Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Ketchup-Ziolowy-Dawtona-560g.jpg

Pyszny!

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 245
  • Wyświetleń 53,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ten jest dobry.

• e: Ja pierdole, widzialem ze Rudiok juz nakurwia posta i mysle - nie, bede szybszy, nie musze cytowac Reda. Gif sie zle wkleil wiec poszedlem po drugi link, patrze jeszcze pisze, odswiezam, nic nie ma

• Składniki: wodacukier koncentrat pomidorowy (18,2%) substancja zagęszczająca (E1422) sól regulator kwasowości (E260) cynamon aromaty     Musi byc rzeczywiscie boski.

Opublikowano

Kupilem Madero, zobaczymy czy forumek nie klamal.

Troche klamal. Nic szczegolnego, nieco zalatuje octem. Stawiam nizej od wloclawka.

Ale za to ten keczup pierwsza klasa, polecam. Forumowi fitmani beda zadowoleni ze skladu.

ketchup-premium-classic.jpg

Edytowane przez Mejm

Opublikowano

A nie wiem. Madero u mnie poki co w odstawce, nie mam ochoty probowac wiecej od nich.

Opublikowano

Nie chcę skłamać, ale je chyba Develey też produkuje, całkiem smaczne.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Kupilem dziś heinz chili jalapeno. Poza tym, ze ostry, to zalet brak. Sama woda i tylko 140g pomidorow na 100g keczapa. Madero przy tym to górna półka.

Opublikowano

Osobiście zacząłem preferować Helmans, z prostej przyczyny - praktyczny korek, który nie zasycha i nie brudzi. W smaku ok, chociaż wolałbym aby to był Tortex, czyli cesarz wszystkich keczupów ;)

Opublikowano

gust do keczupu jak do gierek

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Kupilem helmansa. Ale nie dlatego, ze Mendrek polecal (zapomnialem o tym). Chcialem cos innego bo krol keczupow Devely mi sie znudzil a Helma nigdy nie probowalem. O ku.rwa xD Ciezko wytlumaczyc smak przez pismo, ale nie sklamie ani troche jesli powiem, ze jesli jedliscie kiedys szprotki w sosie pomidorowym z jakiejs podrzednej puszki to Helmans smakuje wlasnie jak ten sos. Zgodnosc 99%. Nie kupowac.

Opublikowano

Te develeye to wszystkie są obrzydliwe imo, ketchupy, sosy, majonezy.

Opublikowano

Kupilem helmansa. Ale nie dlatego, ze Mendrek polecal (zapomnialem o tym). Chcialem cos innego bo krol keczupow Devely mi sie znudzil a Helma nigdy nie probowalem. O ku.rwa xD Ciezko wytlumaczyc smak przez pismo, ale nie sklamie ani troche jesli powiem, ze jesli jedliscie kiedys szprotki w sosie pomidorowym z jakiejs podrzednej puszki to Helmans smakuje wlasnie jak ten sos. Zgodnosc 99%. Nie kupowac.

Jak Hellmans to tylko Babuni. Zwykły mi smakuje jak z podłej przydrożnej amerykańskiej knajpy.

Edit: temat o keczupie a ja o majonezie. Muszę odstawić trawę.

Edytowane przez Rudiok

Opublikowano

develey premium z 230g pomidorów na 100g keczupu jest bardzo ok

Opublikowano

Oczywiscie ze jest. Przede wszystkim bardzo dobry sklad.

Opublikowano

ja ogólnie tych sosów develey nie lubię

Opublikowano

nie wiem, może ja nie jadłem nigdy szprotów z podrzędnej puszki, ale jeśli chodzi o keczpuy to hellmans łagodny jest spoko

Opublikowano

Ewentualnie amerykański. Ostry, z kawałkami cebulki. Kapkę dać na filet z kuraka i nabiera drugie tyle smaku.

i-fanex-sos-fanex-amerykanski-950g.jpg

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

heinz-ketchup-pikantny-jalapeno-chilli-5

Fantastyczny

Opublikowano

Dla mnie najlepszy i numer jeden to tylko ten:

ketchup-nr-vii-585-g.jpg

Trochę ciężko dostępna no ale idzie kupić w takim carrefour czy oszą.

Edytowane przez Faka

Opublikowano
W dniu 22.12.2017 o 13:38, pajgi napisał:

heinz-ketchup-pikantny-jalapeno-chilli-5

Fantastyczny

Oooo bym  spróbował. Gdzie kupię?

Opublikowano

Kupowałem w netto kilka miesięcy temu, ale nie wiem czy jest w stałej ofercie.