Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 245
  • Wyświetleń 53,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Ten jest dobry.

• e: Ja pierdole, widzialem ze Rudiok juz nakurwia posta i mysle - nie, bede szybszy, nie musze cytowac Reda. Gif sie zle wkleil wiec poszedlem po drugi link, patrze jeszcze pisze, odswiezam, nic nie ma

• Składniki: wodacukier koncentrat pomidorowy (18,2%) substancja zagęszczająca (E1422) sól regulator kwasowości (E260) cynamon aromaty     Musi byc rzeczywiscie boski.

Opublikowano

nie ma takich ekskluzywnych sklepow u mnie w miescie, jest polomarket, biedronka i lidl

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

krzepki%20radek%20310g%203D%20copy.jpg

o (pipi) jakie to dobre

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Hellmans Pikantny jaki dobry. Włocławek jaki chu.jowy :/

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

znalazłem w intermarche 

67060.jpg

no i cóż, 260 gram pomidorów na 100 gram produktu, niezły wynik. Co z tego, skoro brakuje tej chemii między konsumentem, a produktem którą niewątpliwie oferuje Tortex niedościgniony król keczupów. Ciągle bez zmiany lidera.

Opublikowano

Ale bym zjadł takiego prawdziwego hot doga, plastikowa bułka z paczki, do tego parówka 20% mięsa i Tortex dla uzupełnienia.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Powiem wam, że Madero z Biedry w przezroczystym opakowaniu jest pyszny.

Opublikowano

Ten jest dobry.

ketchup-premium-classic.jpg

Tak, obecnie chyba najlepszy. Eksplozja pomidorów.

Opublikowano

Mi ten Premium ze słoika smakuje.

W sensie Madero.

Edytowane przez krupek

Opublikowano

A przypadkiem nie robi im Develey?

Opublikowano

No to w koncu dostane jakis keczup, ktory tu polecacie.

Opublikowano

Weź ten Madero w plastikowym przezroczystym opakowaniu. Pikantny ofkors.

Opublikowano

Za mientka bula jestem na pikantne. Zaczne od lagodnego.

Opublikowano

On nie jest ostry, pikantny po prostu jest lepszy, bo ma wyraźniejszy smak.

Opublikowano

Kupilem Madero, zobaczymy czy forumek nie klamal. Poki co lagodny ale widzialem trzy edycje specjalne, w mniejszej butelce, z habanero, halapenio i chili. Moze forumowi pasjonaci piekacego annusa sie skusza.

madero-jalapeno-habanero-2-1140x600.jpg

Opublikowano

W jakiejś konkretnej sieci je dostane? Nie jadłem jeszcze ostrego ketchupu, te wszystkie pikantne nawet nie szczypią w język.

Edytowane przez Shen

Opublikowano

ten z habanero dla normalnych ludzi jest za ostry, testowałem go na ludziach w pracy i nie byli zadowoleni ;)

Opublikowano

Wziąłem ten habanero, lekko szczypie w język, no szału nie ma, ale nic mocniejszego nie jadłem z dostępnych w tradycyjnych sklepach. Zrobię sobie zapas.