Opublikowano 5 listopada 20159 l No to mamy zapowiedź zapowiedzi, filmu o których się mówiło już jakiś czas w środowiskach skupionych wokół gier Blizzarda. Jeśli Blizzard trzyma pieczę nad produkcją i nadzoruje przebieg powstawania obrazu, to myślę, że można być spokojnym o finalne dzieło. Edytowane 5 listopada 20159 l przez Metoda
Opublikowano 5 listopada 20159 l :facepalmz: Blizzard moglby juz od premiery W3 trzasc swiatem filmu wypuszczajac produkcje co pare lat w jakosc filmikow z intr swoich gier. Zamiast tego czekali 15 lat zeby zmiksowac zywych aktorow z CGI i krecic wszystko na blue screenie jak Lukas pierwsze epizody. Wstepnie gardze.
Opublikowano 5 listopada 20159 l IN DUNCAN WE TRUST jeśli film się sprzeda to jest szansa na zaje.bistą serię bo lore warcrafta to materiał do adaptacji pierwsza klasa. potem na jesień assasin's creed od reżysera Makbeta i splinter Cell od typa od bourne'ów i mamy oficjalnie boom na udane ekranizacje gierek wideo \m/.
Opublikowano 5 listopada 20159 l Autor No ja liczę na kawał dobrego fantasy w brutalnym stylu, gdzie podczas bitw hordy z przymierzem będą latały członki. Ale pewnie dostaniemy kino familijne, gdzie brutalność będzie na poziomie Władcy Pierścieni i jakiegoś komediowego goblina. żeby były śmieszki... obym się jednak mylił.
Opublikowano 6 listopada 20159 l :facepalmz: Blizzard moglby juz od premiery W3 trzasc swiatem filmu wypuszczajac produkcje co pare lat w jakosc filmikow z intr swoich gier. Zamiast tego czekali 15 lat zeby zmiksowac zywych aktorow z CGI i krecic wszystko na blue screenie jak Lukas pierwsze epizody. Wstepnie gardze. myślę że to byłoby średnio możliwe, biorąc pod uwagę że Blizzard głupi 3 minutowy trailer robił pare miesięcy.
Opublikowano 6 listopada 20159 l CGI Wygląda ciut komicznie ale może bedzie nadrabiał klimatem jak TK wspomniał Warcraft ma na tyle rozbudowaną historie świata ,że można z tego czerpać i czerpać. Potencjał jest. Jestem.. zainteresowany
Opublikowano 6 listopada 20159 l Prawda jest taka, że oni badają grunt pod dalsze filmy - możliwe, że nie wydali tyle $ bo nie uwierzyli, że film może uzyskać X dochodu. Jeżeli zarobią na tej pierwszej części, to następne będą na pewno lepsze pod względem technicznym.
Opublikowano 6 listopada 20159 l No nie wiem co po takim trailerze miałoby przyciągnąć do kina przypadkowego widza, który ma w chu/ju warcraftowe gierki. Obraz nędzy i rozpaczy.
Opublikowano 6 listopada 20159 l Autor Po obejrzeniu tego trailera.... Nosz ku.rwa ich mać bardziej disneyowej otoczki nie mogli zrobić. Idź Pan w Piz.du
Opublikowano 7 listopada 20159 l nie wiem co myśleć w sumie. z jednej strony calkiem spoko i kibicuje temu filmowi, ale z drugiej jednak meh. tak czy siak ważne że po tym Jones zabiera się za już od dawna zapowiadane "mute".
Opublikowano 7 listopada 20159 l Jak bedzie za dyszke w kinie studyjnym to sie przejde. Juz teraz widac, ze bedzie dzieciakofriendly
Opublikowano 7 listopada 20159 l Na gierki z tej serii miałem zawsze wywalone, ale zapowiada się całkiem niezłe widowisko. Ryan Robbins <3 Może dla niego pójdę do kina.
Opublikowano 7 listopada 20159 l Jestem fanem blizza ale wolałbym starcrafta ekranizowanego. Ja pójdę do kina bo chcę więcej takich filmów. Tylko może z większym budżetem.
Opublikowano 7 listopada 20159 l Jestem fanem blizza ale wolałbym starcrafta ekranizowanego. Ja pójdę do kina bo chcę więcej takich filmów. Tylko może z większym budżetem. ekhm, Starship Troopers, ekhm.
Opublikowano 7 listopada 20159 l No narzekacie na jakość efektów a to budżet decyduje. Co do fabuły to nigdy warcraft nie miał super fabuły w grach i cóż będzie pewnie średnio. Byle by z tego nie zrobili disneya z dubbingiem Chociaż mi się marzył zawsze film pełnometrażowy cgi tak jak wstawki blizzarda. Porównajcie ten trailer z trailerem filmu na co byście do kina chętniej poszli ? Edytowane 7 listopada 20159 l przez blantman
Opublikowano 7 listopada 20159 l Według mnie właśnie uniwersum warcrafta ma fajna i ciekawa fabule. Nie jest to moze jakis majstersztyk, ale zdecydowanie potencjał jest. Droga Arthasa z prawego paladyna na rycerza śmierci, postać Illidana... Problem w tym, ze dzieje sie to po fabule tego filmu, a nie wiadomo jak sie sprzeda ten festiwal "nieco" kiepskiego CGI i plastiku. Trzeba byc dobrej myśli.
Opublikowano 8 listopada 20159 l Akurat warcraft i azeroth to najbogatszy świat z dostępnych u blizzarda. Wiele fajnych wątków do wykorzystania. Sam film dla mnie zapowiada się dobrze, ale piszę to jako fan, CGI wyglądają bardzo dobrze, utrzymują klimat świata z gier.
Opublikowano 8 listopada 20159 l Zgadzam się z przedmówcą. Nie widzę jakiegoś szczególnego downgoradu w grafice. Widziałem znacznie ciekawsze "perełki" sygnowane znanymi nazwiskami