tk___tk 4 795 Opublikowano 9 listopada 2015 Opublikowano 9 listopada 2015 poprzednia produkcja hbo polska była spoczko więc pewnie kiedyś sprawdzę. Cytuj
Malibu 940 Opublikowano 9 listopada 2015 Opublikowano 9 listopada 2015 (edytowane) Wczoraj widziałem. Początek odcinka taki o ujdzie, dopiero później zaczęło się dziać i będzie się dziać. Od środka odc zostałem wciągnięty na maxa, szykuje się bardzo ciekawy serial z ciekawą fabułą. 8/10 jak dla mnie. Zresztą obejrzyjcie recenzję tej Pani, zawsze trafia w mój gust i daną oceną za serial ^_^ Edytowane 9 listopada 2015 przez Malibu Cytuj
schabek 5 346 Opublikowano 9 listopada 2015 Opublikowano 9 listopada 2015 tez widzialem i podobalo mi sie. rok temu hbo polska wypuscilo watahe i tez sie nie zawiodlem a tu niby ma byc lepiej. jest juz 2 odcinek na necie jak cos. Cytuj
aux 3 809 Opublikowano 9 listopada 2015 Opublikowano 9 listopada 2015 (edytowane) Obejrzałem dwa odcinki, póki co podoba mi się ten serial. Może nie ma szału, ale produkcja jest solidna i wciąga. Zagadka jest ciekawa (jak zwykle tajemnica z przeszłości). Dorociński i Poniedziałek świetni, no i ładnie sfilmowana Warszawa (te wieżowce). Do tego modne ostatnie ujęcia z drona i jakiś taki religijny, mistyczny klimacik. Na minus zbyt częste zabawy głębią ostrości. Moim zdaniem warto. 8/10 PS: Sawka jest i podnosi ocenę o +1 PS2: Dialogi dobre, soczyste. Są bluzgi bez cenzury. Edytowane 9 listopada 2015 przez aux Cytuj
bartiz 1 619 Opublikowano 9 listopada 2015 Opublikowano 9 listopada 2015 Nawet niezłe, wczoraj przez przypadek trafiłem na premierę na HBO i obejrzałem. Sporo się działo jak na pierwszy odc. ciekawa intryga, myślę że dalej będę oglądał. Cytuj
Solderowy123 43 Opublikowano 9 listopada 2015 Opublikowano 9 listopada 2015 Jak dla mnie dobry. Nic by mi nie przeszkadzało, gdybym nie wiedział, że jest na podstawie norwerskiego "Układu". Ale to nie zmienia faktu, że po pierwszym odcinku stwierdzam, że serial jest dobry. Cytuj
schabek 5 346 Opublikowano 15 listopada 2015 Opublikowano 15 listopada 2015 jest trzeci odcinek jakby kogos interesowalo Cytuj
Solderowy123 43 Opublikowano 16 listopada 2015 Opublikowano 16 listopada 2015 Tylko na razie na HBO GO, wczoraj na HBO był drugi odcinek. Cytuj
Solderowy123 43 Opublikowano 12 kwietnia 2016 Opublikowano 12 kwietnia 2016 "Ruszyły zdjęcia do drugiego sezonu polskiego serialu HBO – „Pakt”. W nowym sezonie „Paktu” ponownie wystąpi Marcin Dorociński w roli dziennikarza śledczego Piotra Grodeckiego. Całość serialu wyreżyseruje Leszek Dawid, twórca wielokrotnie nagradzanych filmów fabularnych „Jesteś bogiem” i „Ki”, a także głośnego dokumentu „Bar na Viktorii”. Premiera drugiego sezonu serialu została zaplanowana na jesień 2016 roku w HBO." Cytuj
Frantik 2 571 Opublikowano 30 maja 2016 Opublikowano 30 maja 2016 O, to ma swój wątek. Wrzuciłem przed chwilą świeże wideo zza kulis produkcji 2. sezonu do tematu o nowościach serialowych. Dowiadujemy się między innymi, że zawiązanie akcji nastąpi od momentu fikcyjnej katastrofy górniczej na Śląsku, a całość ma mocniej skręcać w political-fiction. Pierwszy sezon nie był zły, Dorociński zawsze na propsie, a i cała realizacja na poziomie. Raczej nie ma się czego wstydzić, nawet przy wielu zagranicznych produkcjach Cytuj
Frantik 2 571 Opublikowano 30 listopada 2016 Opublikowano 30 listopada 2016 (edytowane) Ogląda ktoś? Dla mnie po pierwszych dwóch odcinkach jest lepiej niż w takim "konkurencyjnym" Belfrze. Gruba akcja od startu, a intryga ciągle gęstnieje. Jest sporo polityki, ale to było wiadomo na długo przed premierą. Dorociński znowu nie zawodzi. Edytowane 30 listopada 2016 przez Frantik Cytuj
schabek 5 346 Opublikowano 6 grudnia 2016 Opublikowano 6 grudnia 2016 Pierwszy odcinek mnie znudzil ale wczoraj obejrzalem 3 odcinki z rzedu, jest calkiem dobrze. Na ta chwile wyzej stawiam jednak Belfra, ciekawe jak skoncza ten sezon Paktu bo poprzedni tez byl fajny ale final to padaka po calosci. Tylko ta scena z koncowki 4odc z latajacym autem Cytuj
balon 5 372 Opublikowano 29 grudnia 2016 Opublikowano 29 grudnia 2016 (edytowane) No całkiem dooooobry serial. Wczoraj dałem 6 ostatni odcinek. Dzięki krótkej ilosci episodów każdy odcinek ciekawy i wsio mocno skondensowane. Zdecydowanie lepszy niż pierwszy sezon. Co do Belfra to chyba lepszy (chociaż może nie? ) ale Pakt ma jedną dużą przewagę Dorociński >>>>>>>>>> Stuhr jako aktor, a szczególnie nadaje się znacznie bardziej do thrillreru/akcji. Edytowane 29 grudnia 2016 przez balon 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi