blantman 5 780 Opublikowano 5 listopada 2015 Opublikowano 5 listopada 2015 Zakładam temat bo gierka trudna. Może ktoś jeszcze spróbował albo spróbuje i chętnie wymienię się odczuciami co do bossów. Pierwszy Boss myślałem że trudny 20 minut się męczyłem ale potem nastąpił boss numer dwa (w moim przypadku ten z tarczą) i fuuuuuck . od 30 minut go meczę i przypomina mi się granie w pierwsze soulsy. Gierka konkretne wyzwanie stawia. Do tego ten klimat. Mówią do ciebie po Islandzku. Ta muzyka i ręcznie rysowana grafika 1 Cytuj
Papaj 465 Opublikowano 5 listopada 2015 Opublikowano 5 listopada 2015 Co to za gatunek? Slasher, platformer? Cytuj
UberAdi 2 306 Opublikowano 5 listopada 2015 Opublikowano 5 listopada 2015 Gurva siedze i powtarzam sobie, że wytrzymam do następnego sale'a z zakupem ale jest ciężko :| Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 5 listopada 2015 Autor Opublikowano 5 listopada 2015 Co to za gatunek? Slasher, platformer? Trudno to określić. Coś pomiędzy bardzo powolnym diablo a dark souls. Jak eksplorujesz to takie diablo podobne coś ale z większą ilością eksploracji niż przeciwników. Jak walczysz z bossami to Dark Souls. Poziom Bossów diabelnie trudny Ja musiałem zrobić przerwę i wrócę wieczorem. Dodatkowo którego bossa zrobisz w pierwszej kolejności jest dowolne. No i włąśnie się dowiedziałem że nie muszę tego bossa teraz męczyć spróbuję innego Gra to jedne wielkie dzieło sztuki. Jak lubisz mitologie nordycką to must have. Moment w którym widzisz drzewo życia Yggdrasil albo musisz zapalić konstelacje WOW! Klimatem i grafiką przypomina Banner Saga inną perełkę z PC którą gorąco polecam! Cytuj
Papaj 465 Opublikowano 5 listopada 2015 Opublikowano 5 listopada 2015 A kojarzysz może Titan Souls? Wyszło w kwietniu. Podobne jest? Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 5 listopada 2015 Autor Opublikowano 5 listopada 2015 raczej mało inny klimat inna szata graficzna inny gameplay tylko walki z bossami troszkę podobne Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 5 listopada 2015 Autor Opublikowano 5 listopada 2015 Trzeci boss ubity po 15 próbach zostało 2 na dziś koniec. Genialna gra Cytuj
Papaj 465 Opublikowano 6 listopada 2015 Opublikowano 6 listopada 2015 Gra obsługuje pada, czy tylko klawiaturę i mychę? Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 6 listopada 2015 Opublikowano 6 listopada 2015 Obsługuje pada. Jak narazie spróbowałem i niezbyt mnie porwało, potem jeszcze raz spróbuje. Cytuj
Paliodor 1 817 Opublikowano 6 listopada 2015 Opublikowano 6 listopada 2015 (edytowane) Setting i oprawa graficzna świetna oby tylko gameplay również trzymał poziom bo z tym różnie bywa w przypadku indyków. Edytowane 6 listopada 2015 przez Paliodor Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 7 listopada 2015 Autor Opublikowano 7 listopada 2015 No ja jedtem pod koniec chyba. Zostalo mi 2 bossow. Cholernie trudni. Ktoś już przeszedł? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi