Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 245
  • Wyświetleń 53,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Ten jest dobry.

• e: Ja pierdole, widzialem ze Rudiok juz nakurwia posta i mysle - nie, bede szybszy, nie musze cytowac Reda. Gif sie zle wkleil wiec poszedlem po drugi link, patrze jeszcze pisze, odswiezam, nic nie ma

• Składniki: wodacukier koncentrat pomidorowy (18,2%) substancja zagęszczająca (E1422) sól regulator kwasowości (E260) cynamon aromaty     Musi byc rzeczywiscie boski.

Opublikowano

No już kur.wa nie przesadzajmy.

Opublikowano

Tortex to jest taki typowy chamski ketchup, (pipi)iący octem, idealnie pasuje do zapiekanek nad morzem z bułki podeszwy, starych pieczarek i sera z zeszłego sezonu.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Pudliszki jest dobry w smaku, ale ma sporo cukru, dużo za dużo w porównaniu do innych. Ostatnio keczup Kamis bardzo dobrze mi wchodził.

Opublikowano

jadłem ten włocławek ze słoiczka no i co, zwykły dobry keczup, ale do tortexu to mu trochę brakuję.

Opublikowano

Ja to mówiłem na poważnie, nie rozumiem aluzji.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Kiedyś strasznie się podniecałem Heinz'em, ale gdy spróbowałem po dłuższej przerwie to jakiś taki przeciętny. Popsuli się na Polskę czy tylko mi się coś stało ?

Opublikowano

Tylko tortex.

Opublikowano

Sprobowalem Dworskiego, ktory mial byc niby prawdziwym Wloclawkiem po zmianie nazwy i... teraz po nim Wloclawek smakuje jak jakis glut od Pudliszki.

Opublikowano

Ja polecam Diabełek Dziadunia. 300gram pomidorów na 100gram ketchupu. Widziałem tylko małe słoiki niestety.

Opublikowano

Krzepki radek jest dobry ino drogi

Opublikowano

To uczucie, gdy nie wiadomo, czy jest mowa o ketchupach.

Opublikowano

Kiedyś strasznie się podniecałem Heinz'em, ale gdy spróbowałem po dłuższej przerwie to jakiś taki przeciętny. Popsuli się na Polskę czy tylko mi się coś stało ?

Starzejesz się / smak zmienia się z wiekiem i ciężko przypomnieć sobie dokładnie smak sprzed lat. No ja tak to widzę.

Opublikowano

A lubicie keczub mcdonalds ? Ja lubię, trochę za słodki ale taki intrygujący i dobry do żółtego sera czy paróffki.

Opublikowano

Heinz sie zmienił, sporo ludzi wyczuwa różnicę. Kiedys czytałem same wrzuty na ich fejsie.

Opublikowano

Ostatnio chciałem sobie kupić Heinz, ale jak zobaczyłem, ile on ma cukru to podziękowałem. Poza tym, wolę pastę z suszonych pomidorów.