Gość _Be_ Opublikowano 13 listopada 2015 Opublikowano 13 listopada 2015 Zawsze mnie to dziwilo, że ktoś nie jadł włocławka dla mnie to było nie do pojęcia, że gdzieś go nie może być a faktycznie w krakowie cięzko go znaleźć. No i przestałem kupować keczup bo reszta to ch,uj Cytuj
krupek 15 493 Opublikowano 13 listopada 2015 Opublikowano 13 listopada 2015 Tak samo Kwidzyński z mojego miastunia jest dobry, a poza województwo radko raczej wyjeżdzą, choć spotkałem go w Tesco w UK, razem z przetworami. W smaku coś pomiędzy koncentratem, a przetartymi pomidorami. Cytuj
krupek 15 493 Opublikowano 13 listopada 2015 Opublikowano 13 listopada 2015 Z okna mojego ich widzę, aczkolwiek ich wyrobów spróbowałem tylko raz i pewnie dlatego jeszcze dziś żyję. Cytuj
Radovan 119 Opublikowano 17 listopada 2015 Opublikowano 17 listopada 2015 (edytowane) Najlepszy keczup, to oczywiście keczup Nestle z Ukrainy Od niedawna sprowadzany również do Polski przez Winiary, kto nie jadł niech spróbuje. Nie wiem czy jedliście kiedyś dobry keczup domowej roboty (z pomidorów bez syfu), to ten bardzo przypomina smakiem:Polecam sprawdzić i czekam na Waszą opinie. Z braku laku jak nie dorwę tego ukraińskiego, to idę w Hellmanns. Edytowane 17 listopada 2015 przez Radovan Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 17 listopada 2015 Opublikowano 17 listopada 2015 Najlepszy keczup, to oczywiście keczup Nestle z Ukrainy Od niedawna sprowadzany również do Polski przez Winiary, kto nie jadł niech spróbuje. Nie wiem czy jedliście kiedyś dobry keczup domowej roboty (z pomidorów bez syfu), to ten bardzo przypomina smakiem: Polecam sprawdzić i czekam na Waszą opinie. Z braku laku jak nie dorwę tego ukraińskiego, to idę w Hellmanns. Składniki: wodacukier koncentrat pomidorowy (18,2%) substancja zagęszczająca (E1422) sól regulator kwasowości (E260) cynamon aromaty Musi byc rzeczywiscie boski. 2 Cytuj
Rudiok 3 376 Opublikowano 17 listopada 2015 Opublikowano 17 listopada 2015 O, zupełnie o nim zapomniałem. Ta podróba z Winiar to syf, ale ten oryginalny ukraiński faktycznie był świetny i miał sporo wariantów smakowych. Wieki go nie jadłem, a szykuje się wypad do Lwowa to trzeba nadrobić Cytuj
Mejm 15 363 Opublikowano 25 listopada 2015 Opublikowano 25 listopada 2015 Kupilem ten wloclawek (pikantny, chcialem lagodny ale nie bylo w malym sloiku). No i nie jest to najlepszy keczup jaki jadlem. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 25 listopada 2015 Opublikowano 25 listopada 2015 (edytowane) no bo 1 on sie zmienił na gorsze jakiś czas temu 2 i tak nie był najlepszym keczupem, bo najlepszy jest hellmans łagodny Edytowane 25 listopada 2015 przez Yano Cytuj
krupek 15 493 Opublikowano 26 listopada 2015 Opublikowano 26 listopada 2015 Ją zawsze myślałem, że Twój ulubiony ketchup to majonez Hellmans Supreme. He he he hellmans Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 26 listopada 2015 Opublikowano 26 listopada 2015 Ehh, no ile ja wam mam pisać, że teraz we włocławku robią keczup pod nazwą dworski? Poza tym po co kupować keczup łagodny, skoro pikantny wcale nie jest pikantny? Cytuj
Mejm 15 363 Opublikowano 26 listopada 2015 Opublikowano 26 listopada 2015 Ehh, no ile ja wam mam pisać, że teraz we włocławku robią keczup pod nazwą dworski? Poza tym po co kupować keczup łagodny, skoro pikantny wcale nie jest pikantny? No pamietalem, ale dworskiego nie bylo. Pikantny jest pikantny, ale nie jest ostry. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 26 listopada 2015 Opublikowano 26 listopada 2015 pikantny jest w sam raz, lagodny jest dla ciot i dzieci no i to był najlepszy keczup ony ale faktycznie jak jadlem ostatnio to nie był już taki najlepszy jak był kiedys, w dawnych czasach to kanapka z samym keczupem włocławek była wysmienita no ale lepszego i tak nie znajdziesz Cytuj
Rayos 3 185 Opublikowano 26 listopada 2015 Opublikowano 26 listopada 2015 ostatnio polubiłem bardzo Dawtona pikantny. Nadal moimi faworytami są zagraniczne ketchupy kupowane np. w Austrii (byle "noname" najtańszy lepszy niż wszystkie nasze), no ale ten jest spoko Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 26 listopada 2015 Opublikowano 26 listopada 2015 dawtona, typowy tani ketchup serwowany do potraw w przychodnikowych restauracjach w Mielnie w sezonie grzewczym 1 Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 26 listopada 2015 Opublikowano 26 listopada 2015 no ku rwa nie dziwie sie, trzeba byc rayosem aby smakowala woda z przecierem i benzoesanem sodu 1 Cytuj
Gość ragus Opublikowano 26 listopada 2015 Opublikowano 26 listopada 2015 Co wy z tym Włocławkiem? Ocet z cukrem, wszędzie u mnie tego gó,wna pełno na półkach. Cytuj
Mejm 15 363 Opublikowano 26 listopada 2015 Opublikowano 26 listopada 2015 To nie mogles ku.rwa wczesniej napisac zanim kupilem? ;/ Cytuj
Rudiok 3 376 Opublikowano 26 listopada 2015 Opublikowano 26 listopada 2015 No bo Włocławek to legenda, którą kupili jakiś czas temu i od tamtej pory jest trochę spadek formy i jakości. Dalej jest znośnie, lepiej niż jakiś Kotlin, Pudliszki czy inne takie, ale faktycznie to już nie to samo Cytuj
keyzee 86 Opublikowano 26 listopada 2015 Opublikowano 26 listopada 2015 Ale dlaczego Pudliszki są złe? Bo chyba najwięcej mają pomidorów w sobie. Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 26 listopada 2015 Opublikowano 26 listopada 2015 Od zawsze mówiłem, że ten Włocławek to nic specjalnego. Nie jest zły, ale jest dużo lepszych. Cytuj
assassine 1 724 Opublikowano 26 listopada 2015 Opublikowano 26 listopada 2015 pudliszki od zawsze na zawsze w serduszku Cytuj
Mroku 1 005 Opublikowano 26 listopada 2015 Opublikowano 26 listopada 2015 pudliszki od zawsze na zawsze w serduszku Lucek tez lubi ketchup pudliszki ? Tak tylko pytam. Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 26 listopada 2015 Opublikowano 26 listopada 2015 teraz lubi. nintendo też teraz lubi Cytuj
Tommo 1 003 Opublikowano 26 listopada 2015 Opublikowano 26 listopada 2015 (edytowane) Ale dlaczego Pudliszki są złe? Bo chyba najwięcej mają pomidorów w sobie. bo to ku,rwa żywy ocet i je.bie kwachem? jezu jak mozna to scierwo jesc tortex>pudliszki Edytowane 26 listopada 2015 przez Tommo Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.