest fajne w HALO czyli momenty kompletnego spokoju no i to jak John sie wpienil idac na randke jak mu braciak wyskoczyl ze ma natychmiast wracac do domu bo matka czeka z obiadem Cytuj
szurubur 120 Opublikowano 25 listopada 2021 Opublikowano 25 listopada 2021 gram obecnie dla przypomnienia i o jezu jak ta gra dobrze wyglada na series x i tv oled Cytuj
Sven Froost 488 Opublikowano 30 października 2022 Opublikowano 30 października 2022 Wlasnie skonczylem kampanie i mam mindfuck ale negatywny. Czy w zakonczeniu chodzilo o to ze Spoiler Cortana przejela kontrole nad guardiansami i sie gdzies zmyla a jej plan sie ostatecznie nie udal? Czy chodzi o to ze jej plan jest dalej w toku a infinity udalo sie uciec a ciag dalszy jest w ksiazkach? Gralo sie fajnie a szczegolnie podobal mi sie feeling broni i ich roznorodnosc. Ogolnie udane HALO ale sa lepsze czesci Cytuj
ASX 14 645 Opublikowano 3 listopada 2022 Opublikowano 3 listopada 2022 Spoiler W dniu 30.10.2022 o 15:16, Sven Froost napisał: Cortana przejela kontrole nad guardiansami i sie gdzies zmyla a jej plan sie ostatecznie nie udal? Czy chodzi o to ze jej plan jest dalej w toku a infinity udalo sie uciec a ciag dalszy jest w ksiazkach? to drugie 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi