Skocz do zawartości

Snoopy's Grand Adventure

Featured Replies

Opublikowano

Gra wygląda... zaskakująco fajnie! Klasyczna platformówka 2D, trochę mi się kojarzy z Wolly World i nowym, plastelinowym Kirby. 

Gra posiada też lokalnego coopa - idealne do pogrania z synkiem.

Edytowane przez Figaro

• Odpowiedzi 15
  • Wyświetleń 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

Dobre, ale za 35 zeta. Na Marketplace chcą ponad dwie stówki. Poczekam, bo przy growej adaptacji bajeczki Tin Tin bawiłem się wyśmienicie.

Opublikowano

Za(pipi)iscie wyglada, pogralbym

Opublikowano

Za(pipi)iscie wyglada, pogralbym

To szykuj 40 funtow XD

Opublikowano

Z cena pojechali troche ;) nie zmienia to faktu ze prezentuje sie bdb

Opublikowano

Mnie irytują w playformówkach te plastelinowe czy włóczkowe klimaty (ostatniego Yoshiego na WiiU to już na siłę kończyłem). 100 razy bardziej wolę normalną kreskę lub bajkowy obiekt 3d. Tak więc poczekam na plusową wersję jak nie będzie to olewam.

Opublikowano
  • Autor

Ja mam słabość do takich gier bo przypominają mi te liczne platformery na podstawie bajek z czasów snesowych.

Opublikowano

No ja też i w czasach Sensowych nigdy nie było takich udziwnień tylko dobra kreska i bajkowe kolory.

Co do bohateracto fakt wszystkie Smerfy, Snoopy i Kaczory Donaldy deep in my heart !

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jest promocja na PS4 - 99 zł. Mam chęć na jakiegoś platformera. Warto? Bo recenzje nieszczególnie zachęcają..

Opublikowano

A jakie masz konsole to ci doradzę jakiegoś platformera?

Opublikowano

A jakie masz konsole to ci doradzę jakiegoś platformera?

PS4 i vita

Opublikowano

Aaaa myślałem że też Łona. Bo wtedy bym ci kolekcję Rare Replay polecił gdzie są 3-4 świetne i nadal grywalne platformówki.

Na PS4 to pewno jesteś na bieżąco.

Opublikowano

Raczej tak. Unravel na horyzoncie, a ten snoopy mnie nęci.

Opublikowano

No ja teraz właśnie męcze platformówki z RR. Snoopa wciągnę jak będzie miał normalnà cenę bo na razie jak na moje zdecydowanie za dużo za niego chcą.