Opublikowano 15 listopada 20195 l Dobra ta Slodka Ania. Jak na keczup z cynamonem Szkoda, ze pol litra ale drugi raz sprobuje Krzepkiego.
Opublikowano 15 listopada 20195 l Jakby kogoś to interesowało, dawny keczup Włocławek sprzedawany jest pod etykietą Polskie przetwory. Właśnie kupiłem w Kauflandzie, z pięć albo dziesięć lat nie miałem tego w ustach, ale to chyba to. Konsystencja w 100% taka sama, smak wydaje mi się, że też. Oczywiście ino w słoiczku, ino pikantny cnie. Edytowane 15 listopada 20195 l przez Yakubu
Opublikowano 16 listopada 20195 l 17 godzin temu, Yakubu napisał: Jakby kogoś to interesowało, dawny keczup Włocławek sprzedawany jest pod etykietą Polskie przetwory. Właśnie kupiłem w Kauflandzie, z pięć albo dziesięć lat nie miałem tego w ustach, ale to chyba to. Konsystencja w 100% taka sama, smak wydaje mi się, że też. Oczywiście ino w słoiczku, ino pikantny cnie. Ciekawe, nie wiedziałem, thx
Opublikowano 16 listopada 20195 l 39 minut temu, Plugawy napisał: A Włocławek to nie był przypadkiem Dworski z Kauflandu? Tak, ale nigdzie nie mogłem go znaleźć. Teraz na facebooku widziałem, że wystartowała kampania reklamowa, że teraz jest sprzedawany pod nową nazwą.
Opublikowano 17 listopada 20195 l mam chetke na kanapulki z zloty serem i keczupem Heinz. Pytanie brzmi - gdzie go najszybciej kupie? Do tego pytania nominuje .... Mr. Awkward.
Opublikowano 18 listopada 20195 l Bylem w sobote w lokalnych delikatesach i jestem prawie pewien, ze szukajac przecieru pomidorowego widzialem sloiczki z ketchupem wloclawek. Ten rebranding byl jakos niedawno? Moze to jakas ostatnia seria na polkach, biale kruki
Opublikowano 18 listopada 20195 l Inna marka go produkuje i zmienił się smakowo względem tego pierwotnego.
Opublikowano 18 listopada 20195 l To już kilka lat. Prawa do marki kupił Łowicz i teraz robią jakieś guwno, a oryginalna receptura została we Włocławku i robią ten keczup pod nową nazwą.
Opublikowano 18 listopada 20195 l Czyli ketchup wloclawek to teraz ketchup lowicz, a prawdziwy wloclawek to teraz dworski?
Opublikowano 18 listopada 20195 l 13 minut temu, Rillas napisał: Czyli ketchup wloclawek to teraz ketchup lowicz, a prawdziwy wloclawek to teraz Polskie przetwory Teraz lepiej
Opublikowano 18 listopada 20195 l Teraz jako Polskie Przetwory według Jakuba. Muszę się przejsć do kaufla i kupić.
Opublikowano 1 września 20204 l W dniu 28.09.2019 o 21:19, oFi napisał: najlepszy, z najlepszym składem Potwierdzam ten jest goty, tylko oczywiście pikantny
Opublikowano 1 września 20204 l Godzinę temu, messer88 napisał: Potwierdzam ten jest goty, tylko oczywiście pikantny Też go niedawno odkryłem, ALE! Jest jeszcze wersja GOTG, powstała z połączenia wariantu classic z pikantnym w proporcji 40:60 lub 50:50. Polecam, zawsze biorę dwa słoiczki takiego i takiego i poświęcam te dwie minuty życia na wymieszanie ich zawartości. Po spróbowaniu Develeya wszystkie inne ketchupy (tortexy, włocławki, pudliszki itp.) smakują jak jakiś pomidorowy żel. Edytowane 1 września 20204 l przez columbo
Opublikowano 3 września 20204 l Mi bardzo smakują keczupixy premium z biedry. Takie samo szkło jak tego develeya, a że ta firma robiła dla nich inne produkty, więc pewnie ten keczup też.
Opublikowano 3 września 20204 l Dostałem od matuli na test ketchup z cukini i o żesz złoty lumpie, jakie to jest goty Przepis wycyganiony, cukinii w tym roku pod dostatkiem, więc trzeba zabrać się za seryjną produkcję i wykopać z rynku Pudliszki razem z Madero do spółki