blantman 5 780 Opublikowano 13 sierpnia 2019 Opublikowano 13 sierpnia 2019 no niestety niektóre światy są źle zrobione - po prostu nudne i nieciekawe. Takie toy story czy świat z zaplątanych to jedne z wyjątków. Nie wiem co zajęło im tyle czasu bo gra nie wygląda jakby potrzebowała tyle lat w produkcji. Ciekawe czy z ff VII będzie podobnie. Cytuj
Josh 4 535 Opublikowano 23 sierpnia 2019 Opublikowano 23 sierpnia 2019 KH2 dalej najlepszą częścią serii. 1 Cytuj
_Red_ 12 024 Opublikowano 13 października 2019 Opublikowano 13 października 2019 Po tych wszystkich bajeczkach typu Frozen, Toy Story kompletna zmiana klimatu w świecie Piratow z Karaibow urwała mi nieco dupę. Nie wiedzialem, ze grafa zmieni się w realistyczną, nawet Donald ma widoczne kacze pióra na dupie. Nie powiem, ale zrobilo wrazenie. Cytuj
Ma_niek 860 Opublikowano 13 października 2019 Opublikowano 13 października 2019 Najlepszy świat z calej gierki. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 1 grudnia 2019 Opublikowano 1 grudnia 2019 Czy gra ma zakończenie? Bo czytam własnie, że jakieś duże fabularne dlc nadchodzi. 1 Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 2 grudnia 2019 Opublikowano 2 grudnia 2019 Ma zakończenie, ale tez otwiera się na dalszą część. Cytuj
estel 806 Opublikowano 20 stycznia 2020 Opublikowano 20 stycznia 2020 Ma takie zakończenie, że teraz spokojnie mogą zacząć drugą trylogię. Cytuj
Ma_niek 860 Opublikowano 20 stycznia 2020 Opublikowano 20 stycznia 2020 I mogliby zaczac bo ja juz w tej calej fabule to sie totalnie pogubilem Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 21 stycznia 2020 Opublikowano 21 stycznia 2020 13 godzin temu, Ma_niek napisał: I mogliby zaczac bo ja juz w tej calej fabule to sie totalnie pogubilem Tak jak twórcy gierki Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 28 maja 2020 Opublikowano 28 maja 2020 (edytowane) Jak bardzo Nomura poleciał z fabułą w 3? Wczoraj obejrzałem cutscenki z DDD, bo jakoś na 3ds nie dałem rady już w to grać i facet poyebał tu wszystko. Nie pamiętam po latach kto kim jest . Kilka Xehanortów, Xemnas, Ansem, Ansem the wise.... AAAAA KU>RWA MOJA GŁOWA Edytowane 28 maja 2020 przez 20inchDT Cytuj
Dahaka 1 861 Opublikowano 28 maja 2020 Opublikowano 28 maja 2020 Bida z nedza jest, do DDD trzymalo sie to jako tako kupy i z przymrozeniem oka dalo sie te fabule sledzic z przyjemnoscia. DDD wprowadzilo podroze w czasie i sie wszystko wywalio na ryj. KH3 kontynuuje ten trend niestety, probowali to jakos sensownie wszystko zwiazac ze soba, ale wyszlo totalnie slabo, cala fabula to w zasadzie fanservice najnizszych lotow. Jest pod koniec jeden kozacki moment, jak sie zna union X itd z telefonow, ale poza tym to jedno wielkie meh. Za bardzo to zagmatwal, zeby zrobic satysfakcjonujace zakonczenie. Na szczescie mamy to juz za soba, fundamenty pod kolejna sage sa wylozone, wiec moze nastepna czesc bedzie lepsza. Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 28 maja 2020 Opublikowano 28 maja 2020 Szkoda. Bardzo lubiłem KH, ale za te wszystkie gry na handheldy (oprócz BBS, które jest najlepsze ) Nomura powinien dostać strzał w potylicę. Dlaczego ta fabuła była ciągnięta tyle lat Cytuj
Dahaka 1 861 Opublikowano 28 maja 2020 Opublikowano 28 maja 2020 Dwojeczka final mix na zawsze w sercu, jak sobie przypominam walke sory z roxasem to ciareczki I oczywiscie kolejne KH na telefony juz zapowiedziane i sie zacznie cyrk Nomury na nowo, eh Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 28 maja 2020 Opublikowano 28 maja 2020 Przemęczyłem wszystkie części na PS4 włącznie z "filmami" ale przy trójce poległem i do dzisiaj nie skończyłem Do pewnego momentu bawiłem się dobrze i uważałem tą serie za świetną ale ta cała kolekcja skutecznie mi wszystko obrzydziła. Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 28 maja 2020 Opublikowano 28 maja 2020 O cie ch.uj, to jest jeszcze coś takiego jak back cover x ale naciągają to wszystko. Zaraz sie okaze, ze master of masters jest jeszcze sprytniejszy od xehanorta i zaplanował wszystko wczesniej od niego. Albo jest nim Cytuj
Josh 4 535 Opublikowano 28 maja 2020 Opublikowano 28 maja 2020 No, w tej chwili to już dosyć oczywiste, że MoM to główny antagonista serii, a Xehanort był jego zabaweczką. Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 28 maja 2020 Opublikowano 28 maja 2020 Dobra Nomura, daję ci szansę i sciągam trójeczkę. Cytuj
marcinwks 1 002 Opublikowano 28 maja 2020 Opublikowano 28 maja 2020 10 godzin temu, Dr.Czekolada napisał: Przemęczyłem wszystkie części na PS4 włącznie z "filmami" ale przy trójce poległem i do dzisiaj nie skończyłem Do pewnego momentu bawiłem się dobrze i uważałem tą serie za świetną ale ta cała kolekcja skutecznie mi wszystko obrzydziła. O ile I była niezła, II wspaniała i jak dla mnie najlepsza w serii, tak III również mnie juz trochę zmęczyła. Skończyć skończyłem, ale spodziewałem się chyba zbyt wiele. Poziom zakręcenia fabuły w tej serii jest wyjątkowo ciężki i chyba nawet ultra fani nie wiedzą do końca, o co tu się rozchodzi. Nomura to już na pewno nie. 1 Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 11 czerwca 2020 Opublikowano 11 czerwca 2020 Zaczalem dzis grac. System walki w tej czesci to cyrk. Jedyne co im przyswiecalo przy tworzeniu tego, to ze maja byc kolorowe wybuchy na ekranie. Ciagle pojawiaja sie komendy do aktywowania atakow specjanych, uber spelli czy summonow. Zginac to sie chyba nie da. Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 21 czerwca 2020 Opublikowano 21 czerwca 2020 Skończyłem wczoraj, ale nie lizałem bardzo dokładnie ścian i nie mam platyny, więc pewnie moje zdanie się nie liczy, ale i tak muszę coś skrobnąć. Ta gra to niesamowity zawód - od gameplayu, aż po fabułę, którą idealnie podsumowuje ostatnie zdanie w filmiku z DLC Cytat None of this... makes sense to me. Światy w większości są jakieś puste i brzydkie, fabuła to rehash filmów i to w bardzo wielkim skrócie (Piraci , ale g.ówno). Dialogi i to ciągłe gadanie o sercach to cringe na maksa. Czy w każdej części tak pier.dolili bez sensu czy po prostu będąc młodszym przymykałem na to oko? W pewnym momencie przestałem sobie układać w głowie chronologiczność wydarzen i skutki podejmowanych akcji, bo fikołki Nomury mnie już męczyły. Jeszcze po skończeniu podstawki to się jakoś trzymało (ok, było bez sensu), to jak obejrzałem na YT filmiki z DLC to tylko potrząsnąłem głową. BTW. square niezle wyruchało tych, którzy wydali $30 na to DLC. Ostatni dungeon z filmikami wklejonymi pomiędzy stare filmiki xDDD. Ale... ten squrwesyn Nomura i tak mnie nahajpował na 4 ostatnim filmikiem z DLC i słowami, które rozpoczęły KH1 Cytat I've been having these weird thoughts lately like is any of this for real or not? Widać też, że ma ogromny ból doopska o FF versus 13. Miałem nadzieję na porzucenie Sory i zaczęcie nowej historii, z nowymi postaciami, ale nie zapowiada się na to. Nomura zepsuł wszystko podróżami w czasie. Cytuj
Plackus 420 Opublikowano 13 stycznia 2021 Opublikowano 13 stycznia 2021 Przechodził ktoś na Critical Mode?? Jak wrażenia? Cytuj
Josh 4 535 Opublikowano 18 kwietnia 2021 Opublikowano 18 kwietnia 2021 Directed by Hideo Nomura Cytuj
mushabelly 384 Opublikowano 26 czerwca 2022 Opublikowano 26 czerwca 2022 Chciałem dzieciakom kupić, to jest na konsolach w polskiej wersji językowej? Nigdzie nie mogę znaleźć info. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi