Opublikowano 30 października 20168 l nie ma takich ekskluzywnych sklepow u mnie w miescie, jest polomarket, biedronka i lidl
Opublikowano 19 lutego 20178 l znalazłem w intermarche no i cóż, 260 gram pomidorów na 100 gram produktu, niezły wynik. Co z tego, skoro brakuje tej chemii między konsumentem, a produktem którą niewątpliwie oferuje Tortex niedościgniony król keczupów. Ciągle bez zmiany lidera.
Opublikowano 19 lutego 20178 l Ale bym zjadł takiego prawdziwego hot doga, plastikowa bułka z paczki, do tego parówka 20% mięsa i Tortex dla uzupełnienia.
Opublikowano 21 czerwca 20177 l Powiem wam, że Madero z Biedry w przezroczystym opakowaniu jest pyszny.
Opublikowano 21 czerwca 20177 l Mi ten Premium ze słoika smakuje. W sensie Madero. Edytowane 21 czerwca 20177 l przez krupek
Opublikowano 21 czerwca 20177 l A przypadkiem nie robi im Develey? Madero to Develey. Potwierdzone info.
Opublikowano 21 czerwca 20177 l Weź ten Madero w plastikowym przezroczystym opakowaniu. Pikantny ofkors.
Opublikowano 21 czerwca 20177 l A przypadkiem nie robi im Develey? Madero to Develey. Potwierdzone info. A juz nie Dawtona? https://www.wykop.pl/wpis/7358434/nie-wiem-czy-zauwazyliscie-ale-ketchup-madero-z-bi/ http://czytamyetykiety.pl/products/ketchup-pikantny-madero/
Opublikowano 21 czerwca 20177 l On nie jest ostry, pikantny po prostu jest lepszy, bo ma wyraźniejszy smak.
Opublikowano 27 czerwca 20177 l Kupilem Madero, zobaczymy czy forumek nie klamal. Poki co lagodny ale widzialem trzy edycje specjalne, w mniejszej butelce, z habanero, halapenio i chili. Moze forumowi pasjonaci piekacego annusa sie skusza.
Opublikowano 27 czerwca 20177 l W jakiejś konkretnej sieci je dostane? Nie jadłem jeszcze ostrego ketchupu, te wszystkie pikantne nawet nie szczypią w język. Edytowane 27 czerwca 20177 l przez Shen
Opublikowano 28 czerwca 20177 l ten z habanero dla normalnych ludzi jest za ostry, testowałem go na ludziach w pracy i nie byli zadowoleni ;)
Opublikowano 28 czerwca 20177 l Wziąłem ten habanero, lekko szczypie w język, no szału nie ma, ale nic mocniejszego nie jadłem z dostępnych w tradycyjnych sklepach. Zrobię sobie zapas.