Gość Rozi Opublikowano 6 kwietnia 2016 Opublikowano 6 kwietnia 2016 Wypier.doli ci tak cholesterol, że smalec będzie uszami leciał. Cytuj
Frantik 2 571 Opublikowano 9 kwietnia 2016 Opublikowano 9 kwietnia 2016 (edytowane) Dorwałem ostatnio ketchup z piekła rodem od Kotlina. Lubię czasem coś na pikantno wszamać, choć tolerancji może nie mam jakoś bardzo wysokiej. I faktycznie, jeśli je się to z czymś, to jest w miarę znośnie, ale jak spróbować choćby kapkę bez niczego to ja (pipi), ogień i natychmiastowa potrzeba zapitki Dla mnie bardzo spoko - nawet mdła kanapka z dodatkiem tego specyfiku zmienia się w coś bardzo interesującego. Chyba najostrzejszy ketchup, jaki dane mi było kosztować. Kotlin to ogólnie sztos ketchupy\sosy, Kamis też dobre robi. Tortex to teraz dla mnie chyba najniższa półka, taki odpowiednik najtańszego browca przy dobrym crafcie, choć kiedyś go lubiłem. Edytowane 9 kwietnia 2016 przez Frantik Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 10 kwietnia 2016 Opublikowano 10 kwietnia 2016 No, kotlin rzeczywiście sztos, takie dobre ketchupy z konserwantami jakby nie dali rady zrobić normalnego bez chemii. Cytuj
Mejm 15 363 Opublikowano 10 kwietnia 2016 Opublikowano 10 kwietnia 2016 Jak ktos chce przepisz na ketchup samorobke to food emperor w ostatnim filmiku pokazuje jak zrobic. Latwe. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 10 kwietnia 2016 Opublikowano 10 kwietnia 2016 No właśnie od wczoraj po głowie chodzi mi zrobienie tego jego ketchupu. Cytuj
Mejm 15 363 Opublikowano 10 kwietnia 2016 Opublikowano 10 kwietnia 2016 Mi tez. Szukalem w tesco wanilii w proszku aie nie bylo ;/ Bede musial przejsc sie po jakichs epi czy innych kuchniach swiata. Co smieszniejsze teraz sobie uswiadomilem, ze w przepisie jest jeszcze cebula w proszku. Czy w pl wystepuje cebula w proszku? Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 10 kwietnia 2016 Opublikowano 10 kwietnia 2016 tak wystepuje, duze supermarkety lub wlasnie kuchanie swiata, moze ktos rzucic ten przepis ? Cytuj
Mejm 15 363 Opublikowano 10 kwietnia 2016 Opublikowano 10 kwietnia 2016 Zobacz sobie w smakosz tv wrzucilem filmik. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 10 kwietnia 2016 Opublikowano 10 kwietnia 2016 ok, dzieki zaraz obadam, jak robicie ketchup to warto dodac do niego sol z selera rzadko kiedy robie ale jak juz to ide w prostote czyli cebula, pomidory, ocet winny, sol z celrera, pieprz, cukier i czasem tabasco Cytuj
krupek 15 493 Opublikowano 10 kwietnia 2016 Opublikowano 10 kwietnia 2016 Cebulę w proszku można znaleźć w większych marketach, ale z tym jest tak jak czosnkiem. Zazwyczaj z chin i sproszkowany syf, który swoje przeszedł. Cytuj
Shen 9 689 Opublikowano 10 kwietnia 2016 Opublikowano 10 kwietnia 2016 włocławka nie było ostatnio w sklepie, wzialem kotlin ostry, całkiem spoko, smakuje podobnie do tych ostrych laysow Cytuj
Radovan 119 Opublikowano 27 kwietnia 2016 Opublikowano 27 kwietnia 2016 Ktoś z szanownych kolegów próbował już Roleski na nowej recepturze - http://republikaroleski.pl/product/ketchup-markowy-lagodny-2/(205g pomidorow na 100g produktu)? Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 27 kwietnia 2016 Opublikowano 27 kwietnia 2016 (edytowane) Nie aczkolwiek zaciekawiło mnie to. Jak tylko znajdę to biorę. Edytowane 27 kwietnia 2016 przez 2razyjot Cytuj
Widget 306 Opublikowano 27 kwietnia 2016 Opublikowano 27 kwietnia 2016 Markowy pikantny jadam, całkiem fajny. Powiedziałbym, że czołówka ketchupów, a przy tym niedrogi. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 31 maja 2016 Opublikowano 31 maja 2016 Taki w Biedrze kupiłem. No i cóż, całkiem dobry, ma taki 'wiejski' posmak. Cytuj
Tommo 1 003 Opublikowano 25 października 2016 Opublikowano 25 października 2016 najlepszy keczup na swiecie?chyba tak hainz moze wyp.ierdalac 1 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 25 października 2016 Opublikowano 25 października 2016 Hainz niech wypier.dala, Heinz najlepszy. Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 25 października 2016 Opublikowano 25 października 2016 najlepszy keczup na swiecie?chyba tak hainz moze wyp.ierdalac Potwierdzam, 260 gramów pomidorów na 100g produktu. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 25 października 2016 Opublikowano 25 października 2016 Jutro startuje. Widziałem z tej firmy jakiś super ostry też. Cytuj
Bjały 2 964 Opublikowano 25 października 2016 Opublikowano 25 października 2016 ale małe to to, wystarczyło by mi na dwie parówki na ciepło Cytuj
benito82pl 203 Opublikowano 26 października 2016 Opublikowano 26 października 2016 Ten jest dobry. 3 Cytuj
pawelgr5 1 507 Opublikowano 30 października 2016 Opublikowano 30 października 2016 Diableke dziadunia ma wiecej tych pomidorów. W smaku tez dobry. Cytuj
balon 5 371 Opublikowano 30 października 2016 Opublikowano 30 października 2016 najlepszy keczup na swiecie?chyba tak hainz moze wyp.ierdalac Rady Tommo? najlepsze! Faktycznie goty keczup :****** Cytuj
Shen 9 689 Opublikowano 30 października 2016 Opublikowano 30 października 2016 Szukałem w kilku sklepach i nie ma Cytuj
balon 5 371 Opublikowano 30 października 2016 Opublikowano 30 października 2016 Ja w Chacie Polskiej dostałem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.