Opublikowano 26 listopada 20159 l Tortex to jest taki typowy chamski ketchup, (pipi)iący octem, idealnie pasuje do zapiekanek nad morzem z bułki podeszwy, starych pieczarek i sera z zeszłego sezonu.
Opublikowano 12 grudnia 20159 l Pudliszki jest dobry w smaku, ale ma sporo cukru, dużo za dużo w porównaniu do innych. Ostatnio keczup Kamis bardzo dobrze mi wchodził.
Opublikowano 12 grudnia 20159 l jadłem ten włocławek ze słoiczka no i co, zwykły dobry keczup, ale do tortexu to mu trochę brakuję.
Opublikowano 3 kwietnia 20169 l Kiedyś strasznie się podniecałem Heinz'em, ale gdy spróbowałem po dłuższej przerwie to jakiś taki przeciętny. Popsuli się na Polskę czy tylko mi się coś stało ?
Opublikowano 4 kwietnia 20169 l Sprobowalem Dworskiego, ktory mial byc niby prawdziwym Wloclawkiem po zmianie nazwy i... teraz po nim Wloclawek smakuje jak jakis glut od Pudliszki.
Opublikowano 4 kwietnia 20169 l Ja polecam Diabełek Dziadunia. 300gram pomidorów na 100gram ketchupu. Widziałem tylko małe słoiki niestety.
Opublikowano 4 kwietnia 20168 l Kiedyś strasznie się podniecałem Heinz'em, ale gdy spróbowałem po dłuższej przerwie to jakiś taki przeciętny. Popsuli się na Polskę czy tylko mi się coś stało ? Starzejesz się / smak zmienia się z wiekiem i ciężko przypomnieć sobie dokładnie smak sprzed lat. No ja tak to widzę.
Opublikowano 5 kwietnia 20168 l A lubicie keczub mcdonalds ? Ja lubię, trochę za słodki ale taki intrygujący i dobry do żółtego sera czy paróffki.
Opublikowano 6 kwietnia 20168 l Heinz sie zmienił, sporo ludzi wyczuwa różnicę. Kiedys czytałem same wrzuty na ich fejsie.
Opublikowano 6 kwietnia 20168 l Ostatnio chciałem sobie kupić Heinz, ale jak zobaczyłem, ile on ma cukru to podziękowałem. Poza tym, wolę pastę z suszonych pomidorów.